- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.541
1 kg keçiboynuzu pekmezi 50ser gram polen zencefil zerdecal ari sütü her gün bir kaşık ve bir muz veya yiyebiliyorsa iki kasik denendi onaylandi :)kılzar bı sorum war sıze sperm kalıtesını we sperm sayısını artırmak ıcın kecıboynuzu nasıl yapılıyor???yada kecıboynuzu pekmezı mı yenıyor acillllllllllllllllllllllll
1 kg keçiboynuzu pekmezi 50ser gram polen zencefil zerdecal ari sütü her gün bir kaşık ve bir muz veya yiyebiliyorsa iki kasik denendi onaylandi :)
Ah canim benim bastan sona kadar okudum...yasadiklarin gercekten cok ciddi...Rabbim nasip etmiski toplanman icin sebep vermis...uzulme kimsenin hakki kimsede kalmaz...maddi manevi herturlu Allah ders verir haksiz olan insanlara...beninde durumum buna benzer ama benim skntim maddiyatla degilde daha cok manevi yonden...kimse sahip cikmiyo bize esimin ailesi ozellikle...bu insani daha cok uzuyo yipraniyosun parcaliyosun kendini ama bi kambur bi yukmus gibi hissetmeye basliyoruz kendimizi...aetik baska bi sehirde yada baska bi semtte yeni bi hayat bize daha iyi gelecek ama nerden nasil baslanir bilmiyoruz inanki basimi esimin gogsune dayayip agladim agladim...soruyo noldu diye de konusmadim...icimde butun skntim...Genel olarak yazayım dedim. Kızlar çok zor bi dönemden geçiyoruz. Yavaş yavaş toparlamaya başladık gibi inşaallah devamı da gelir.
Şimdi biliyosunuz bi süre eşim şehir dışındaydı milas denen lanet yere gidiyodu çalışmaya 2 abisinin yanına. (Bu arada abileri öz değil yani anneden bir) o 2 kaynım ve görümcem falan hepsi üvey ama eşim onlarla büyümüş hatta ben eşimle ilk tanıştığımda hiç farketmemiştim o kadar iyi görünüyolardı. Neyse eşimin aklına girdiler illa çağırdılar milasa ben hiç istemedim ama kıyamadım da çünkü öz abileri babaları vefat ettikten sonra eşimi istememişler. Bikaç kez gitti yanlarına geri çevirdiler ne amcalarını tanıyo ne hala ne abla ne abi nede babasını tanıyabilmiş. 6 yaşında kaybetmiş. Neyse abisi para yollamış araba kirala da gel diye benm akıllı kocam da alıyo arabayı burdan gidiyo milasa. Içimde bi sıkıntı stres o gece sağ salim gitti ama sabahına kaza yapmasınlar mı sizede anlatmıştım hatta. Kazayı yapan da dayılarının oğlu. Uyuyacak yer kalmadığı için eşimle bi abisi arabaya geçmişler. Ön koltukta abisi uyumuş arkada da eşim. Bu kuzeni olacak şerefsiz çocuk da markete gitcek diye al arabayı izinsiz bunlar da içinde uyuyo o an kaza olmuş işte ambulansla falan götürmüşler araba tabi pert
Neyse eşim eve döndü oda bikaç günlüğüne. Bi haller var böyle bişey dicek diyemiyo en son çaresizce anlattı araba eşimin üstüneymiiiiişşş rent a car cı 7-8 bin TL borç çıkarmış mı eşekten düşmüşe döndük nasıl ödenir o para??
E kimsenin suçu yok hele eşimin hiç yok en büyük hatası zaten oraya gitmekti dinlemedi beni o kadar söyledim. Neyse bunlar konuşmuşlar el birliğiyle ödicez borç hepimizin borcu falan tırışkadan nağmeler yani.
Sonra eşim canla başla çalışıp işleri bitirip biraz da sıkılıp beni özleyip dönmek istedi bide ordaki işler sezonluk. Neyse helalleşip geldi ama eşim tekrar işe girene kadar borcu ödiceklerini söylemişler 40 milyara yakın para alacaklar ve eşimin de hakkı var içinde. Neyse eşim geldi 3 hafta oldu otellerin ödeme günü de geldi tabi. Bu süre zarfında da bütün alacaklılar eşimi arıyo oda garibim insanları idare etmeye çalışıyo abisinin ev sahibine kadar herkes eşimi arıyo çünkü herkese onun numarasını vermişler bide hattı faturalı diye habire yardırmışlar. Neyse bekliyoruz para yatırcaklar eşime diye ama yok. Ertesi gün gene yok sonraki gün gene yok hiç yok yani. Sürekli oyalıyolar. Bende dedm ki bak bunlar seni kandırıyo para yattı sana yalan söylüyolar yok ya yapmazlar öyle şey dedi.
