Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet bende bi sebep olur diyerek arayistayim...ancak en iyisi zamana hayirli olana birakmak...nasip ne zamansa...

Valla canim cok skkin hic dogum gunummu siradan bi gunmu farkedemiyorum

Yaaaaaaaaaaaa zaten zor toparladım sizden şefkat gördüm de kendime geldim şimdi senin bu halinle beraber tekrar depresifleşmek üzereyim. Yapma böyle yaa vala üzülüyorum bak. Bu kadar sıkıntı etme rabbim vereceği vakti öyle bir ayarlıyor ki bak emin ol kucağına aldığında ohh be iyiki o zaman değil de şimdi olmuş diceksin. Ben şahsen öyle şeyler yaşadım ki Allah bebek mevzusunu unutturdu ve hep allahım sana şükürler olsun iyiki bu zamanda olmamış dedim. Hatta gebe kalmış olsaydım düşebilirdi o üzüntüyle. Hadi toparlan bakalım bebişinin sağlam bir annişe ihtiyacı var tatlm benm

Son düzenleme:
Canim sadece bebis mevzusu degilki?imtihan bitmiyo ahhh ahhh...hersey ust uste geliyo!...onlar bi de bebk hepsi moralimi bozuyo elimde olmadan agliyorumhicbiseyde istegim yok beklentimde...offf neyse canim bosver bi de sen uzulme toparlanirim insallah

Ayyy bi an kendimi gördüm inanki kız belimizi doğrultamadık bi insanın 1 tek tane işi rast gitmez mi hep mi sorun hep mi kötülük görür sana ne diyorum feleğimiz şaştı öyle şeyler yaşadık ki bebek olayı da neymiş dert mi yani o pehhh. Dur yazıyorum burdaysan biraz uzun olabilir çünkü

Burdayim canim arada bi mutfaga gidiyorumda...

Genel olarak yazayım dedim. Kızlar çok zor bi dönemden geçiyoruz. Yavaş yavaş toparlamaya başladık gibi inşaallah devamı da gelir.
Şimdi biliyosunuz bi süre eşim şehir dışındaydı milas denen lanet yere gidiyodu çalışmaya 2 abisinin yanına. (Bu arada abileri öz değil yani anneden bir) o 2 kaynım ve görümcem falan hepsi üvey ama eşim onlarla büyümüş hatta ben eşimle ilk tanıştığımda hiç farketmemiştim o kadar iyi görünüyolardı. Neyse eşimin aklına girdiler illa çağırdılar milasa ben hiç istemedim ama kıyamadım da çünkü öz abileri babaları vefat ettikten sonra eşimi istememişler. Bikaç kez gitti yanlarına geri çevirdiler ne amcalarını tanıyo ne hala ne abla ne abi nede babasını tanıyabilmiş. 6 yaşında kaybetmiş. Neyse abisi para yollamış araba kirala da gel diye benm akıllı kocam da alıyo arabayı burdan gidiyo milasa. Içimde bi sıkıntı stres o gece sağ salim gitti ama sabahına kaza yapmasınlar mı sizede anlatmıştım hatta. Kazayı yapan da dayılarının oğlu. Uyuyacak yer kalmadığı için eşimle bi abisi arabaya geçmişler. Ön koltukta abisi uyumuş arkada da eşim. Bu kuzeni olacak şerefsiz çocuk da markete gitcek diye al arabayı izinsiz bunlar da içinde uyuyo o an kaza olmuş işte ambulansla falan götürmüşler araba tabi pert

Neyse eşim eve döndü oda bikaç günlüğüne. Bi haller var böyle bişey dicek diyemiyo en son çaresizce anlattı araba eşimin üstüneymiiiiişşş rent a car cı 7-8 bin TL borç çıkarmış mı eşekten düşmüşe döndük nasıl ödenir o para??
E kimsenin suçu yok hele eşimin hiç yok en büyük hatası zaten oraya gitmekti dinlemedi beni o kadar söyledim. Neyse bunlar konuşmuşlar el birliğiyle ödicez borç hepimizin borcu falan tırışkadan nağmeler yani.

Sonra eşim canla başla çalışıp işleri bitirip biraz da sıkılıp beni özleyip dönmek istedi bide ordaki işler sezonluk. Neyse helalleşip geldi ama eşim tekrar işe girene kadar borcu ödiceklerini söylemişler 40 milyara yakın para alacaklar ve eşimin de hakkı var içinde. Neyse eşim geldi 3 hafta oldu otellerin ödeme günü de geldi tabi. Bu süre zarfında da bütün alacaklılar eşimi arıyo oda garibim insanları idare etmeye çalışıyo abisinin ev sahibine kadar herkes eşimi arıyo çünkü herkese onun numarasını vermişler bide hattı faturalı diye habire yardırmışlar. Neyse bekliyoruz para yatırcaklar eşime diye ama yok. Ertesi gün gene yok sonraki gün gene yok hiç yok yani. Sürekli oyalıyolar. Bende dedm ki bak bunlar seni kandırıyo para yattı sana yalan söylüyolar yok ya yapmazlar öyle şey dedi.

