Gebe kalamayanlar buraya.....

canım benim ya öyle düşünme daha vakti gelmemiş bebişin.üzme canını lütfen rabbim verecektir hayırlısıyla versin inşaallah sağlıkla sıhhatle.bende iyiyim patoloji sonucu 1 hafta sonra dediler dua ediyorum temiz çıksın inşaallah diye

kızlar merhaba lütfen yardım edin. eşimin spermlerinin %75 i ölü çıktı. keçi boynuzu e vitamini kullanıyoruz ama 5 aydır bebeğimiz olmuyo bu durumda olup hamile kalanınız var mı?

Canim 5+0 bile olsa 6 haftalik sayılıyor benim bugun 27+0 28den gün aldigim icin 28 sayiliyorum mide bulantisina katlancan kuzum artık kalp atisini duymaya yakin benim de baslamisti uzun surmez inşallah tuzlu cubuk stoguna basla sen.

kızlar merhaba lütfen yardım edin. eşimin spermlerinin %75 i ölü çıktı. keçi boynuzu e vitamini kullanıyoruz ama 5 aydır bebeğimiz olmuyo bu durumda olup hamile kalanınız var mı?
Canim sayi olarak kac çıktı peki? Bizde sayi düşük cikmisti keçiboynuzu kürü yedi esim doktorun tüp bebek demesine rağmen kendiliginden oldu sıkma canını olmayacak olsa bebidin doktor lap diye vuruyor yüzüne doğru yanlış esinle ayrilma sebebi olmasin demişti öküz doktor bana...

35 milyon çıktı ama %75 ölü . bize de tüp bebek dedi. inşallah düzelir. 5-6 lökosit çıktı onunda etkisi olabilir dedi. 5 ay oldu ama yok. 3 kilo keçi boynuzu pekmezi içti eşim. bide ballı karışım yaptırdık. havuç suyu da içiyo. her ay bi yıkım yaşıyorum

Canim bir ay sonra bi tekrarlayin testi olmadi çünkü yediklerinin ilaclarin mutlaka bi faydasi olmuştur o ay sende adetin 3.günü bi hormon tahlili yaptir doktorunla tekrar konus karamsar olma bu benim dördüncü gebeligim mesela Allah büyük

tamam canım yarından sonra gidicem tahlil için. senin de bebeğini Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı isteyen herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…