- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.361
Geçmiş olsun abla bnd damar sorunu var cok ince diyolar..kardesimde daha önce yaptırmıştı yine yaptıracak korkuyo teyzemden sonraKizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.
Ondandir sanırim yine de bi sorarsin doktora benim onceki gebelikten zaten gelismis ya damarlar ondan geliyodur sanırımondan mı dersin benim bişey gelmiyor daha
Birak da baslasin artık :)Kızlar gece 12 de kustum bugünde sabah işe gelirken dolmuşta fena oldum ter bastı elim ayam tutmadı bayılacaktım buz kestim zor dayandım işe geldimki kireç gibi olmuşum suyum çıktı terden kustum fln daha da bnm patron iş buyuruyo ...bnm bulantı kusmalar başlıyomu ne bilemedim
Oldu canm oldu :) pipiler 4olduGit de haber et bze cinsiyeti belli olmustur kuzunun :)
Canim benim hadi hayirlisi, saglicakla kucaklamayi nasip etsin oglusunu Rabbim insallah :))Gunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
ayyy çok sevindim yaa bu sene oğlan senesiiiiiiGunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
bugün çok kötüyüm cano yaa keşke evde olsam yatardım da bunada sabır bebeğim için az daha dayanıcam ...6.haftaya girdimmi dicem ama geçen hafta doktor 1 aylık diyodu ama bütün takvimlerde 6.hafta gösteriyo bu konu kafamı karıştırıyo 13 mayıstı en son tarihBirak da baslasin artık :)
Canoooooo gozun aydin...valla forumda herkes oglan doguruyo:))))Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...Gunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
KuUm sen sut buhari yapmistin nasil yaptin bi de hangi gunlerde ben ovi gunumdeyim kasklarim agriyo yarin heralde yumurtlarim bugun ve yarin yapsam olurmu?ayyy çok sevindim yaa bu sene oğlan senesiiiiii
Saolasn cnm bnm :) bu sene ogln senesi sanirm :) rabbim hepinze nasp etsn insallahCanoooooo gozun aydin...valla forumda herkes oglan doguruyo:))))Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...
:) darisi sna cnm valla saglkli olsnlrda farketmz yaayyy çok sevindim yaa bu sene oğlan senesiiiiii
Saolasn cnm :) heryr pipi oldu :)rabbim hepimze saglkli seklde kucagmza almayi nasp etsnCanim benim hadi hayirlisi, saglicakla kucaklamayi nasip etsin oglusunu Rabbim insallah :))
Maşallah harbi hepsi erkek oldu. Darısı kucağına almaya inşallahGunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
Amin insallah canim...o gunlerde nasip olur bizlere...Saolasn cnm bnm :) bu sene ogln senesi sanirm :) rabbim hepinze nasp etsn insallah
Kızz napan kimseler klmadı ya.Amin insallah canim...o gunlerde nasip olur bizlere...
cano bn teee kışın yapmıştım o da 1 kere denemelik yapmıştım millet bi kaç kere yapıyo netten baksanaKuUm sen sut buhari yapmistin nasil yaptin bi de hangi gunlerde ben ovi gunumdeyim kasklarim agriyo yarin heralde yumurtlarim bugun ve yarin yapsam olurmu?
evet ya bana genelde kızın olur diyolarda bu sene oğlan senesi sanırım:) darisi sna cnm valla saglkli olsnlrda farketmz ya
Kızlar gece 12 de kustum bugünde sabah işe gelirken dolmuşta fena oldum ter bastı elim ayam tutmadı bayılacaktım buz kestim zor dayandım işe geldimki kireç gibi olmuşum suyum çıktı terden kustum fln daha da bnm patron iş buyuruyo ...bnm bulantı kusmalar başlıyomu ne bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?