Gebe kalamayanlar buraya.....

kılzar bı sorum war sıze sperm kalıtesını we sperm sayısını artırmak ıcın kecıboynuzu nasıl yapılıyor???yada kecıboynuzu pekmezı mı yenıyor acillllllllllllllllllllllll
1 kg keçiboynuzu pekmezi 50ser gram polen zencefil zerdecal ari sütü her gün bir kaşık ve bir muz veya yiyebiliyorsa iki kasik denendi onaylandi :)

Ah canim benim bastan sona kadar okudum...yasadiklarin gercekten cok ciddi...Rabbim nasip etmiski toplanman icin sebep vermis...uzulme kimsenin hakki kimsede kalmaz...maddi manevi herturlu Allah ders verir haksiz olan insanlara...beninde durumum buna benzer ama benim skntim maddiyatla degilde daha cok manevi yonden...kimse sahip cikmiyo bize esimin ailesi ozellikle...bu insani daha cok uzuyo yipraniyosun parcaliyosun kendini ama bi kambur bi yukmus gibi hissetmeye basliyoruz kendimizi...aetik baska bi sehirde yada baska bi semtte yeni bi hayat bize daha iyi gelecek ama nerden nasil baslanir bilmiyoruz inanki basimi esimin gogsune dayayip agladim agladim...soruyo noldu diye de konusmadim...icimde butun skntim...

Canm inan benziyo sıkıntılarımız. Bizde kimseden destek görmedik herşeyi kendimiz yaptık kına düğün vs. yeri geldi yettiremedik yeri geldi tıkandık ama allah kapı açtı çok şükür. Evlendikten sonra alışma süreci oldu bazen dingin bazen deli dumrul gibi geçti yıprandık iş olayları zaten hep problemli oldu. Tam işe başlicak iş yeri kapandı tam işe alındı diye gittik doktor sağlık raporunu yanlış yazmış kapıdan geri çevrildik. Tam gelsin başlasın deniliyo sonra bakıyoruz patron izmir dışında. En son artk babam dedi ki kızım inan bana ben kendi gözümle görmesem yalan derim bu kadar da olmaz derim bi yerden sonra dedi. Artk öyle bi hale geldik ki kendi annem bile ağlıyodu. Çok şeyler yaşadım ben çook. Aile büyüğü olarak görümcemin eşi var kınaya nikaha bile gelmedi neymiş çalışıyomuş. Ama kendi yeğeninin düğününe taa Denizli'ye izin almış Cümbür Cemaat gittik hemde kalmalı. Çok zoruma gidiyo herşey görümcemin patavatsız halleri laf sokmaları zaten son yaptığını biliyon. Allahım nereye düştüm ben diyorum bazen. Çünkü zorluk görmedim yokluk çekmedim çok rahat büyüdüm şöyle bi durup düşündüğümde kendime inanamıyorum nasıl kaldırmışım diye. Inşaallah geçer bitanem sıkıntılarımız ne diyeyim allaha havale edelim üzüp kıran herkesi..

Gorumceler hep oyledir zaten bi de elti mevzusu var...bende kinada dugunde sknti yasadim kina gunu agladim ben hemde daha kinam yakilmadan...oyle ki artik annem o gun bu is burda kaliyo dedi ..kavusamiyoduk resmen yengem ve esim araya girdi de sorun halledildi guya tabi...ama icimde hersey simdi bana ne yapildi yada yapilmaduysa benden sonrakilere de o olacak diyorum zaten oyle olmazsa o zaman acicam agzimi...senin esinin isle problemi var insallah rahata erip kendi isinizi kurarsiniz...bizim guya isle skntimiz yok ama icimizi bize sor....esim bana belli etmemek icin elinden geleni yaoiyo ama ben anliyorum gozlerindeki uzuntuden...Bi de tabi bebek mevzusu var acaba diyorum Allahim bize imtihanmi veriyo olunca daha mi cok sknti olucak zamanini erteliyo bilmiyorum kafam cok karisk

ben soda içmiyorum aaa içsemmiki ?bide keciboynuzu değil üzüm pekmezi tahinle karıştırıp yıyorum

