- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.561
Henuz zorlanmiyorum top gibi yuvarlansam da isimi goruyorum da karnim kocaman oldu ya ilk catlagim cikmis böhhüayy bilmiyorum ben şimdiden zorlanıyorum artık yatakta falan yerden kalkarken zorla kalkıyorum hatta bugün çarşıya gıttım otouste bırı yer verdi o kadar şişmişim demekkigecen ay vermiyorlardı yerr
1 kg keçiboynuzu pekmezi 50ser gram polen zencefil zerdecal ari sütü her gün bir kaşık ve bir muz veya yiyebiliyorsa iki kasik denendi onaylandi :)
Henuz zorlanmiyorum top gibi yuvarlansam da isimi goruyorum da karnim kocaman oldu ya ilk catlagim cikmis böhhü
Evet tatlimpekı cnm bu dedıklerın 1 kılo pekmeze karısacaklar mı?
Evet tatlim
canım böyle bir durumda ne denir bilemedim çok geçmiş olsun allahım işte sırayl hepimizi değişik değişik sınıyor bizede sabır etmek ve o yolu geçmek kalıyor allah yardımcınız olsun
Bir haftaya kadar benim de yoktu hos cok yok fa. Esime catlamisim dedim eeee dedi dedim iz kalcak ee diyo gobegini kim goruyoşimdilik çatlak matlak yok bakalım ilerde ne olur bilmem
Canim dedim ya 1 kilo pekmeze 50ser gram polen zencefil zerdecal ari sutu karistiriyorsun o kadarbebeem ozele yazar mısın ya.1kilo pekmeze ne kadar karısacak onlar.ölçülerini yazarsan sewınırım
Canim dedim ya 1 kilo pekmeze 50ser gram polen zencefil zerdecal ari sutu karistiriyorsun o kadar
Olmuyo canim...esimle tartistim aksam...dusunuyorum ben insanlara dunyalari veriyorum onlar neden ban bi nebze mutlulugu az goruyolar
kür biraz degisik tatta da belki pekmezi yer :)
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız
bakalım?
Ay banane artik kuzum ya naparsa yapsin ben bununla mi ugrasicam...amac cocuksa herseyi bi tarafa birakicaksin...bugun ovi testini yaptim pozitifti iyice stres yaptim olsun diye bi de tartisma tuz biber oldu...cekemiyorum artik ne tribi ne biseyi!...gun gelecek o yanima gelecek o zaman da ben bi bahane bulucam tartiscam...kendimi uzdugume yiprattigima degmez...valla agzima kadar geliyo cogu seyler de susuyorum...İşte bak aynı bizde öyleyiz artk canımızın acısından birbirimize sarmaya başladık. Inan bende hep bunu düşünüyorum naptık biz bu insanlara iyilikten saygıdan başka diyetepemin tası attı artk bağırdım eşime bende daha hâlâ ne diyon sen dedm kime karşı iyi olcam baksana etrafımızdakilere bize neler yaptıklarına hâlâ sen kötü olma diyon bırak bende dökeyim içimi dedm. Bağırdım abilerine bi ton da mesaj yazdım. Hâlâ soğumadı içim. Nefret ediyorum hepsinden. Boşverelim artk kuzum yaa napcan bi biz varız bi eşlerimiz başka da kimse yok İşte. Oda Üzgündür eminim sen gibi. Kırmayın birbirinizi üzülme artk sende lütfen tatlm
Ay banane artik kuzum ya naparsa yapsin ben bununla mi ugrasicam...amac cocuksa herseyi bi tarafa birakicaksin...bugun ovi testini yaptim pozitifti iyice stres yaptim olsun diye bi de tartisma tuz biber oldu...cekemiyorum artik ne tribi ne biseyi!...gun gelecek o yanima gelecek o zaman da ben bi bahane bulucam tartiscam...kendimi uzdugume yiprattigima degmez...valla agzima kadar geliyo cogu seyler de susuyorum...
Amiin kuzum benm allah razı olsun. Bizde verdik işte bi sınav daha dilerim bi daha yaşanmaz..
Bir haftaya kadar benim de yoktu hos cok yok fa. Esime catlamisim dedim eeee dedi dedim iz kalcak ee diyo gobegini kim goruyoay dedim pikini giyemiyecem adamin umrunda degil
kimbilir kız tuba sen ben ikiz ikiz kızlar yaparız belki öne geçeriz :)
Canm inan benziyo sıkıntılarımız. Bizde kimseden destek görmedik herşeyi kendimiz yaptık kına düğün vs. yeri geldi yettiremedik yeri geldi tıkandık ama allah kapı açtı çok şükür. Evlendikten sonra alışma süreci oldu bazen dingin bazen deli dumrul gibi geçti yıprandık iş olayları zaten hep problemli oldu. Tam işe başlicak iş yeri kapandı tam işe alındı diye gittik doktor sağlık raporunu yanlış yazmış kapıdan geri çevrildik. Tam gelsin başlasın deniliyo sonra bakıyoruz patron izmir dışında. En son artk babam dedi ki kızım inan bana ben kendi gözümle görmesem yalan derim bu kadar da olmaz derim bi yerden sonra dedi. Artk öyle bi hale geldik ki kendi annem bile ağlıyodu. Çok şeyler yaşadım ben çook. Aile büyüğü olarak görümcemin eşi var kınaya nikaha bile gelmedi neymiş çalışıyomuş. Ama kendi yeğeninin düğününe taa Denizli'ye izin almış Cümbür Cemaat gittik hemde kalmalı. Çok zoruma gidiyo herşey görümcemin patavatsız halleri laf sokmaları zaten son yaptığını biliyon. Allahım nereye düştüm ben diyorum bazen. Çünkü zorluk görmedim yokluk çekmedim çok rahat büyüdüm şöyle bi durup düşündüğümde kendime inanamıyorum nasıl kaldırmışım diye. Inşaallah geçer bitanem sıkıntılarımız ne diyeyim allaha havale edelim üzüp kıran herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?