Ha bu arada benm saf eşim babamla aracı olup bunlara bide araba aldılar. Akıllı babam da kefil olmuş bunlar parayı yatırmayınca arkadaşına mahçup olmamak için kendi cebinden veriyomuş parayı babam aklımı oynatcam yaaa!

Dedm ki eşime bak sen ne yap et onların hesabına bak bi şekilde bi yolunu bul. Sonraaaaa bomba cuma günü 9000 tl para yatmış pazartesi olmuş hâlâ yatmadı diyolar. Kendi karısına oğluna yollamış hemen ama bize yok tabi. Bide yollayacakları para eşimin şahsına değil alacaklılara verilecek artk aramasınlar diye. Sabah bi başlıyolardı bitmek bilmiyodu. Eşim delirdi tabi meydana çıkardığı halde hâlâ inkar ediyolar. Camı çerçeveyi indircekti evde. Kavga ettiler telden bide utanmazlar diyoki eşime 'sen kimsin benm hesabıma bakıyon' kıskanıyon mu bizi diyolar. Yemin ederim ağladı yaa ciğerim paramparça oldu onu öyle görünce. Ben naptım size yaa naptım bana böyle davranıyonuz dedi

Bide iftira atıyolar sen çalışmadın diyolar insaf yaa ben bilmiyorum artk bunlar nasıl insanlar. Benm eşim öyle ince düşünceli ki onlara kartvizit tasarımı bile yaptı hatta kendine yapmamış geçici orda kaldığı için. Otellere para almaya giderken eşim arabadan inmiyomuş paralarına ortak oluyorum gibi bi algı oluşmasın diye dedi.

Bide bu ilk kazıkları değil iş yapmak için 50 bin TL yakın kredi çektirmişler eşime daha önce de. Hattâ ben eşimle tanıştığımda 30 binlik arabası vardı o borç yüzünden sattı. Daha sonrasında evlendikten sonra eşimle iş yapcaktı küçük abisi sorma yarı yolda bıraktı gitti öteki abisiyle birlik oldu işte milasa gittiler. Hep darbe yedi eşim anlayacağınız. Ama bu sefer ki çok ağır oldu sırtımızda koca bi yükle kalakaldık. Bide eşim hakkında kazayı o yaptı diye iftira atıyolar hep. Bunlar nasıl insan nasıl abi siz söyleyin. Hep kullandılar eşimi. E oda napsın etrafında kimsesi yok akraba namına, hep kandı onlara.

Önce görümcem yaptı bana yapacağını sonra bunlar eşime. Huzurum kalmadı onların yüzünden. Artk canımızın acısından eşimle ben birbirimize girdik. Dayancak gücüm kalmadı bırakıp gitcektim yinede onun haline üzüldüm hadi atlatcaz hadi etcez diye diye bugüne geldik.

Ben evlendim eşimin abisi ertesi gün kapıya dayandı neymiş karısıyla kavga etmiş geliş o geliş 3 ay gitmedi. Daha neler neler var bitmez anlatmakla. Bugünlere de şükür ama ne diyeyim başka . . .

Son düzenleme:

arkadasım usenmedım okudum neler yasamıssın boyle ya uzuldum smdı nası durumunuz ? ıyıdır ıns

arkadasım usenmedım okudum neler yasamıssın boyle ya uzuldum smdı nası durumunuz ? ıyıdır ıns

Sağol bitanem. Inan bak allah biliyo bu hafif kalır en sade şekilde yazdım size daha fazla eziyet olmasın diye. Konu açmayı falan düşündüm de eşim görürse ayıp olur diye vazgeçtim. Daha bu ne ki canım benm. Daha fazla uzun olmasın diye tam anlatamadım bile. Toparlanmaya çalışıyoruz işte napalım işe girdi şimdi eşim. Inşaallah devamı da gelir iyi olmaktan başka sanşımız yok ki...

cnm benım kıyamam sıze ben ınan uzuldum çok

bunların hepsi bir ımtıhan cnm bılıosun dmi? Allah yardımcınız olsun ıns.bak bende asılama oldum sonucu beklerken bugun adet oldum

bunların hepsi bir ımtıhan cnm bılıosun dmi? Allah yardımcınız olsun ıns.bak bende asılama oldum sonucu beklerken bugun adet oldum

Ayyy gerçekten mi yaaa tüh üzüldüm vala bak işte yine imtihan. Sıkma canını dilerim en kısa zamanda kavuşursun bebişine. Amin bu arada. Çok fazla kendimizi paralamamak lazım malum ilerde acısı çıkıyo çok fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…