Ha bu arada benm saf eşim babamla aracı olup bunlara bide araba aldılar. Akıllı babam da kefil olmuş bunlar parayı yatırmayınca arkadaşına mahçup olmamak için kendi cebinden veriyomuş parayı babam aklımı oynatcam yaaa!
Dedm ki eşime bak sen ne yap et onların hesabına bak bi şekilde bi yolunu bul. Sonraaaaa bomba cuma günü 9000 tl para yatmış pazartesi olmuş hâlâ yatmadı diyolar. Kendi karısına oğluna yollamış hemen ama bize yok tabi. Bide yollayacakları para eşimin şahsına değil alacaklılara verilecek artk aramasınlar diye. Sabah bi başlıyolardı bitmek bilmiyodu. Eşim delirdi tabi meydana çıkardığı halde hâlâ inkar ediyolar. Camı çerçeveyi indircekti evde. Kavga ettiler telden bide utanmazlar diyoki eşime 'sen kimsin benm hesabıma bakıyon' kıskanıyon mu bizi diyolar. Yemin ederim ağladı yaa ciğerim paramparça oldu onu öyle görünce. Ben naptım size yaa naptım bana böyle davranıyonuz dedi
Bide iftira atıyolar sen çalışmadın diyolar insaf yaa ben bilmiyorum artk bunlar nasıl insanlar. Benm eşim öyle ince düşünceli ki onlara kartvizit tasarımı bile yaptı hatta kendine yapmamış geçici orda kaldığı için. Otellere para almaya giderken eşim arabadan inmiyomuş paralarına ortak oluyorum gibi bi algı oluşmasın diye dedi.
Bide bu ilk kazıkları değil iş yapmak için 50 bin TL yakın kredi çektirmişler eşime daha önce de. Hattâ ben eşimle tanıştığımda 30 binlik arabası vardı o borç yüzünden sattı. Daha sonrasında evlendikten sonra eşimle iş yapcaktı küçük abisi sorma yarı yolda bıraktı gitti öteki abisiyle birlik oldu işte milasa gittiler. Hep darbe yedi eşim anlayacağınız. Ama bu sefer ki çok ağır oldu sırtımızda koca bi yükle kalakaldık. Bide eşim hakkında kazayı o yaptı diye iftira atıyolar hep. Bunlar nasıl insan nasıl abi siz söyleyin. Hep kullandılar eşimi. E oda napsın etrafında kimsesi yok akraba namına, hep kandı onlara.
Önce görümcem yaptı bana yapacağını sonra bunlar eşime. Huzurum kalmadı onların yüzünden. Artk canımızın acısından eşimle ben birbirimize girdik. Dayancak gücüm kalmadı bırakıp gitcektim yinede onun haline üzüldüm hadi atlatcaz hadi etcez diye diye bugüne geldik.
Ben evlendim eşimin abisi ertesi gün kapıya dayandı neymiş karısıyla kavga etmiş geliş o geliş 3 ay gitmedi. Daha neler neler var bitmez anlatmakla. Bugünlere de şükür ama ne diyeyim başka . . .
Ah canim benim bastan sona kadar okudum...yasadiklarin gercekten cok ciddi...Rabbim nasip etmiski toplanman icin sebep vermis...uzulme kimsenin hakki kimsede kalmaz...maddi manevi herturlu Allah ders verir haksiz olan insanlara...beninde durumum buna benzer ama benim skntim maddiyatla degilde daha cok manevi yonden...kimse sahip cikmiyo bize esimin ailesi ozellikle...bu insani daha cok uzuyo yipraniyosun parcaliyosun kendini ama bi kambur bi yukmus gibi hissetmeye basliyoruz kendimizi...aetik baska bi sehirde yada baska bi semtte yeni bi hayat bize daha iyi gelecek ama nerden nasil baslanir bilmiyoruz inanki basimi esimin gogsune dayayip agladim agladim...soruyo noldu diye de konusmadim...icimde butun skntim...
