- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.601
Günaydın ne kadar zamandır düşünüyosun ?aminnn
öyle cano dönüp bakıyorumda neler yapmışım ne para harcamışım da bak ne zmn olduEvet bende bi sebep olur diyerek arayistayim...ancak en iyisi zamana hayirli olana birakmak...nasip ne zamansa...
ne bilim cano eşim kızıp duruyoda yemeye çalışıyorumda işte sade sodayı nasıl içicem bilmiyorum günde 1 tane iç dedi...bu arada aradım hastaneyide 3 ağustosa erteledim 2 li test için önce gittiğimde hadi doktor erken derse bi daha sorun olmasın dye 3 ağustosa erteledim iyi dimi haftası büyümüş olurBiz bayiliyoz mu kiz
Denzci kiyaftlri hala moda erkek bebklrde :) bnmde bkc parcadn bska gozume gzl geln bse olmadi hc ayni pntlnlr hp uzerlrde ayni. Ayakkabilr da standart ck az gzl vr iclerndeKardeşimin askerligi geldi denizci kiyafetleri vardi hala ayni :) degisik bir iki parça aldim da cok birsey almadim cabuk büyür olmaz sonra diye günah bosuna
Tabi ole cnm nasp kismet insallahİNŞALLAH cano belki buluşuruz bi yerde zaman ne gösteriri bilinmez
o sen 2 li tetsi ne zmn yaptırdın kaçıncı haftadaTabi ole cnm nasp kismet insallah
Evde internet çekmiyor canim bi sayfa acana kadar neler çekiyorum bilsen. Ben bir kere yaptim şükür geldi bebis sende hamile kalana kadar yedirebilirsinkız bı ozel msja gelmedın haaaaaa.pekı tamam tesekkur ettım.1 kılo bu karısım bttıkten sora bıdaha yapılıyor mu cnm suresı war mı???
Evet canim kür dedigim o az biraz sirttan ates attiriyoKür dediğin içine o zencefil arı sütü mü ne dedin onların karışımı oluyo demi canım? Sadece pekmezi de oluyosa var o evde içer onu
Kremden cok herkes zeytinyağı dedi sürüyorum hergün bakalım da kolu bacagi heryeri catlayan var buna da şükür :)krem aldıydım ben ama sürmedim daha :)
Mecbur yiyip iciyorsun yavrum hele biraz daha gecsin hep ona ayarliyorsun kendini yandevuyu da iyi yapmissin bu sicakta iki kere git gel yapamazsın en azındanne bilim cano eşim kızıp duruyoda yemeye çalışıyorumda işte sade sodayı nasıl içicem bilmiyorum günde 1 tane iç dedi...bu arada aradım hastaneyide 3 ağustosa erteledim 2 li test için önce gittiğimde hadi doktor erken derse bi daha sorun olmasın dye 3 ağustosa erteledim iyi dimi haftası büyümüş olur
Benimde Komşum 2ay önce yaptı suyu kaynattı içinde de civan perçemi vardı yumurtlama gününde yaptı yarm saat oturdu veee o ay hamiş oldu 2aylık simdiii,adet olsam bende yapcam daha 6günüm varBaktim zatende...millet yok ovi gununde yok adet bitiminde yok dogal sutle yok market sutu olabilir diyo kafam karisti yoksa tarifinin nasil oldugunu biliyorum sen yapmistin diye hatrimda kalmis yardimci olursun diye dediydim...
Gecen gördüm esim alamayacağım denizci olmasin oglum dedi nedense :)) iki cift ayakkabı aldim bende beyaz ve gri :) hem kizim olsa masrafim cok olurmus onu fark ettim cesit cok al al doyamaz ki insan iyi böyle iyiDenzci kiyaftlri hala moda erkek bebklrde :) bnmde bkc parcadn bska gozume gzl geln bse olmadi hc ayni pntlnlr hp uzerlrde ayni. Ayakkabilr da standart ck az gzl vr iclernde
Birşey de kalmamis hadi Hayırlisi ile dön inşallahBenim 1 30 da randevum var sancım için gitcem dua edin
bide hemde iki kere ücret ödeyecektim böyle olsun dedim bakalım ....bide bnm doktordakiler hiç sormuyo testi yaptırıcanmı fln demek yok 2 limi 3 lümü doğru sonuç veriyodu kafam karıştıMecbur yiyip iciyorsun yavrum hele biraz daha gecsin hep ona ayarliyorsun kendini yandevuyu da iyi yapmissin bu sicakta iki kere git gel yapamazsın en azından
Sizin orada 10 gün Kontrol suresi yok mu? Burada randevudan sonraki 10 gün ücretsiz. Testi ben sordum onemli olan ikili demisti eger ikilide birsey cikarsa üçlü istiyorlarmis. Bazi yerler cikmasa da tedbir amaçlı istiyor gerçi. Ben ikili yaptirdim sadece.bide hemde iki kere ücret ödeyecektim böyle olsun dedim bakalım ....bide bnm doktordakiler hiç sormuyo testi yaptırıcanmı fln demek yok 2 limi 3 lümü doğru sonuç veriyodu kafam karıştı
Ben korktum kuzum orami burami yakarsam yumurtaliklara zarar veririm diye!...dun bugun ovi gunumdu ama yapmadim...komsunun sorunu tupleri mi kapaliydi acaba?Benimde Komşum 2ay önce yaptı suyu kaynattı içinde de civan perçemi vardı yumurtlama gününde yaptı yarm saat oturdu veee o ay hamiş oldu 2aylık simdiii,adet olsam bende yapcam daha 6günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?