Gebe kalamayanlar buraya.....

cano bn teee kışın yapmıştım o da 1 kere denemelik yapmıştım millet bi kaç kere yapıyo netten baksana
Baktim zatende...millet yok ovi gununde yok adet bitiminde yok dogal sutle yok market sutu olabilir diyo kafam karisti yoksa tarifinin nasil oldugunu biliyorum sen yapmistin diye hatrimda kalmis yardimci olursun diye dediydim...

Baktim zatende...millet yok ovi gununde yok adet bitiminde yok dogal sutle yok market sutu olabilir diyo kafam karisti yoksa tarifinin nasil oldugunu biliyorum sen yapmistin diye hatrimda kalmis yardimci olursun diye dediydim...
bn bimden aldıydım hiçde aklıma onlar gelmedi içine bi kaç dal maydonoz koy kaynat ama aşırı değil buharını kaçırmadan bi kaba koydum içeride sıcak olacaktı battaniyeye sarıldım ama dikkat et sütün ilk sıcaklıkları gitsede yakıyo rahmini büzüştüren bile olmuş bunu yaparken sıcaklıktan yani yakmış içini tehlikeli biraz bn kovaya direk oturmamıştım hep ayakta bekledim buna rağmen yakıyodu nasıl terletiyo suyun çıkıyo işin bitince üşütmeden kurulanıp giyinicen acele et üşütme dye ama gerçi yaz mevsiminde bişey olmaz da bn adet bittikten sonra bi kere denemek için yapmıştım da bi daha yapmam dedim tehlikeli

Canm biz köyde yapmıştık ya teyzeme öyle marketteki sütten olmicakmış sanırım inek sütü demişti taze sağılmış. O zaman gittiğimizde tam hatırlamıyorum ama adeti bitmişti galiba teyzemin. Bi süre yaptık ilaç da aldı iltihabı dağılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…