Gorumceler hep oyledir zaten bi de elti mevzusu var...bende kinada dugunde sknti yasadim kina gunu agladim ben hemde daha kinam yakilmadan...oyle ki artik annem o gun bu is burda kaliyo dedi ..kavusamiyoduk resmen yengem ve esim araya girdi de sorun halledildi guya tabi...ama icimde hersey simdi bana ne yapildi yada yapilmaduysa benden sonrakilere de o olacak diyorum zaten oyle olmazsa o zaman acicam agzimi...senin esinin isle problemi var insallah rahata erip kendi isinizi kurarsiniz...bizim guya isle skntimiz yok ama icimizi bize sor....esim bana belli etmemek icin elinden geleni yaoiyo ama ben anliyorum gozlerindeki uzuntuden...Bi de tabi bebek mevzusu var acaba diyorum Allahim bize imtihanmi veriyo olunca daha mi cok sknti olucak zamanini erteliyo bilmiyorum kafam cok kariskCanm inan benziyo sıkıntılarımız. Bizde kimseden destek görmedik herşeyi kendimiz yaptık kına düğün vs. yeri geldi yettiremedik yeri geldi tıkandık ama allah kapı açtı çok şükür. Evlendikten sonra alışma süreci oldu bazen dingin bazen deli dumrul gibi geçti yıprandık iş olayları zaten hep problemli oldu. Tam işe başlicak iş yeri kapandı tam işe alındı diye gittik doktor sağlık raporunu yanlış yazmış kapıdan geri çevrildik. Tam gelsin başlasın deniliyo sonra bakıyoruz patron izmir dışında. En son artk babam dedi ki kızım inan bana ben kendi gözümle görmesem yalan derim bu kadar da olmaz derim bi yerden sonra dedi. Artk öyle bi hale geldik ki kendi annem bile ağlıyodu. Çok şeyler yaşadım ben çook. Aile büyüğü olarak görümcemin eşi var kınaya nikaha bile gelmedi neymiş çalışıyomuş. Ama kendi yeğeninin düğününe taa Denizli'ye izin almış Cümbür Cemaat gittik hemde kalmalı. Çok zoruma gidiyo herşey görümcemin patavatsız halleri laf sokmaları zaten son yaptığını biliyon. Allahım nereye düştüm ben diyorum bazen. Çünkü zorluk görmedim yokluk çekmedim çok rahat büyüdüm şöyle bi durup düşündüğümde kendime inanamıyorum nasıl kaldırmışım diye. Inşaallah geçer bitanem sıkıntılarımız ne diyeyim allaha havale edelim üzüp kıran herkesi..
Biz bayiliyoz mu kizayyy hepside bnm sevmediğim şeyler yaaa eşimde çok kızıyo bana
Yedirdim tatlim iki haftada sayi fark ettiydieşine yedırdı demıbebeem pekmezı??
E her halukarda sayi artar tatlimAcaba diyorum bizim spermle ilgili bi sorunumuz olmamasına rağmen şu keçiboynuzunu yapsak bebişimin tutma olasılığı artar mı
Canim en iyisi doktorunu ara bi sor ona gore degistir randevunu erken olur falan bir daha gitme bosuna 12 ile 16 haftalar arasi yapılıyor test yanlıs hatırlamıyorsam bi de maden suyunda Kızılay biraz daha hafif hergün icmeye çalışıyorum bende. Sonra muz bebise kilo yapıyor doktorlar gunde bir tane öneriyor aklinda bulunsun. Bir de her gün bir kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyiyorum sabah ac karnina.
Gorumceler hep oyledir zaten bi de elti mevzusu var...bende kinada dugunde sknti yasadim kina gunu agladim ben hemde daha kinam yakilmadan...oyle ki artik annem o gun bu is burda kaliyo dedi ..kavusamiyoduk resmen yengem ve esim araya girdi de sorun halledildi guya tabi...ama icimde hersey simdi bana ne yapildi yada yapilmaduysa benden sonrakilere de o olacak diyorum zaten oyle olmazsa o zaman acicam agzimi...senin esinin isle problemi var insallah rahata erip kendi isinizi kurarsiniz...bizim guya isle skntimiz yok ama icimizi bize sor....esim bana belli etmemek icin elinden geleni yaoiyo ama ben anliyorum gozlerindeki uzuntuden...Bi de tabi bebek mevzusu var acaba diyorum Allahim bize imtihanmi veriyo olunca daha mi cok sknti olucak zamanini erteliyo bilmiyorum kafam cok karisk
E her halukarda sayi artar tatlimsans yukselir bence
Genel olarak yazayım dedim. Kızlar çok zor bi dönemden geçiyoruz. Yavaş yavaş toparlamaya başladık gibi inşaallah devamı da gelir.
