Gebe kalamayanlar buraya.....

Sagol canim Allah razi olsun dualarin icin...cumlemize...oyle guzel dua etmissinki insallah sana da hayirli saglikli evlatlar nasip olur senin gibi boyle citlemmmmbikk:))))

Ayyy inşaallah tubaam inşaallah yaa allah razı olsun şöyle evimde dolansın paytak paytak penguen gibi :)))

Inş gelir ama ümidim de kalmadı artık en son rahimfilmi cektiricem yani korkmasaam

Evet işte bende çektircem şu ramazan bi geçsin hayırlısıyla bakcaz artk. Korkacak bişey yok muayene oldun sonuçta demi onun gibi bişey biraz daha ağrılı o kadarına da dayanırsın bence büyütme gözünde mecbur çekilcez istiyo doktorlar çünkü

Allah şifa versn ttlm

Nice mutlu yıllara cnm dur daha 25 ne ki 30 a merdiven dayayanlar var burda :)

Ayyy inşaallah tubaam inşaallah yaa allah razı olsun şöyle evimde dolansın paytak paytak penguen gibi :)))
Aynen canimRabbim kisa zamanda veesin insallah bu gece 2 ruya godrum ikisindede bebek vardi...ilki kiz bebek...ikinci ruyamda ikiz biri kz biri erkek...bilincaltim ugrasiyo benle

Daha soku atamamistir uzerinden atsin baslar isimlere :)) eveeeeet ben gibi basla dusunmeye bakalim erkege ne renk gider ne alinir ki diye cesit yok anacim
Ya dun kiyaftlere bakiorm sole bide kizlara o kdr renkli guzl ve cest kiyaftler varki ama erkek bebeklre standart hp ayni seyler :) isim konusnda zatn hc aklma bse glmio polat olmasnda ')

Der o deeeer:)))neyseki 3 ay kafamiz rahat...ben bizimkini daha olmadan dursun isminden vazgecirdim galibasira bebisin gelmesinde...
Oldu memati bari koysn kucuck bebege polat bi garip deilmi ya mafya gbi tovbe yarabbi :) onceki yawrmda ecrin demisti 2isim koycktm ztn bri bnm istdgm dieri onun istdgi ama ecrin guzldi. Polat ne :) final olck die ck bkledm olmadi ya

Oldu memati bari koysn kucuck bebege polat bi garip deilmi ya mafya gbi tovbe yarabbi :) onceki yawrmda ecrin demisti 2isim koycktm ztn bri bnm istdgm dieri onun istdgi ama ecrin guzldi. Polat ne :) final olck die ck bkledm olmadi ya
Yok memati olmaz hafif kalir:)))bu sefer ortak guzel bi isim olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…