Gebe kalamayanlar buraya.....

ayy bilmiyorum ben şimdiden zorlanıyorum artık yatakta falan yerden kalkarken zorla kalkıyorum hatta bugün çarşıya gıttım otouste bırı yer verdi o kadar şişmişim demekkigecen ay vermiyorlardı yerr
Henuz zorlanmiyorum top gibi yuvarlansam da isimi goruyorum da karnim kocaman oldu ya ilk catlagim cikmis böhhü

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız
bakalım?

canım böyle bir durumda ne denir bilemedim çok geçmiş olsun allahım işte sırayl hepimizi değişik değişik sınıyor bizede sabır etmek ve o yolu geçmek kalıyor allah yardımcınız olsun

Amiin kuzum benm allah razı olsun. Bizde verdik işte bi sınav daha dilerim bi daha yaşanmaz..

Olmuyo canim...esimle tartistim aksam...dusunuyorum ben insanlara dunyalari veriyorum onlar neden ban bi nebze mutlulugu az goruyolar

İşte bak aynı bizde öyleyiz artk canımızın acısından birbirimize sarmaya başladık. Inan bende hep bunu düşünüyorum naptık biz bu insanlara iyilikten saygıdan başka diye tepemin tası attı artk bağırdım eşime bende daha hâlâ ne diyon sen dedm kime karşı iyi olcam baksana etrafımızdakilere bize neler yaptıklarına hâlâ sen kötü olma diyon bırak bende dökeyim içimi dedm. Bağırdım abilerine bi ton da mesaj yazdım. Hâlâ soğumadı içim. Nefret ediyorum hepsinden. Boşverelim artk kuzum yaa napcan bi biz varız bi eşlerimiz başka da kimse yok İşte. Oda Üzgündür eminim sen gibi. Kırmayın birbirinizi üzülme artk sende lütfen tatlm

Ay banane artik kuzum ya naparsa yapsin ben bununla mi ugrasicam...amac cocuksa herseyi bi tarafa birakicaksin...bugun ovi testini yaptim pozitifti iyice stres yaptim olsun diye bi de tartisma tuz biber oldu...cekemiyorum artik ne tribi ne biseyi!...gun gelecek o yanima gelecek o zaman da ben bi bahane bulucam tartiscam...kendimi uzdugume yiprattigima degmez...valla agzima kadar geliyo cogu seyler de susuyorum...

Ayy senn bide o vardı demi bugüüün olmadı yani he kız töbe yarabbim bu nedir böyle bilmiyorum da bizim hep ovi gününde muhakkak bi tartışma kırgınlık yorgunluk bişey çıkıyo biliyomusun Allah allaaah bi an kendimi gördüm sende bu konuda bile Bikaç gün öncesinde veya sonrasında muhakkak oluyo fakat tam gününde bişey çıkıyo olmuyo hatta hatırlasana 2 kez çatlatma iğnesi yapıldı ilkinde yanlış günde vuruldum ikincisinde de eşim milasa gitti aaaa bunlar tesadüf olamaz bence. Ürktüm yahuu

ahh kuzucum ahh hepimizin ayrı imtihanları var. Rabbim yardımcın olsun eşlerimizi sevmesek birgün katlanmaya değmez bu sıkıntılar ama onlara bakıp onlara da yazık diyoruz.. zor güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…