Şimdi biliyosunuz bi süre eşim şehir dışındaydı milas denen lanet yere gidiyodu çalışmaya 2 abisinin yanına. (Bu arada abileri öz değil yani anneden bir) o 2 kaynım ve görümcem falan hepsi üvey ama eşim onlarla büyümüş hatta ben eşimle ilk tanıştığımda hiç farketmemiştim o kadar iyi görünüyolardı. Neyse eşimin aklına girdiler illa çağırdılar milasa ben hiç istemedim ama kıyamadım da çünkü öz abileri babaları vefat ettikten sonra eşimi istememişler. Bikaç kez gitti yanlarına geri çevirdiler ne amcalarını tanıyo ne hala ne abla ne abi nede babasını tanıyabilmiş. 6 yaşında kaybetmiş. Neyse abisi para yollamış araba kirala da gel diye benm akıllı kocam da alıyo arabayı burdan gidiyo milasa. Içimde bi sıkıntı stres o gece sağ salim gitti ama sabahına kaza yapmasınlar mı sizede anlatmıştım hatta. Kazayı yapan da dayılarının oğlu. Uyuyacak yer kalmadığı için eşimle bi abisi arabaya geçmişler. Ön koltukta abisi uyumuş arkada da eşim. Bu kuzeni olacak şerefsiz çocuk da markete gitcek diye al arabayı izinsiz bunlar da içinde uyuyo o an kaza olmuş işte ambulansla falan götürmüşler araba tabi pert
Neyse eşim eve döndü oda bikaç günlüğüne. Bi haller var böyle bişey dicek diyemiyo en son çaresizce anlattı araba eşimin üstüneymiiiiişşş rent a car cı 7-8 bin TL borç çıkarmış mı eşekten düşmüşe döndük nasıl ödenir o para??
E kimsenin suçu yok hele eşimin hiç yok en büyük hatası zaten oraya gitmekti dinlemedi beni o kadar söyledim. Neyse bunlar konuşmuşlar el birliğiyle ödicez borç hepimizin borcu falan tırışkadan nağmeler yani.
Sonra eşim canla başla çalışıp işleri bitirip biraz da sıkılıp beni özleyip dönmek istedi bide ordaki işler sezonluk. Neyse helalleşip geldi ama eşim tekrar işe girene kadar borcu ödiceklerini söylemişler 40 milyara yakın para alacaklar ve eşimin de hakkı var içinde. Neyse eşim geldi 3 hafta oldu otellerin ödeme günü de geldi tabi. Bu süre zarfında da bütün alacaklılar eşimi arıyo oda garibim insanları idare etmeye çalışıyo abisinin ev sahibine kadar herkes eşimi arıyo çünkü herkese onun numarasını vermişler bide hattı faturalı diye habire yardırmışlar. Neyse bekliyoruz para yatırcaklar eşime diye ama yok. Ertesi gün gene yok sonraki gün gene yok hiç yok yani. Sürekli oyalıyolar. Bende dedm ki bak bunlar seni kandırıyo para yattı sana yalan söylüyolar yok ya yapmazlar öyle şey dedi.
Ha bu arada benm saf eşim babamla aracı olup bunlara bide araba aldılar. Akıllı babam da kefil olmuş bunlar parayı yatırmayınca arkadaşına mahçup olmamak için kendi cebinden veriyomuş parayı babam aklımı oynatcam yaaa!
Dedm ki eşime bak sen ne yap et onların hesabına bak bi şekilde bi yolunu bul. Sonraaaaa bomba cuma günü 9000 tl para yatmış pazartesi olmuş hâlâ yatmadı diyolar. Kendi karısına oğluna yollamış hemen ama bize yok tabi. Bide yollayacakları para eşimin şahsına değil alacaklılara verilecek artk aramasınlar diye. Sabah bi başlıyolardı bitmek bilmiyodu. Eşim delirdi tabi meydana çıkardığı halde hâlâ inkar ediyolar. Camı çerçeveyi indircekti evde. Kavga ettiler telden bide utanmazlar diyoki eşime 'sen kimsin benm hesabıma bakıyon' kıskanıyon mu bizi diyolar. Yemin ederim ağladı yaa ciğerim paramparça oldu onu öyle görünce. Ben naptım size yaa naptım bana böyle davranıyonuz dedi
Bide iftira atıyolar sen çalışmadın diyolar insaf yaa ben bilmiyorum artk bunlar nasıl insanlar. Benm eşim öyle ince düşünceli ki onlara kartvizit tasarımı bile yaptı hatta kendine yapmamış geçici orda kaldığı için. Otellere para almaya giderken eşim arabadan inmiyomuş paralarına ortak oluyorum gibi bi algı oluşmasın diye dedi.
