Gebe kalamayanlar buraya.....

ahh kuzucum ahh hepimizin ayrı imtihanları var. Rabbim yardımcın olsun eşlerimizi sevmesek birgün katlanmaya değmez bu sıkıntılar ama onlara bakıp onlara da yazık diyoruz.. zor güzelim

Aynen de öyle canm benm. Nefret ediyorum hepsinden zaten bugüne kadar naptılar bize sanki? Benm eşim nikah gününde bile servis yaptı milleti götürüp getirdi bi baktım o abisi olacak şerefsiz takmış gözüne gözlüğü atmış kolunu arabanın penceresinden dışarı hiiç istifini bozmuyo ama eşim milletin kuaför olayına bile koşuyo aahhh aahh neler var içimde bi bilsen. Bana taktığı bilezik bile 300 liralık (teneke daha doğrusu) oda kendi almamış kv almış vermiş eline mahçup olmasın diye. Allah'a havale ettim hepsini ama hakkım varsa helal etmek istemiyorum. Çok canımızı yaktılar çok ağlattılar dilerim misliyle onlarda yaşar. Bunu söylemek istemiyorum fakat inşaallah evlatlarından görürler çünkü onların benm yaşadıklarımı yaşamaları için vakitleri kalmadı yani bu yollardan geçtiler bende bi ana baba evladıyım benm ailem bana nasıl üzüldüyse onlar daha beter yansın evlatlarına inşaallah...

Ayyy kiz oldu tartisma sonrasinda calismada buldum kendimison dakika golü

E ben şimdi seni napayım eşşşek o kadar kendini üzdüğüne değdi mi? Al hadi hayırlı olsun anam bu kadar mı benzer yaa gülesim geliyo hep
Sorma...moraller duzeldi o gelmese yanima kabul ediiicim yoktu yaneyalniz fazla dinlenemedim 20 dk ya tuttu tuttu artik nasip

kızlar ya bu ovülasyon testi güzel bişey herhal ben telefonuma bi program yükledim ona göre ayarlıyom. sanırım ovülasyon testi daha karanti ?

bu ay geçti artık da şuan adetim 16 günü. artık diğer ya alayım. ama nasıl yapıynuz adet biter bitmez her gün mü ovülasyon testinden yapıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…