- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.841
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun saolasın.
kızlar klomen ve çatlatma iğnesiyle bir ayda hamile kalan bir arkadaş var. haberi yeni aldım çok sevindim. acaba ben de hamile kalabilir miyim bu ay? yine olmayacak diye çok korkuyorum mafoldumben
burdaaa kaydirigubbakcemile2 hanımın çiftliğini izliyorum. izliyo musun sen de ?
Ya kizlar alti aylik evliyim kist varmis bende ne kisti oldugunu anlamadim ama doktor tedaviye baslayacagini soyledi doktora kisirlik icin gitmedim sadece adet duzensizligim icin gitmistim doktor cck istiyonuzmu dedi bizde istiyoz diyince bi dahaki aya rdvu verdi tekrar kan testi yaptiracam sizce sorunum buyukmudur
bende ona bakıyom hem bizim memlekette cevriliyo ya film ya aman hayatımız film olmuş işte laf olsun torba dolsunnnnkaydirigubbakcemile3
doğru diyosun kız valla sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
ben sölemişsem yanlış bişi sölemem canımmmkaydirigubbakcemile5
şakkıdı hehe öyledir tabi
bu arada bu akşam kimsecikler yok senle benden başka nerde bu hatunlar acaba :hulya:
kızlar bende uzun süredir takip ediyorum sizleri 20 aylık evliyim malesef olmuyor ama ümidimi kesmedim bir ameliyat oldum laporoskopi dr sende sorun yok dedi bakalım yumurtlama günüm iki gün önceydi çalıştık ayın 11 ini bekliyorum ne olur dua edin allah hepimize yavrucvak versi
ben geldim sekeyleyyyyyyyyyyyyyy bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
Kızlar merhaba..
bende 7 aylık evliyim korunmadan geçirdik bu ayları ama malesef hamile kalamadım bu ay reglimin 3.günü doktora gittim yumurtalıklarımda rahmimde bir problem yok sağ yumurtalığımda 1 soldakinde birkaç yumurtam oluşmaya başlamış..adet sonrası tekrar gel rahim ağzına bakalım dedi bugünde onda bir problem olmadığını öğrendim. yalnız bir kaç test istedi TSH-free T4-ve prolaktin ..eşiminde spremiogramını istedi
aklıma takılan birşey daha oldu yumurtlama günleri olarak 12-14-ve 16 günleri önerdi ama kaç günde bir adet olduğumu sormadı kendim adet döngüm 25 gün deyince, o zaman bu tarihleri bir gün önceye kaydır dedi.yani 3-5-7 subat ama netteki hesaplayıcılarda 29 ocakla 3 subat çıkıyor ..hangisine göre hareket etmek lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?