Gebe kalamayanlar buraya.....

Haklı adam. Olmuşken o da olsun neden olmasın ki :)

sen iyiki burda değilsin döverdim ben seni yemiyon diye :))) ha şunu anlarım bulantılar başlar anca yiyebildiklerini yersin anlarım ama mutlaka vardır hafif yiyebileceğin şeyler.daha o kadar miden kötü değilken ye bence güzelim bebişinde tatsın onlardan :) inşaallah bulantısız geçer hamileliğin dua et bide senle uğraşmayalım burda zaten uzaksın :) bu arada meyveli soda içme mide asidinin düzenini bozuyor.her zaman sade soda daha iyidir.

eşimde aynı dyo abla yaaa çok kızıyo daha öyle çok şükür aşırı bi rahatsız edici bulantı yok çok şükür her gün şunu ye bunu ye dye kızıyo bana ...ebede sade iç dedi mineral alsın dye ..herkes o duyguyu tatsın o kalbini duyunca o kadar mutlu olduk ki eşim zaten havalara uçuyo ..bn kustum dediğim zaman adam seviniyo ohh ne güzel dyo

ay ayyyy ben yine o fındık kızı gördüm :) maşaallah kuzuma ya

Bizim tosuncuğu diyon demi :) baksana eşimle keyif yapıyolar. Çok seviyo habire ilgileniyo öpüyo kucağından indirmiyo cimcime de çok tatlı yaa o tombik parmağını böyle 1 yapmış bide söylüyo bi bi bi bii diye allahım ısırdım artk kolunu. Ooof offf çok güzel bi duygu gerçekten...

Ya dun kiyaftlere bakiorm sole bide kizlara o kdr renkli guzl ve cest kiyaftler varki ama erkek bebeklre standart hp ayni seyler :) isim konusnda zatn hc aklma bse glmio polat olmasnda ')
Kardeşimin askerligi geldi denizci kiyafetleri vardi hala ayni :) degisik bir iki parça aldim da cok birsey almadim cabuk büyür olmaz sonra diye günah bosuna

kılzar bı sorum war sıze sperm kalıtesını we sperm sayısını artırmak ıcın kecıboynuzu nasıl yapılıyor???yada kecıboynuzu pekmezı mı yenıyor acillllllllllllllllllllllll

çok şükür canım gözün aydın hadi :)

Canim en iyisi doktorunu ara bi sor ona gore degistir randevunu erken olur falan bir daha gitme bosuna 12 ile 16 haftalar arasi yapılıyor test yanlıs hatırlamıyorsam bi de maden suyunda Kızılay biraz daha hafif hergün icmeye çalışıyorum bende. Sonra muz bebise kilo yapıyor doktorlar gunde bir tane öneriyor aklinda bulunsun. Bir de her gün bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyiyorum sabah ac karnina.

bebem nasılsın bısı yazdım gormedınızmı yahuuu kecıboynuzunu senmı demıatın bana ?

ayyy hepside bnm sevmediğim şeyler yaaa eşimde çok kızıyo bana

kılzar bı sorum war sıze sperm kalıtesını we sperm sayısını artırmak ıcın kecıboynuzu nasıl yapılıyor???yada kecıboynuzu pekmezı mı yenıyor acillllllllllllllllllllllll
Saraçoğlu keçiboynuzu kürü yaz cnm internette var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…