Gebe kalamayanlar buraya.....

Stres yapiyorum bugunlerde...haber ederimsen napiyosun ne durumdasin cano skntilarin halloldu mu?

Hadi bakalım kuzum herşey gönlünce olsun vala canm atlatmaya çalışıyoruz çok zor ve yıpratıcı şeyler yaşadık bildiğin gibi değil çok kırıcı çok bencil insanlar yüzünden bakalım inşaallah geçer ve bize bunları yaşatan o edepsizleri bi daha görmeyiz...

Amin canim cumlemiz icin insallah...sende bunaltma kendini herkes yaptigiyla kalir...sen temiz ol...bebis calismalari ne durumda?

Amin canim cumlemiz icin insallah...sende bunaltma kendini herkes yaptigiyla kalir...sen temiz ol...bebis calismalari ne durumda?

Vala bitanem eşim döndü ya o zaman full çalışma oldu ben hiç bebek düşüncesi içinde olmadım hep özlem duygusuyla birlikteydik yani eşimde öyle. Ama sonra regl günü yaklaşınca eşim sormaya beni yoklamaya başladı şaşırdım hoşuma gitti. Benim eşim insan içinde sevgisini belli etmekten hoşlanmaz yani yılışık şeyleri sevmez daha doğrusu öyle diyim anla dışarıda çok ciddi bi yapısı var bu bebek konusunda da bana bile belli etmez yani söyler falan ama çok da deli gibi duymam dillendirmez yani. Bide durur durur hiç aklımda fikrimde yokken öyle masum öyle duygusal söyler ki ağlatır beni nerdeyse.. Yani sonuç olarak artk iyice onunda istediğini anladım bide iş olayları çok kötüydü işte toparlamaya başlıyoruz allahın izniyle bende en kısa zamanda doktora gitcem konuştuk yani. Ay yaaa artk o kadar çok istiyo ki ablamın bebeğini bırakmıyo sürekli kucağında uyutuyo falan içi gidiyo resmen bende üzülüyorum onu öyle görünce. Gezmeye falan gidince böyle bi böbürleniyo hoşuna gidiyo kucağında taşımak canım benm yaa kıyamıyorum ona ooof offff anlatcam sana mevzuları tubiş

yk canm krlmadm da sen sanirm blmiosn bnm kaynanmla aramda olanlarida bn ondan ole dedm arkadaslr bilr onun dedigi laflari zamaninda anlatmstm erkek cock meselesni bn onlara knsmuorz bz onla hatta onceki kizdi bnm oda kiz oldgnu ble bile karnmiboglan die seviodu. Hatta msjmdada dedm kizda olsa bi suru damat alrdm eve soyumu ole devm ettirirdm die. Yani o soy kurumasi kaynanmla ilgli olan bi espiri

Bana da herkes kiz diyordu ruyamda kiz goruyordum ya hep kiz olacak diye hissediyordum Doktor erkek dedi eve gelene kadar agzim kulaklarimdaydi o kadar sevinecegimi dusunmedim hic :) eeee esin de sevinmistir polati geliyo diye
Kizz polat dick die aklm ckio dha demedi ama sevndi napsn tuhf oldm ya bi garp ololdm erkek deynce onceknde kza alsknm ya aglaycktm ztn bnm oglm mu olck diorm :) hala bi tuhafm

Ah canim yaaa...aynen esler oyle disardan belli etmiyolar ama basbasa kalinca evin icinde nesemiz yarim diyolar...sende hazir o bu duyguyu hissettrmeye baslamisken artik doktor takibine basla bence de...insallah kisa zamanda senin de haberini aliriz ben her ay bu ay cok umutluyum diyorum ama sanki onum bos karanlik goremiyorum o gunleri dusunemiyorum yaaa...bunaltma kendini canim dunyalik isler toparlanir uzuldugunle kalirsin...Rabbbim bu guzel gunlerde hayirli yol gostersin bizlere...

Kizz polat dick die aklm ckio dha demedi ama sevndi napsn tuhf oldm ya bi garp ololdm erkek deynce onceknde kza alsknm ya aglaycktm ztn bnm oglm mu olck diorm :) hala bi tuhafm
Der o deeeer:)))neyseki 3 ay kafamiz rahat...ben bizimkini daha olmadan dursun isminden vazgecirdim galibasira bebisin gelmesinde...

Daha soku atamamistir uzerinden atsin baslar isimlere :)) eveeeeet ben gibi basla dusunmeye bakalim erkege ne renk gider ne alinir ki diye cesit yok anacim

Son düzenleme:

Amiiiiiiiiin bitanem ağzına sağlık aynen de yazdığın gibi herşey. Bende her ay umutluyum ama aslında genel olarak o gün hiç gelmicekmiş gibi hissediyorum üzülüyorum veya üzülmüyorum bile artk amaaan öyle işte şu ramazanı bi atlatalım da ondan sonra bakcaz çaresine inşaallah. Dilerim allahtan bu ay hayırlı haberini alırız canm benm...

Insallah canim zaten topikte kac kisi kaldik hamis olmayan Rabbim hamis olanlari kavustursun yavrularina hamis olmayan bizlere de mubarek ayin hurmetine o habere saglikla ulastrsin insallah...oyle duaa ediyorum ki.. cok ihtiyacimiz var hem duaya hem de cennet kokulu yavrulara...sen rahat birak kendini senin icin daha yeni basliyo hersey doktor falan filan derken guzel haberini alicaz insallah...yas gidiyo aha bugun itibariyle 25 oldumsimdiye.bebisim 1yasinda olurdu(((

Ammmaniiiiinn iyiki doğmuşsun tubişim hayırlı yaşlar olsun rabbim bu güzel yaşında sana en güzel hediye olan bebişi göndersin. Güzel yüreklim imanı güzel yüreği güzel kuzum benm kendin gibi imanlı bahtı güzel evlatların olsun güzelce büyütüp yetiştireceğin.. (amin) ..

Kızlar izmir de olup iyi bir kadın doğum uzmanı onerebilecek var mi

Canm daha önce bi tanıdığımın gebe kaldığı hatta doğum yapıp 9 ay sonra tedavisiz ikinciye hamile kaldığı bi doktor var bende gittim ama devam edemedim ramazandan sonra yine ona gitmeyi düşünüyorum. Egepol Hastanesi doktor da şükran kopal..

Himm tsk ederim ınş faydasını görürüm

Sagol canim Allah razi olsun dualarin icin...cumlemize...oyle guzel dua etmissinki insallah sana da hayirli saglikli evlatlar nasip olur senin gibi boyle citlemmmmbikk:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…