- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.861
kızlar klomen ve çatlatma iğnesiyle bir ayda hamile kalan bir arkadaş var. haberi yeni aldım çok sevindim. acaba ben de hamile kalabilir miyim bu ay? yine olmayacak diye çok korkuyorum mafoldumben
hoşgeldin canım a.s. bende 7 aylık evliyim bende bebiş istiyom ilk düşük olduuu
ben geldim sekeyleyyyyyyyyyyyyyy bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
Kızlar merhaba..
bende 7 aylık evliyim korunmadan geçirdik bu ayları ama malesef hamile kalamadım bu ay reglimin 3.günü doktora gittim yumurtalıklarımda rahmimde bir problem yok sağ yumurtalığımda 1 soldakinde birkaç yumurtam oluşmaya başlamış..adet sonrası tekrar gel rahim ağzına bakalım dedi bugünde onda bir problem olmadığını öğrendim. yalnız bir kaç test istedi TSH-free T4-ve prolaktin ..eşiminde spremiogramını istedi
aklıma takılan birşey daha oldu yumurtlama günleri olarak 12-14-ve 16 günleri önerdi ama kaç günde bir adet olduğumu sormadı kendim adet döngüm 25 gün deyince, o zaman bu tarihleri bir gün önceye kaydır dedi.yani 3-5-7 subat ama netteki hesaplayıcılarda 29 ocakla 3 subat çıkıyor ..hangisine göre hareket etmek lazım?
hoşbulduk canım Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..
sende bir sorun varmı?doktra gittinmi?
hürrem canimm INSALLAH sende hamile kalirdsin bizlere umut olursun, ufffffff ya artik biriniz hamis olunn hamissssssssss opuyorumnanaktan
Ya kizlar alti aylik evliyim kist varmis bende ne kisti oldugunu anlamadim ama doktor tedaviye baslayacagini soyledi doktora kisirlik icin gitmedim sadece adet duzensizligim icin gitmistim doktor cck istiyonuzmu dedi bizde istiyoz diyince bi dahaki aya rdvu verdi tekrar kan testi yaptiracam sizce sorunum buyukmudur
hoşgeldin canım 7 ay erken daha endişelenme ama doktora gitmekle iyi etmişsin bence sen 29 ocakta ya da 30 ocakta çalışmalar başlayın :kedi: sonra da günaşırı devam edin
nerde olucaklar kocişlerin yanındalar tabikiiikaydirigubbakcemile3
O zaman eşimin spremiogramını geciktiricez malum cinsel perhiz gerekiyormuş 7 ay erken ama ilk aydan hamile kalanları duyunca noluooo yaa diyor insan akannehir
kiz melike, hürrem hakimizda konusuyorsunuz, himmmmmmmmm, demek heriflerin yanindayiz, evet bak bunu dogru bildiniz ama bos bos oturduk henüz macimiz baslamadi. alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3hihoyyyt
kiz melike, hürrem hakimizda konusuyorsunuz, himmmmmmmmm, demek heriflerin yanindayiz, evet bak bunu dogru bildiniz ama bos bos oturduk henüz macimiz baslamadi. alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3hihoyyyt
aa hurremcim seninle aynıymış evlilik yılımız sen yine hamile kalmışsın kız ben onu bile göremedimmafoldumben
kızlar hayırlı akşamlar
sonunda bitti gezmelerin yaniiiiiiiiikaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?