- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.421
4oglumz var :) bi kzda senden gelsn :) geriside digrlernden insallah :)ayyy banada soruyolar ne hissediyon dyede bilmiyorum ki daha kız gibi konuşuyoz ağız alışta herkes kız dediği için
Anladim kuzu...neyse artik bnimde gozum korktu...yapmiiim en iyisi...bn bimden aldıydım hiçde aklıma onlar gelmedi içine bi kaç dal maydonoz koy kaynat ama aşırı değil buharını kaçırmadan bi kaba koydum içeride sıcak olacaktı battaniyeye sarıldım ama dikkat et sütün ilk sıcaklıkları gitsede yakıyo rahmini büzüştüren bile olmuş bunu yaparken sıcaklıktan yani yakmış içini tehlikeli biraz bn kovaya direk oturmamıştım hep ayakta bekledim buna rağmen yakıyodu nasıl terletiyo suyun çıkıyo işin bitince üşütmeden kurulanıp giyinicen acele et üşütme dye ama gerçi yaz mevsiminde bişey olmaz da bn adet bittikten sonra bi kere denemek için yapmıştım da bi daha yapmam dedim tehlikeli
Kuzu biraz tehlikeliymis yaa ben ypmasammi diye dusundum de...bilmiyorum bi de ovi gunlerindeyim zarari olurmu diye korkuyorum...bu ay adet olayim da sonra yaparim hem sogani hem bunu!....Canm biz köyde yapmıştık ya teyzeme öyle marketteki sütten olmicakmış sanırım inek sütü demişti taze sağılmış. O zaman gittiğimizde tam hatırlamıyorum ama adeti bitmişti galiba teyzemin. Bi süre yaptık ilaç da aldı iltihabı dağılsın diye
Kuzu biraz tehlikeliymis yaa ben ypmasammi diye dusundum de...bilmiyorum bi de ovi gunlerindeyim zarari olurmu diye korkuyorum...bu ay adet olayim da sonra yaparim hem sogani hem bunu!....
Ayyy catlak!...saglam yerden olmayak diyo yaaa:)))ya tupu tikali olanlara iyi diyo bende kapal8 degil tup ama ben yine de yarari olur dedim...kuzum evdr kaldi 2 tane ovi testi...yarin ovi gunum ama simdiden kasklarim agriyo 2 atimlik kursunum kaldi yani....bugun mu yapsam yarinla persembe mi bilemedim???Evet canm biraz tehlikeli bi olay bu buhar olayıyani çok yakıyo allah korusun devrilme riski falan da var direkt yakar yani. E bide düzelteyim derken yumurtalık ve rahimi daha kötü bi hale sokabilirsin. Bende duymuştum yumurtalıklara zarar verdiğini. En iyisi sen soğana falan devam et yaa bide sağlam yerden de olamayalım :) benm eşim çok kızıyo öyle şeylere izin de vermiyo işte öyle diyo sağlam yeri de zarar verirler bide diyo haklı da bence :)
Kiyamam ona ben kiz :) habersiz habersiz pipilenmis :)))Heryer pipi oldu kizbakti herks pipili bnm neym eksk dedi dmkki :)
Aglycktm orda varya gozlerm doldu :) hc erkek bklemiodm cnku kz der die bekliodm bi tuhf oldm nasl sevndm.:)) nrdeyse soyumz kuruycktida :) eltimnde oglu yk bnmde dieri kzdi buda kz olsydi dmkki erkek yk soyda dicktm damat alirz die esime saka yapiodmKiyamam ona ben kiz :) habersiz habersiz pipilenmis :)))
Bana da herkes kiz diyordu ruyamda kiz goruyordum ya hep kiz olacak diye hissediyordum Doktor erkek dedi eve gelene kadar agzim kulaklarimdaydi o kadar sevinecegimi dusunmedim hic :) eeee esin de sevinmistir polati geliyo diyeAglycktm orda varya gozlerm doldu :) hc erkek bklemiodm cnku kz der die bekliodm bi tuhf oldm nasl sevndm.:)) nrdeyse soyumz kuruycktida :) eltimnde oglu yk bnmde dieri kzdi buda kz olsydi dmkki erkek yk soyda dicktm damat alirz die esime saka yapiodm
Ya cnm kusura bakma belki kırılacaksın ama söylemeden edemeyeceğim. Soy sadece erkekten yürümüyor. Hatta eğer namaz kılıyorsan her gün okuduğun kevser suresinde zaten bunu dile getiriyorsun. Belki bilmiyo olabilirsin ama kevser suresi peygamber efendimize soyun kurudu ithamları üzerine indirildi. Ve soyun hz. Fatıma annemızin çocuklarıyla devam ettiği bildirildi. Lütfen kızı olanın soyu yürümüyor gibi bi düşünceye kapılmayın. Sen de kadınsın ailenin soyunu devam ettirmiyo musun. Allah izin verirse hepimiz anne olacağız ki erkek anneleri kadının yeri konusunda çocukları eğitirken daha özenli davranmak zorundalar ki toplumda kadın ikinci sınıf muamele görmesin. Kusura bakma tekrar amacım kırmak ya da aşağılamak değil ama söylemeden edemedim.Aglycktm orda varya gozlerm doldu :) hc erkek bklemiodm cnku kz der die bekliodm bi tuhf oldm nasl sevndm.:)) nrdeyse soyumz kuruycktida :) eltimnde oglu yk bnmde dieri kzdi buda kz olsydi dmkki erkek yk soyda dicktm damat alirz die esime saka yapiodm
Galiba normali yok onun ya arkadaşin banyoda akmaya baslamis ilk gebeligi olmasina ragmen yapisal sanirsam ama bebise kalsin süt bence :)
Ayyy catlak!...saglam yerden olmayak diyo yaaa:)))ya tupu tikali olanlara iyi diyo bende kapal8 degil tup ama ben yine de yarari olur dedim...kuzum evdr kaldi 2 tane ovi testi...yarin ovi gunum ama simdiden kasklarim agriyo 2 atimlik kursunum kaldi yani....bugun mu yapsam yarinla persembe mi bilemedim???
Zati aksam unuttum testi...orucu actim suyla...yarin daha dogrusu bugun bakalim ne cikicak?ayrica bizim zorumuz o kici kirik yerimizle degilmi zatenE tabi yavrum kıçı kırık bi yerlerimiz var yani az bişey sağlam olan onlara da hepten zeval vermeyelim
Ovi yarın diyon o zaman yarına sakla şimdiden harcama bence
Zati aksam unuttum testi...orucu actim suyla...yarin daha dogrusu bugun bakalim ne cikicak?ayrica bizim zorumuz o kici kirik yerimizle degilmi zaten
canım benim ya öyle düşünme daha vakti gelmemiş bebişin.üzme canını lütfen rabbim verecektir hayırlısıyla versin inşaallah sağlıkla sıhhatle.bende iyiyim patoloji sonucu 1 hafta sonra dediler dua ediyorum temiz çıksın inşaallah diye
Enem adam hastaaa beee!..napicaz bilmiyorumE evet işte zarar gelmesin diyorum bendeeInşaallah kopkoyu bir çizgi çıkar hadi bakalım kolay gelsin bir acayip zor yarış
Enem adam hastaaa beee!..napicaz bilmiyorumumudumda vardi bu ay
Konusss kiiizz aaa oyle olmuyo ama adam sizlanip duruyo nasil bu is olacak diim ki?yaeina toparlanir insallah bekliyozOlur olur sen bakma onun hastalığına. Biz bu hastalıklar gördük yine de eksik kalmadık kııııız töbe töbe konuşturma şimdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?