- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.501
Haklı adam. Olmuşken o da olsun neden olmasın ki :)ben eşime diyorumki hayırlısıyla önce sağlıklı evlatlar bizim sağlığımız sonra bi evimiz olsa diyorum.Hepsi birden olsun inşaallah rabbime ağır gelmez sen hepsini birden iste hatun diyor :) ama benim gönlümde tabiki önce evlat yatıyor o ayrı.inşaallah cümlemize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
ayyy maşallah koca teyzesi daha duymadam yaptırdım çünkü 3 saat tahlillerin çıkmasını bekleyecektik o ara gittim sağlıkocağına aslında yapmıyoruz ama yapalım sonra telefonlaşırız dedi ebe yaptı aşı tarihlerimide verdiii o işde bitti çok şükür ebe diyoki hurma ye gülük 4-5 tane ve 1 şişe sade soda iç dyo bebek için çok iyi dyoda sade soda acı geliyo içemiyorumki eşimde kızıyo yemiyon içmiyon bide doktora şikayet ediyo bni
inşaallah o günleride görürüz cümleten :)Hayr olsun kuzum takma bu kadar üzme kendini olduğu zamanda bugünleri hatırlayıp vay bee ne günlerdi hergün konuşup üzülüyoduk dicez :)))
Ayy ne gzl ya diodm ya beraber buyutelm bebislermzi die dogdktn snrada buraya ftgrflrni koymk nasp olr insallah :)ayy artık bnm kızda hepinizinkinden küçük olacağı için kaynana muhabettine girerizzz
inşaallah bizde görmüş oluruz bebelerinizi :)Ayy ne gzl ya diodm ya beraber buyutelm bebislermzi die dogdktn snrada buraya ftgrflrni koymk nasp olr insallah :)
inşaallah o günleride görürüz cümleten :)
İnsallah ablacm sag saglm dogrda kndme gelnce cekp atarm buraya :)inşaallah bizde görmüş oluruz bebelerinizi :)
eşimde aynı dyo abla yaaa çok kızıyo daha öyle çok şükür aşırı bi rahatsız edici bulantı yok çok şükür her gün şunu ye bunu ye dye kızıyo bana ...ebede sade iç dedi mineral alsın dye ..herkes o duyguyu tatsın o kalbini duyunca o kadar mutlu olduk ki eşim zaten havalara uçuyo ..bn kustum dediğim zaman adam seviniyo ohh ne güzel dyosen iyiki burda değilsin döverdim ben seni yemiyon diye :))) ha şunu anlarım bulantılar başlar anca yiyebildiklerini yersin anlarım ama mutlaka vardır hafif yiyebileceğin şeyler.daha o kadar miden kötü değilken ye bence güzelim bebişinde tatsın onlardan :) inşaallah bulantısız geçer hamileliğin dua et bide senle uğraşmayalım burda zaten uzaksın :) bu arada meyveli soda içme mide asidinin düzenini bozuyor.her zaman sade soda daha iyidir.
İNŞALLAH cano belki buluşuruz bi yerde zaman ne gösteriri bilinmezAyy ne gzl ya diodm ya beraber buyutelm bebislermzi die dogdktn snrada buraya ftgrflrni koymk nasp olr insallah :)
ay ayyyy ben yine o fındık kızı gördüm :) maşaallah kuzuma yaAmiiin inşaallah ablacım...
ay ayyyy ben yine o fındık kızı gördüm :) maşaallah kuzuma ya
Kardeşimin askerligi geldi denizci kiyafetleri vardi hala ayni :) degisik bir iki parça aldim da cok birsey almadim cabuk büyür olmaz sonra diye günah bosunaYa dun kiyaftlere bakiorm sole bide kizlara o kdr renkli guzl ve cest kiyaftler varki ama erkek bebeklre standart hp ayni seyler :) isim konusnda zatn hc aklma bse glmio polat olmasnda ')
eweet 6 haftalık olmuş kalp ataşınıda duyduk çok şükür sağlıklı gidiyo bakalım ..işte 24 temmuza gel dedi ve iki buçuk aylık olacak sekreteride baktı 2li test yaparız çünkü sonra doktor izine çıkıyomuş ama 24 nede doktor erken diyebilirmiş istersen 3 ağustosa vereyim dedi bn yinede 24 ne yazdırdımda kafam karıştı sen kaçında yaptırdın 24 ne erkenmi olur acaba
Canim en iyisi doktorunu ara bi sor ona gore degistir randevunu erken olur falan bir daha gitme bosuna 12 ile 16 haftalar arasi yapılıyor test yanlıs hatırlamıyorsam bi de maden suyunda Kızılay biraz daha hafif hergün icmeye çalışıyorum bende. Sonra muz bebise kilo yapıyor doktorlar gunde bir tane öneriyor aklinda bulunsun. Bir de her gün bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyiyorum sabah ac karnina.eweet 6 haftalık olmuş kalp ataşınıda duyduk çok şükür sağlıklı gidiyo bakalım ..işte 24 temmuza gel dedi ve iki buçuk aylık olacak sekreteride baktı 2li test yaparız çünkü sonra doktor izine çıkıyomuş ama 24 nede doktor erken diyebilirmiş istersen 3 ağustosa vereyim dedi bn yinede 24 ne yazdırdımda kafam karıştı sen kaçında yaptırdın 24 ne erkenmi olur acaba
Canim en iyisi doktorunu ara bi sor ona gore degistir randevunu erken olur falan bir daha gitme bosuna 12 ile 16 haftalar arasi yapılıyor test yanlıs hatırlamıyorsam bi de maden suyunda Kızılay biraz daha hafif hergün icmeye çalışıyorum bende. Sonra muz bebise kilo yapıyor doktorlar gunde bir tane öneriyor aklinda bulunsun. Bir de her gün bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyiyorum sabah ac karnina.
saol cnmçok şükür canım gözün aydın hadi :)
ayyy hepside bnm sevmediğim şeyler yaaa eşimde çok kızıyo banaCanim en iyisi doktorunu ara bi sor ona gore degistir randevunu erken olur falan bir daha gitme bosuna 12 ile 16 haftalar arasi yapılıyor test yanlıs hatırlamıyorsam bi de maden suyunda Kızılay biraz daha hafif hergün icmeye çalışıyorum bende. Sonra muz bebise kilo yapıyor doktorlar gunde bir tane öneriyor aklinda bulunsun. Bir de her gün bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyiyorum sabah ac karnina.
Saraçoğlu keçiboynuzu kürü yaz cnm internette varkılzar bı sorum war sıze sperm kalıtesını we sperm sayısını artırmak ıcın kecıboynuzu nasıl yapılıyor???yada kecıboynuzu pekmezı mı yenıyor acillllllllllllllllllllllll
Saraçoğlu keçiboynuzu kürü yaz cnm internette var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?