Gebe kalamayanlar buraya.....

AMİN CÜMLEMİZE İNŞAALLAH

TUBAMMMM BUGÜN SENİN DOĞUMGÜNÜNMÜ CANIMMMM.eğer öyleyse doğumgünün kutlu olsun mutlu ol inşaallah yeni yaşın hayırlı sağlıklı bebişle gelsin aminnn :)

A a a a a 30 ne ki :) 40 olup almış başını gidenler var şükürler olsun rabbime :) O bilir herşeyin en iyisini :)
Bize bahşedilen hayata şükürler olsun ttlm. Bi de evlatla taçlandırırsa rabbim, işte o zaman her sey bitmis gibi gelecek ama insanoğlu yine de istemeye devam edecez.

Bize bahşedilen hayata şükürler olsun ttlm. Bi de evlatla taçlandırırsa rabbim, işte o zaman her sey bitmis gibi gelecek ama insanoğlu yine de istemeye devam edecez.

ben eşime diyorumki hayırlısıyla önce sağlıklı evlatlar bizim sağlığımız sonra bi evimiz olsa diyorum.Hepsi birden olsun inşaallah rabbime ağır gelmez sen hepsini birden iste hatun diyor :) ama benim gönlümde tabiki önce evlat yatıyor o ayrı.inşaallah cümlemize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.

yok hayatım patolojiye parça gönderdiler 1 hafta sonra dediler.dua et gülümde temiz çıksın sonuçlarım.Rabbim eşlerimizinde yardımcısı olsun evimizin direği onlar
Insallah abla...bunalma sen...gastrit cikmisti bende sendede oyle muhim bisey cikmaz...evet abla ya nasil uzuluyorum her ramazanda oruclu oruclu sicakta calisiyo yaa

zeynepsibel nerlerde sanki dünmü bugünmü doktora gidecekti
bugün gittim abla önce bütün tahlillere bakıldı 5 tüp kan 1 idrar testi verdim ...çok şükür hepsi temiz veee bebeğimiz 6 haftalık olmuş kalp atışınıda duyduk çok şükür iyi dedi 1 ay sonra gidicez de 2 li test yapacakmış ama belki erken olur diyo tam da o arada doktor izine ayrılacakmış yani 24 temmuzda gidersek iki buçuk aylık olacak 2 li test için erkenmi bilmiyorum yada 3 ağustosada gel dedi sekreteri

Anladim kuzu...neyse artik bnimde gozum korktu...yapmiiim en iyisi...
1 kere denedim ama baya sıcak oluyo nasıl terletiyo cano yinede sn bilirsin bi dene dicemde şöyle geçmişe bi bakıyorum presed jeli mi dersin kürler mi dersein ilaçlarmı dersin az para dökmedik ama ne oldu olmadı sonradan boş bekledik oldu hayırlısı artık

Canim 5+0 bile olsa 6 haftalik sayılıyor benim bugun 27+0 28den gün aldigim icin 28 sayiliyorum mide bulantisina katlancan kuzum artık kalp atisini duymaya yakin benim de baslamisti uzun surmez inşallah tuzlu cubuk stoguna basla sen.
eweet 6 haftalık olmuş kalp ataşınıda duyduk çok şükür sağlıklı gidiyo bakalım ..işte 24 temmuza gel dedi ve iki buçuk aylık olacak sekreteride baktı 2li test yaparız çünkü sonra doktor izine çıkıyomuş ama 24 nede doktor erken diyebilirmiş istersen 3 ağustosa vereyim dedi bn yinede 24 ne yazdırdımda kafam karıştı sen kaçında yaptırdın 24 ne erkenmi olur acaba

ikili test tam bilmiyorum ama bizim burdaki hamile arkadaşlar 12. hafta ile 14.hafta demişlerdi sanki .ben seni yanıltmayayım burda kızlara sor bi sormana gerek kalmaz onlar okyunca söylerler zaten sana. sağlık ocağına kaydını yaptırdınmı kalp atışını duyduktan sonra.yerim ben onun kalp atışını maşaallah kuzuma

ayyy maşallah koca teyzesi daha duymadam yaptırdım çünkü 3 saat tahlillerin çıkmasını bekleyecektik o ara gittim sağlıkocağına aslında yapmıyoruz ama yapalım sonra telefonlaşırız dedi ebe yaptı aşı tarihlerimide verdiii o işde bitti çok şükür ebe diyoki hurma ye gülük 4-5 tane ve 1 şişe sade soda iç dyo bebek için çok iyi dyoda sade soda acı geliyo içemiyorumki eşimde kızıyo yemiyon içmiyon bide doktora şikayet ediyo bni

Aynen canimRabbim kisa zamanda veesin insallah bu gece 2 ruya godrum ikisindede bebek vardi...ilki kiz bebek...ikinci ruyamda ikiz biri kz biri erkek...bilincaltim ugrasiyo benle

Hayr olsun kuzum takma bu kadar üzme kendini olduğu zamanda bugünleri hatırlayıp vay bee ne günlerdi hergün konuşup üzülüyoduk dicez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…