Canm çok sıkıyon kendini bırak yaa biraz rahatla bu kadar sıkıntı yapma vala bak hasta olursun silah göstermesin dilerim allahtan bizi bu hallere düşürenler de bu yollardan geçsin böyle zorluk çeksinler inşaallah. Çok sinirliyim yaa anlatamam karar aldık evde onların adını anmıyoruz ana şimdi burda konuşunca aklımdan gene geçiyo bişeyler sinirlerim gerildi yine üzülme yaa herkes yaptığının bedelini öder illaki. O ilahi adalet en kısa zamanda onları da vurur inşaallah. Kıyamam sana toparlan artk hadi

canım böyle bir durumda ne denir bilemedim çok geçmiş olsun allahım işte sırayl hepimizi değişik değişik sınıyor bizede sabır etmek ve o yolu geçmek kalıyor allah yardımcınız olsun

Olmuyo canim...esimle tartistim aksam...dusunuyorum ben insanlara dunyalari veriyorum onlar neden ban bi nebze mutlulugu az goruyolar

ben soda içmiyorum aaa içsemmiki ?bide keciboynuzu değil üzüm pekmezi tahinle karıştırıp yıyorum
Mineral acizindan iyiymis bir de kramplara iyi geliyormus maden suyu arkadasin doktoru kizilayi onermis ama dogal maden suyu olacak sade. Bende tahin pekmez yiyiyorum ama bazen baska seyler yiyip unutuyordum akrabamiz verdi gecen de siseyi koydum tezgahin kosesine hergun ilac gibi bir kasik yutuyorum akrabamizin kani da yukselmis bebek de kilo almis

Son düzenleme:

başlayayım o zaman sodaya bende zararlidir belki diye içmiyordum :))pekmezide kılo aldırıyor dıye duyduydum bebiş için 1 aydır yıyorum bende ama dedğin gibi arada unutuyorum ya :))

başlayayım o zaman sodaya bende zararlidir belki diye içmiyordum :))pekmezide kılo aldırıyor dıye duyduydum bebiş için 1 aydır yıyorum bende ama dedğin gibi arada unutuyorum ya :))
Basla basla :) esimden yaziyorum arada klavye gidiyo idare edin :) bende yarim muz yiyiyorum o da kilo yapiyo bebise :) dun kan verdim yine pekmez ise yaramis bak kanim dusmemis

Basla basla :) esimden yaziyorum arada klavye gidiyo idare edin :) bende yarim muz yiyiyorum o da kilo yapiyo bebise :) dun kan verdim yine pekmez ise yaramis bak kanim dusmemis

muzda haftada 2 3 kere yiyorum hergün değil bakalım pazartesi görcez ne kadar kılo almuş :))pekmezi pek sevdi bizimki yedıkten kısa bı sure sonra dönüp duruyo :))

muzda haftada 2 3 kere yiyorum hergün değil bakalım pazartesi görcez ne kadar kılo almuş :))pekmezi pek sevdi bizimki yedıkten kısa bı sure sonra dönüp duruyo :))
Bende hergun yiyemiyorum muz aslinda tikaniyorum ama pekmez iyi gidiyo :) benimki artik bazen karnimda bagimsiz takiliyor :) simdi boyleler 3 kiloyken napcaz :))

Bende hergun yiyemiyorum muz aslinda tikaniyorum ama pekmez iyi gidiyo :) benimki artik bazen karnimda bagimsiz takiliyor :) simdi boyleler 3 kiloyken napcaz :))

ayy bilmiyorum ben şimdiden zorlanıyorum artık yatakta falan yerden kalkarken zorla kalkıyorum hatta bugün çarşıya gıttım otouste bırı yer verdi o kadar şişmişim demekkigecen ay vermiyorlardı yerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…