Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar klomen ve çatlatma iğnesiyle bir ayda hamile kalan bir arkadaş var. haberi yeni aldım çok sevindim. acaba ben de hamile kalabilir miyim bu ay? yine olmayacak diye çok korkuyorum mafoldumben

kızlar klomen ve çatlatma iğnesiyle bir ayda hamile kalan bir arkadaş var. haberi yeni aldım çok sevindim. acaba ben de hamile kalabilir miyim bu ay? yine olmayacak diye çok korkuyorum mafoldumben

öle düşünme sakın rabbim bi mucize eder veriri inşallah canım bol bol dua ettkaydirigubbakcemile5

Ya kizlar alti aylik evliyim kist varmis bende ne kisti oldugunu anlamadim ama doktor tedaviye baslayacagini soyledi doktora kisirlik icin gitmedim sadece adet duzensizligim icin gitmistim doktor cck istiyonuzmu dedi bizde istiyoz diyince bi dahaki aya rdvu verdi tekrar kan testi yaptiracam sizce sorunum buyukmudur

öncelikle hoşgeldin canım a.s.gecmiş olsun bitanem polistik over mi acaba ben anlamam ama arkadslar sölüyo zaman zaman allahım seninde dualarını kabul etsin bi beişş versin hayırlısıylaaaaa

Kızlar merhaba..
bende 7 aylık evliyim korunmadan geçirdik bu ayları ama malesef hamile kalamadım bu ay reglimin 3.günü doktora gittim yumurtalıklarımda rahmimde bir problem yok sağ yumurtalığımda 1 soldakinde birkaç yumurtam oluşmaya başlamış..adet sonrası tekrar gel rahim ağzına bakalım dedi bugünde onda bir problem olmadığını öğrendim. yalnız bir kaç test istedi TSH-free T4-ve prolaktin ..eşiminde spremiogramını istedi

aklıma takılan birşey daha oldu yumurtlama günleri olarak 12-14-ve 16 günleri önerdi ama kaç günde bir adet olduğumu sormadı kendim adet döngüm 25 gün deyince, o zaman bu tarihleri bir gün önceye kaydır dedi.yani 3-5-7 subat ama netteki hesaplayıcılarda 29 ocakla 3 subat çıkıyor ..hangisine göre hareket etmek lazım?

INSALLAH canim hepimize canim hepimize, versin canimmmmmmmm
sende hos geldin aramizaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım a.s. bende 7 aylık evliyim bende bebiş istiyom ilk düşük olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…