Bide bu ilk kazıkları değil iş yapmak için 50 bin TL yakın kredi çektirmişler eşime daha önce de. Hattâ ben eşimle tanıştığımda 30 binlik arabası vardı o borç yüzünden sattı. Daha sonrasında evlendikten sonra eşimle iş yapcaktı küçük abisi sorma yarı yolda bıraktı gitti öteki abisiyle birlik oldu işte milasa gittiler. Hep darbe yedi eşim anlayacağınız. Ama bu sefer ki çok ağır oldu sırtımızda koca bi yükle kalakaldık. Bide eşim hakkında kazayı o yaptı diye iftira atıyolar hep. Bunlar nasıl insan nasıl abi siz söyleyin. Hep kullandılar eşimi. E oda napsın etrafında kimsesi yok akraba namına, hep kandı onlara.
Önce görümcem yaptı bana yapacağını sonra bunlar eşime. Huzurum kalmadı onların yüzünden. Artk canımızın acısından eşimle ben birbirimize girdik. Dayancak gücüm kalmadı bırakıp gitcektim yinede onun haline üzüldüm hadi atlatcaz hadi etcez diye diye bugüne geldik.
Ben evlendim eşimin abisi ertesi gün kapıya dayandı neymiş karısıyla kavga etmiş geliş o geliş 3 ay gitmedi. Daha neler neler var bitmez anlatmakla. Bugünlere de şükür ama ne diyeyim başka . . .
Olmuyo canim...esimle tartistim aksam...dusunuyorum ben insanlara dunyalari veriyorum onlar neden ban bi nebze mutlulugu az goruyolarCanm çok sıkıyon kendini bırak yaa biraz rahatla bu kadar sıkıntı yapma vala bak hasta olursun silah göstermesindilerim allahtan bizi bu hallere düşürenler de bu yollardan geçsin böyle zorluk çeksinler inşaallah. Çok sinirliyim yaa anlatamam karar aldık evde onların adını anmıyoruz ana şimdi burda konuşunca aklımdan gene geçiyo bişeyler sinirlerim gerildi yine üzülme yaa herkes yaptığının bedelini öder illaki. O ilahi adalet en kısa zamanda onları da vurur inşaallah. Kıyamam sana toparlan artk hadi
Mineral acizindan iyiymis bir de kramplara iyi geliyormus maden suyu arkadasin doktoru kizilayi onermis ama dogal maden suyu olacak sade. Bende tahin pekmez yiyiyorum ama bazen baska seyler yiyip unutuyordum akrabamiz verdi gecen de siseyi koydum tezgahin kosesine hergun ilac gibi bir kasik yutuyorum akrabamizin kani da yukselmis bebek de kilo almisben soda içmiyorum aaa içsemmiki ?bide keciboynuzu değil üzüm pekmezi tahinle karıştırıp yıyorum
kür biraz degisik tatta da belki pekmezi yer :)Inşaallah canm benm. Bi yokliim ben beyimi
Mineral acizindan iyiymis bir de kramplara iyi geliyormus maden suyu arkadasin doktoru kizilayi onermis ama dogal maden suyu olacak sade. Bende tahin pekmez yiyiyorum ama bazen baska seyler yiyip unutuyordum akrabamiz verdi gecen onu siseyi koydum tezgahin kosesine hergun ilac gibi bir kasik yutuyorum akrabamizin kani da yukselmis bebek de kilo almis
Basla basla :) esimden yaziyorum arada klavye gidiyo idare edin :) bende yarim muz yiyiyorum o da kilo yapiyo bebise :) dun kan verdim yine pekmez ise yaramis bak kanim dusmemisbaşlayayım o zaman sodaya bende zararlidir belki diye içmiyordum :))pekmezide kılo aldırıyor dıye duyduydum bebiş için 1 aydır yıyorum bende ama dedğin gibi arada unutuyorum ya :))
Basla basla :) esimden yaziyorum arada klavye gidiyo idare edin :) bende yarim muz yiyiyorum o da kilo yapiyo bebise :) dun kan verdim yine pekmez ise yaramis bak kanim dusmemis
Bende hergun yiyemiyorum muz aslinda tikaniyorum ama pekmez iyi gidiyo :) benimki artik bazen karnimda bagimsiz takiliyor :) simdi boyleler 3 kiloyken napcaz :))muzda haftada 2 3 kere yiyorum hergün değil bakalım pazartesi görcez ne kadar kılo almuş :))pekmezi pek sevdi bizimki yedıkten kısa bı sure sonra dönüp duruyo :))
Bende hergun yiyemiyorum muz aslinda tikaniyorum ama pekmez iyi gidiyo :) benimki artik bazen karnimda bagimsiz takiliyor :) simdi boyleler 3 kiloyken napcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?