- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.461
Himm tsk ederim ınş faydasını görürüm
Ramazan dan sonra gidebilirim oruçlu gidemem zaten bu ay çocuk çalışmalarına ara verdim ramazan nedeniyle kapaliyizRica ederim canm. Gidecek misin ki?
Sagol canim Allah razi olsun dualarin icin...cumlemize...oyle guzel dua etmissinki insallah sana da hayirli saglikli evlatlar nasip olur senin gibi boyle citlemmmmbikk:))))
Ramazan dan sonra gidebilirim oruçlu gidemem zaten bu ay çocuk çalışmalarına ara verdim ramazan nedeniyle kapaliyiz
Inş gelir ama ümidim de kalmadı artık en son rahimfilmi cektiricem yani korkmasaamAnladım canm inşaallah bebişin gelir en kısa zamanda. Bakarsın karşılaşırız
Inş gelir ama ümidim de kalmadı artık en son rahimfilmi cektiricem yani korkmasaam
Allah şifa versn ttlmSelamün Aleyküm kızlar..
Ne zamandır giremiyorum kayınpederim hala yoğun bakımda eltimlerle bir gün arayla kayınvalidemde kalıyoruzuyuttuklarından mıdır bilmiyoruz konuşmakta zorluk çekiyor.. dualarınızı eksiltmeyin kızlar inşallah iyileşir bir an önce..
Nice mutlu yıllara cnm dur daha 25 ne ki 30 a merdiven dayayanlar var burda :)Insallah canim zaten topikte kac kisi kaldik hamis olmayan Rabbim hamis olanlari kavustursun yavrularina hamis olmayan bizlere de mubarek ayin hurmetine o habere saglikla ulastrsin insallah...oyle duaa ediyorum ki.. cok ihtiyacimiz var hem duaya hem de cennet kokulu yavrulara...sen rahat birak kendini senin icin daha yeni basliyo hersey doktor falan filan derken guzel haberini alicaz insallah...yas gidiyo aha bugun itibariyle 25 oldumsimdiye.bebisim 1yasinda olurdu (((
Aynen canimAyyy inşaallah tubaam inşaallah yaa allah razı olsun şöyle evimde dolansın paytak paytak penguen gibi :)))
Sagol canim...Allah razi olsun ama insan uzuluyo inanki kim derdi 25i gorecem:)))Nice mutlu yıllara cnm dur daha 25 ne ki 30 a merdiven dayayanlar var burda :)
Bak hala üzülüyom diyo. Kız ben nidemSagol canim...Allah razi olsun ama insan uzuluyo inanki kim derdi 25i gorecem:)))
Kiz sen 30musun hic oyle durmuyoki?ben bu kiloyla kalirsam bi de dogum yaparsam 30da nolur bilmem?Bak hala üzülüyom diyo. Kız ben nidem
inşaallah canım benim duanı eksik etme gülüm
kimbilir kız tuba sen ben ikiz ikiz kızlar yaparız belki öne geçeriz :)1 kız mi? 4 tane oglusumuz var tek kız olursa kavga çıkar
Saol canm bnm amn insallah. Darisi ennyakn zamnda sze insallahGözün aydın canm allahım kucağına almayı nasip etsin inşaallah ne mutlu size :))
Ya dun kiyaftlere bakiorm sole bide kizlara o kdr renkli guzl ve cest kiyaftler varki ama erkek bebeklre standart hp ayni seyler :) isim konusnda zatn hc aklma bse glmio polat olmasnda ')Daha soku atamamistir uzerinden atsin baslar isimlere :)) eveeeeet ben gibi basla dusunmeye bakalim erkege ne renk gider ne alinir ki diye cesit yok anacim
Oldu memati bari koysnDer o deeeer:)))neyseki 3 ay kafamiz rahat...ben bizimkini daha olmadan dursun isminden vazgecirdim galibasira bebisin gelmesinde...
Yok memati olmaz hafif kalir:)))bu sefer ortak guzel bi isim olur insallahOldu memati bari koysnkucuck bebege polat bi garip deilmi ya mafya gbi tovbe yarabbi :) onceki yawrmda ecrin demisti 2isim koycktm ztn bri bnm istdgm dieri onun istdgi ama ecrin guzldi. Polat ne :) final olck die ck bkledm olmadi ya
İnsallah canim aman dha ism fln dusnmuorm sole bi 7-8aylik olsnda sag saglmYok memati olmaz hafif kalir:)))bu sefer ortak guzel bi isim olur insallah
rabbim umudunu boşa çıkarmasın gülüm inşaallah olur olmazsa da üzülmek yok duaya devam edeceğizEnem adam hastaaa beee!..napicaz bilmiyorumumudumda vardi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?