- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.581
ahh kuzucum ahh hepimizin ayrı imtihanları var. Rabbim yardımcın olsun eşlerimizi sevmesek birgün katlanmaya değmez bu sıkıntılar ama onlara bakıp onlara da yazık diyoruz.. zor güzelim
inşallah canım biz daha veremedik heralde 10 senede hala sürüyor bazı şeyler
Ayyy kiz oldu tartisma sonrasinda calismada buldum kendimiAyy senn bide o vardı demi bugüüün olmadı yani hekız töbe yarabbim bu nedir böyle bilmiyorum da bizim hep ovi gününde muhakkak bi tartışma kırgınlık yorgunluk bişey çıkıyo biliyomusun Allah allaaah bi an kendimi gördüm sende bu konuda bile Bikaç gün öncesinde veya sonrasında muhakkak oluyo fakat tam gününde bişey çıkıyo olmuyo hatta hatırlasana 2 kez çatlatma iğnesi yapıldı ilkinde yanlış günde vuruldum ikincisinde de eşim milasa gitti aaaa bunlar tesadüf olamaz bence. Ürktüm yahuu
Ayyy kiz oldu tartisma sonrasinda calismada buldum kendimison dakika golü
Ayyy kiz oldu tartisma sonrasinda calismada buldum kendimison dakika golü
Esim izinliydi bugun alisveris yaptik ufakligi parka goturduk giremedim
He iyi yapmışsın canm gözümüz yollarda kaldı vala
Sorma...moraller duzeldi o gelmese yanima kabul ediiicim yoktu yaneE ben şimdi seni napayım eşşşeko kadar kendini üzdüğüne değdi mi? Al hadi hayırlı olsun anam bu kadar mı benzer yaa gülesim geliyo hep
Insalllah canim...gonulden amiiiin:)))Heee bide hem doğum günündü hem ovulasyon demiayrıca mübarek ay dilerim bebişe adım attığın ilk günün de bugün olur canm kuzum benimm :)))
Sorma...moraller duzeldi o gelmese yanima kabul ediiicim yoktu yaneyalniz fazla dinlenemedim 20 dk ya tuttu tuttu artik nasip
Aaa sizin bebisiniz var mı. Bn yok diye biliyodumEsim izinliydi bugun alisveris yaptik ufakligi parka goturduk giremedim
Yok cnm bi kac gün sonra başlayp cift çizgiyi görene kadar devam ediyosunbu ay geçti artık da şuan adetim 16 günü. artık diğer ya alayım. ama nasıl yapıynuz adet biter bitmez her gün mü ovülasyon testinden yapıyonuz
saol canımYok cnm bi kac gün sonra başlayp cift çizgiyi görene kadar devam ediyosun
Aynısından be güzelim..Ayy dertliyiz anacım kederliisen nasılsın
aminnnAynısından be güzelim..
Sadece diyorum ki "RABBİM tüm bekleyenlere bekleyişlerine kavuşabilmeyi nasip et!" ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?