- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.481
İki seneye 30um bea ne kaldı surdaKiz sen 30musun hic oyle durmuyoki?ben bu kiloyla kalirsam bi de dogum yaparsam 30da nolur bilmem?
AMİN CÜMLEMİZE İNŞAALLAHAh canim yaaa...aynen esler oyle disardan belli etmiyolar ama basbasa kalinca evin icinde nesemiz yarim diyolar...sende hazir o bu duyguyu hissettrmeye baslamisken artik doktor takibine basla bence de...insallah kisa zamanda senin de haberini aliriz ben her ay bu ay cok umutluyum diyorum ama sanki onum bos karanlik goremiyorum o gunleri dusunemiyorum yaaa...bunaltma kendini canim dunyalik isler toparlanir uzuldugunle kalirsin...Rabbbim bu guzel gunlerde hayirli yol gostersin bizlere...
TUBAMMMM BUGÜN SENİN DOĞUMGÜNÜNMÜ CANIMMMM.eğer öyleyse doğumgünün kutlu olsun mutlu ol inşaallah yeni yaşın hayırlı sağlıklı bebişle gelsin aminnn :)Insallah canim zaten topikte kac kisi kaldik hamis olmayan Rabbim hamis olanlari kavustursun yavrularina hamis olmayan bizlere de mubarek ayin hurmetine o habere saglikla ulastrsin insallah...oyle duaa ediyorum ki.. cok ihtiyacimiz var hem duaya hem de cennet kokulu yavrulara...sen rahat birak kendini senin icin daha yeni basliyo hersey doktor falan filan derken guzel haberini alicaz insallah...yas gidiyo aha bugun itibariyle 25 oldumsimdiye.bebisim 1yasinda olurdu (((
Oyle artik abla...bugun yine hastaydi ama gitti iserabbim umudunu boşa çıkarmasın gülüm inşaallah olur olmazsa da üzülmek yok duaya devam edeceğiz
Nice mutlu yıllara cnm dur daha 25 ne ki 30 a merdiven dayayanlar var burda :)
Ne kalcak 2 senen kalmis sende beaaaa!...bende bugun 30 sandim!...İki seneye 30um bea ne kaldı surda
Evet abla bugun dogum gunum....amin insallah cumlemize bebis haberleri nasip olsun...TUBAMMMM BUGÜN SENİN DOĞUMGÜNÜNMÜ CANIMMMM.eğer öyleyse doğumgünün kutlu olsun mutlu ol inşaallah yeni yaşın hayırlı sağlıklı bebişle gelsin aminnn :)
Bize bahşedilen hayata şükürler olsun ttlm. Bi de evlatla taçlandırırsa rabbim, işte o zaman her sey bitmis gibi gelecek ama insanoğlu yine de istemeye devam edecez.A a a a a 30 ne ki :) 40 olup almış başını gidenler var şükürler olsun rabbime :) O bilir herşeyin en iyisini :)
yok hayatım patolojiye parça gönderdiler 1 hafta sonra dediler.dua et gülümde temiz çıksın sonuçlarım.Rabbim eşlerimizinde yardımcısı olsun evimizin direği onlarOyle artik abla...bugun yine hastaydi ama gitti isesen nasilsin?sonuclarin ciktimi?
Bize bahşedilen hayata şükürler olsun ttlm. Bi de evlatla taçlandırırsa rabbim, işte o zaman her sey bitmis gibi gelecek ama insanoğlu yine de istemeye devam edecez.
