- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.381
Ondandir sanırim yine de bi sorarsin doktora benim onceki gebelikten zaten gelismis ya damarlar ondan geliyodur sanırım
Gunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
Baktim zatende...millet yok ovi gununde yok adet bitiminde yok dogal sutle yok market sutu olabilir diyo kafam karisti yoksa tarifinin nasil oldugunu biliyorum sen yapmistin diye hatrimda kalmis yardimci olursun diye dediydim...cano bn teee kışın yapmıştım o da 1 kere denemelik yapmıştım millet bi kaç kere yapıyo netten baksana
Sorma...herkesin kendine gore sebepleri var isteKızz napan kimseler klmadı ya.
öyle yapıcam artık yarında kontrol var kalp atışını İNŞALLAH duyarız RABBİM dua et canoaynen canım yavaş yavaş başlıyo kraker al yanına içini bastırır
bn bimden aldıydım hiçde aklıma onlar gelmedi içine bi kaç dal maydonoz koy kaynat ama aşırı değil buharını kaçırmadan bi kaba koydum içeride sıcak olacaktı battaniyeye sarıldım ama dikkat et sütün ilk sıcaklıkları gitsede yakıyo rahmini büzüştüren bile olmuş bunu yaparken sıcaklıktan yani yakmış içini tehlikeli biraz bn kovaya direk oturmamıştım hep ayakta bekledim buna rağmen yakıyodu nasıl terletiyo suyun çıkıyo işin bitince üşütmeden kurulanıp giyinicen acele et üşütme dye ama gerçi yaz mevsiminde bişey olmaz da bn adet bittikten sonra bi kere denemek için yapmıştım da bi daha yapmam dedim tehlikeliBaktim zatende...millet yok ovi gununde yok adet bitiminde yok dogal sutle yok market sutu olabilir diyo kafam karisti yoksa tarifinin nasil oldugunu biliyorum sen yapmistin diye hatrimda kalmis yardimci olursun diye dediydim...
Baktim zatende...millet yok ovi gununde yok adet bitiminde yok dogal sutle yok market sutu olabilir diyo kafam karisti yoksa tarifinin nasil oldugunu biliyorum sen yapmistin diye hatrimda kalmis yardimci olursun diye dediydim...
Gunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
öyle yapıcam artık yarında kontrol var kalp atışını İNŞALLAH duyarız RABBİM dua et cano
Bnde kz mi acaba diodmda icime hp erkek doguodu :)evet ya bana genelde kızın olur diyolarda bu sene oğlan senesi sanırım
Saol canm amn insallahMaşallah harbi hepsi erkek oldu. Darısı kucağına almaya inşallah
Cogaldi valla :) bi kiz gerk bakalm o kmden gelck :)maşallah oğluşlar çoğaldı
Bu yil rabbim oglan bereketi verms mansallahh :) amn canm saol hepimze sag saglm kucagmza almayi nasp etsn rabbimallahhh topik oğlanlarla doldu allah sağlıklı eline almayı nasip etsin canım hayırlısı olsun :)
doktor geçen hafta 1 aylık dedi ama bütün takvimlerde şu an 6.hafta gözüküyo sorucam bnd buna takıldımduyarsın canım merak etme allahın izniyle doktora sor tam kaç haftalık diye ona göre takvimin düzeltirsin :)
ayyy banada soruyolar ne hissediyon dyede bilmiyorum ki daha kız gibi konuşuyoz ağız alışta herkes kız dediği içinBnde kz mi acaba diodmda icime hp erkek doguodu :)
Aaaannaaaaammm o da mi :) enooom haşhaşda pipili çıktıGunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
teşekkür ederim canım benim inşaallahGecmis olsun ablacim senin icinde kotu birsey olacagina inanmiyorum ben icini ferah tut emi
sağolasın canımGeçmiş olsun. Allah acil şifalık versin.
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?