- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.401
sağol tubam amin inşaallah canım benim :)Allah sifa versin ablacim insallah bisey cikmaz sen sknti yapma kendine o zaman da mide agrisi yapar...gorusuruz yarin insallah
amin inşaallah gülüm sağolasıngeçmiş olsun ablacım inşallahh temiz gelir sonuçların
Galiba normali yok onun ya arkadaşin banyoda akmaya baslamis ilk gebeligi olmasina ragmen yapisal sanirsam ama bebise kalsin süt bence :)normalde gelmesi mi lazım ?pazartesi randevum o zaman sorayım bakayım
canım benim ya öyle düşünme daha vakti gelmemiş bebişin.üzme canını lütfen rabbim verecektir hayırlısıyla versin inşaallah sağlıkla sıhhatle.bende iyiyim patoloji sonucu 1 hafta sonra dediler dua ediyorum temiz çıksın inşaallah diyeAbla çok geçmiş olsun midende ne var?
Annemin midesinde mikrop çıktı o da çekildi.
Şimdi nasılsın?
Bugün benim kırmızılar geldi, canım sıkkın biraz o yüzden.
Hiç gelmelerini istemiyodum ama nasip be abla..
Bazen düşünüyorum hiçbi'zaman gelmiycek mi bebeğim diye.
Cevabını bulamıyorum...
bende de damarlar inceymiş.korkmasın hiçbişey yok endoskopide inşaallahta temiz çıkar.sağolasın canım benimGeçmiş olsun abla bnd damar sorunu var cok ince diyolar..kardesimde daha önce yaptırmıştı yine yaptıracak korkuyo teyzemden sonra
hadi gözünüz aydın canımmmm :)Gunaydn kizlar :) ultrasndn cktm :) cinsiyeti belli oldu oglusm olck rabbim izn verirse :)
Canim 5+0 bile olsa 6 haftalik sayılıyor benim bugun 27+0 28den gün aldigim icin 28 sayiliyorum mide bulantisina katlancan kuzum artık kalp atisini duymaya yakin benim de baslamisti uzun surmez inşallah tuzlu cubuk stoguna basla sen.bugün çok kötüyüm cano yaa keşke evde olsam yatardım da bunada sabır bebeğim için az daha dayanıcam ...6.haftaya girdimmi dicem ama geçen hafta doktor 1 aylık diyodu ama bütün takvimlerde 6.hafta gösteriyo bu konu kafamı karıştırıyo 13 mayıstı en son tarih
Canim sayi olarak kac çıktı peki? Bizde sayi düşük cikmisti keçiboynuzu kürü yedi esim doktorun tüp bebek demesine rağmen kendiliginden oldu sıkma canını olmayacak olsa bebidin doktor lap diye vuruyor yüzüne doğru yanlış esinle ayrilma sebebi olmasin demişti öküz doktor bana...kızlar merhaba lütfen yardım edin. eşimin spermlerinin %75 i ölü çıktı. keçi boynuzu e vitamini kullanıyoruz ama 5 aydır bebeğimiz olmuyobu durumda olup hamile kalanınız var mı?
35 milyon çıktı ama %75 ölü . bize de tüp bebek dedi. inşallah düzelir. 5-6 lökosit çıktı onunda etkisi olabilir dedi. 5 ay oldu ama yok. 3 kilo keçi boynuzu pekmezi içti eşim. bide ballı karışım yaptırdık. havuç suyu da içiyo. her ay bi yıkım yaşıyorumCanim sayi olarak kac çıktı peki? Bizde sayi düşük cikmisti keçiboynuzu kürü yedi esim doktorun tüp bebek demesine rağmen kendiliginden oldu sıkma canını olmayacak olsa bebidin doktor lap diye vuruyor yüzüne doğru yanlış esinle ayrilma sebebi olmasin demişti öküz doktor bana...
Canim bir ay sonra bi tekrarlayin testi olmadi çünkü yediklerinin ilaclarin mutlaka bi faydasi olmuştur o ay sende adetin 3.günü bi hormon tahlili yaptir doktorunla tekrar konus karamsar olma bu benim dördüncü gebeligim mesela Allah büyük35 milyon çıktı ama %75 ölü . bize de tüp bebek dedi. inşallah düzelir. 5-6 lökosit çıktı onunda etkisi olabilir dedi. 5 ay oldu ama yok. 3 kilo keçi boynuzu pekmezi içti eşim. bide ballı karışım yaptırdık. havuç suyu da içiyo. her ay bi yıkım yaşıyorum
tamam canım yarından sonra gidicem tahlil için. senin de bebeğini Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı isteyen herkese :)Canim bir ay sonra bi tekrarlayin testi olmadi çünkü yediklerinin ilaclarin mutlaka bi faydasi olmuştur o ay sende adetin 3.günü bi hormon tahlili yaptir doktorunla tekrar konus karamsar olma bu benim dördüncü gebeligim mesela Allah büyük
Allah kolaylık versin ttlmSorma...herkesin kendine gore sebepleri var isteben sahuru yapmaiyorum karnim iftarda sis oluyo sahurda yapmayinca gun boyu basim agriyo cano...namaza kuran okumaya kalkiyorum halim yok...
Saol ablamm.. :)hadi gözünüz aydın canımmmm :)
Cogaldi valla :) bi kiz gerk bakalm o kmden gelck :)
Heryer pipi oldu kizAaaannaaaaammm o da mi :) enooom haşhaşda pipili çıktı
Tbikide cnm ama acils olsnda arkasida glsn kzla1 kız mi? 4 tane oglusumuz var tek kız olursa kavga çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?