Insallah abla...bunalma sen...gastrit cikmisti bende sendede oyle muhim bisey cikmaz...evet abla ya nasil uzuluyorum her ramazanda oruclu oruclu sicakta calisiyo yaayok hayatım patolojiye parça gönderdiler 1 hafta sonra dediler.dua et gülümde temiz çıksın sonuçlarım.Rabbim eşlerimizinde yardımcısı olsun evimizin direği onlar
ayy artık bnm kızda hepinizinkinden küçük olacağı için kaynana muhabettine girerizzz4oglumz var :) bi kzda senden gelsn :) geriside digrlernden insallah :)
bugün gittim abla önce bütün tahlillere bakıldı 5 tüp kan 1 idrar testi verdim ...çok şükür hepsi temiz veee bebeğimiz 6 haftalık olmuş kalp atışınıda duyduk çok şükür iyi dedi 1 ay sonra gidicez de 2 li test yapacakmış ama belki erken olur diyo tam da o arada doktor izine ayrılacakmış yani 24 temmuzda gidersek iki buçuk aylık olacak 2 li test için erkenmi bilmiyorum yada 3 ağustosada gel dedi sekreterizeynepsibel nerlerde sanki dünmü bugünmü doktora gidecekti
1 kere denedim ama baya sıcak oluyo nasıl terletiyo cano yinede sn bilirsin bi dene dicemde şöyle geçmişe bi bakıyorum presed jeli mi dersin kürler mi dersein ilaçlarmı dersin az para dökmedik ama ne oldu olmadı sonradan boş bekledik oldu hayırlısı artıkAnladim kuzu...neyse artik bnimde gozum korktu...yapmiiim en iyisi...
eweet 6 haftalık olmuş kalp ataşınıda duyduk çok şükür sağlıklı gidiyo bakalım ..işte 24 temmuza gel dedi ve iki buçuk aylık olacak sekreteride baktı 2li test yaparız çünkü sonra doktor izine çıkıyomuş ama 24 nede doktor erken diyebilirmiş istersen 3 ağustosa vereyim dedi bn yinede 24 ne yazdırdımda kafam karıştı sen kaçında yaptırdın 24 ne erkenmi olur acabaCanim 5+0 bile olsa 6 haftalik sayılıyor benim bugun 27+0 28den gün aldigim icin 28 sayiliyorum mide bulantisina katlancan kuzum artık kalp atisini duymaya yakin benim de baslamisti uzun surmez inşallah tuzlu cubuk stoguna basla sen.
ikili test tam bilmiyorum ama bizim burdaki hamile arkadaşlar 12. hafta ile 14.hafta demişlerdi sanki .ben seni yanıltmayayım burda kızlara sor bi sormana gerek kalmaz onlar okyunca söylerler zaten sana. sağlık ocağına kaydını yaptırdınmı kalp atışını duyduktan sonra.yerim ben onun kalp atışını maşaallah kuzumabugün gittim abla önce bütün tahlillere bakıldı 5 tüp kan 1 idrar testi verdim ...çok şükür hepsi temiz veee bebeğimiz 6 haftalık olmuş kalp atışınıda duyduk çok şükür iyi dedi 1 ay sonra gidicez de 2 li test yapacakmış ama belki erken olur diyo tam da o arada doktor izine ayrılacakmış yani 24 temmuzda gidersek iki buçuk aylık olacak 2 li test için erkenmi bilmiyorum yada 3 ağustosada gel dedi sekreteri
ayyy maşallah koca teyzesi daha duymadam yaptırdım çünkü 3 saat tahlillerin çıkmasını bekleyecektik o ara gittim sağlıkocağına aslında yapmıyoruz ama yapalım sonra telefonlaşırız dedi ebe yaptı aşı tarihlerimide verdiii o işde bitti çok şükür ebe diyoki hurma ye gülük 4-5 tane ve 1 şişe sade soda iç dyo bebek için çok iyi dyoda sade soda acı geliyo içemiyorumki eşimde kızıyo yemiyon içmiyon bide doktora şikayet ediyo bniikili test tam bilmiyorum ama bizim burdaki hamile arkadaşlar 12. hafta ile 14.hafta demişlerdi sanki .ben seni yanıltmayayım burda kızlara sor bi sormana gerek kalmaz onlar okyunca söylerler zaten sana. sağlık ocağına kaydını yaptırdınmı kalp atışını duyduktan sonra.yerim ben onun kalp atışını maşaallah kuzuma
Aynen canimRabbim kisa zamanda veesin insallah bu gece 2 ruya godrum ikisindede bebek vardi...ilki kiz bebek...ikinci ruyamda ikiz biri kz biri erkek...bilincaltim ugrasiyo benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?