Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar klomen ve çatlatma iğnesiyle bir ayda hamile kalan bir arkadaş var. haberi yeni aldım çok sevindim. acaba ben de hamile kalabilir miyim bu ay? yine olmayacak diye çok korkuyorum mafoldumben

hürrem canimm INSALLAH sende hamile kalirdsin bizlere umut olursun, ufffffff ya artik biriniz hamis olunn hamissssssssss opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım 7 ay erken daha endişelenme ama doktora gitmekle iyi etmişsin bence sen 29 ocakta ya da 30 ocakta çalışmalar başlayın :kedi: sonra da günaşırı devam edin

hoşbulduk canım Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..
sende bir sorun varmı?doktra gittinmi?

gayet saglıklısın dediii evet üç kere gittim bende stresten olmadı sanırım da şimdi iyiyim çok şükür hayırlısı olsun bitanemmmkaydirigubbakcemile5

canim daha cok yeni evlisinnn, ye ic gez simdilik keyfine bak. hastaligin icinde gecmis olsunnn gamyoncuiremsubilmiyorumkismile

hoşgeldin canım 7 ay erken daha endişelenme ama doktora gitmekle iyi etmişsin bence sen 29 ocakta ya da 30 ocakta çalışmalar başlayın :kedi: sonra da günaşırı devam edin

O zaman eşimin spremiogramını geciktiricez malum cinsel perhiz gerekiyormuş 7 ay erken ama ilk aydan hamile kalanları duyunca noluooo yaa diyor insan akannehir

O zaman eşimin spremiogramını geciktiricez malum cinsel perhiz gerekiyormuş 7 ay erken ama ilk aydan hamile kalanları duyunca noluooo yaa diyor insan akannehir

canım o zaman beni duyunca da rahatlarsın 2.5 yıldır evliyim 1.5 yıl bekledim hamile kaldım onda da düşük oldu 8 aydır yine beklemedeyim ama hala tık yok kaydirigubbakcemile3 ama bir an önce muayenelere başlaman senin için çok iyi olmuş spermiogramı önümüzdeki ay halletseniz?

kiz melike, hürrem hakimizda konusuyorsunuz, himmmmmmmmm, demek heriflerin yanindayiz, evet bak bunu dogru bildiniz ama bos bos oturduk henüz macimiz baslamadi. alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3hihoyyyt

:roflol: :roflol::roflol: Allah iyiliğini versin e mi senin

aa hurremcim seninle aynıymış evlilik yılımız sen yine hamile kalmışsın kız ben onu bile göremedimmafoldumben

canım benim üzülme ben gördüm de ne oldu daha büyük bir hüsran ve yıkım oldu benim için hayata küstüm resmen yeni yeni toparlanıyorum Allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…