- 23 Haziran 2015
- 444
- 199
- 103
- 42
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.621
Evet canim kür dedigim o az biraz sirttan ates attiriyoicsin bakalım yarasin inşallah :)
Evet yumurtlama gununuz dun yada bugun..arkadaşlar bu günlerde bende özellikle bu ğün aşırı göğüs ağrısı cız cız ağrıyor resmen ve böbrek ağrısı gibi bacaklara dökülüyor yumurtlama günüm olabilir mi adetim 9. Olmştm haziram 28 29 günde bir oluyorm
kızlar merhaba bugün hormon tahlili yaptırdım ama doktor prolaktini unutmuş. sonuçlara baktım ama anlamıyorum yorumlayabilir msiniz? burda kadın doğum doktoru yok, gidene kadar meraktan çatlarım :)
LH: 5,68 FSH:7,95 ESTRADİOL: 22,62 PROGESTERON: 0,149 TSH: 1,38 T3: 5,03 T4: 15,96
Aaa sizin bebisiniz var mı. Bn yok diye biliyodum
onceki hamilelgmde annemle carsya gdrdk canm anam neler aldydi minnack elbisesi bile vardi bolerolu aykkabi patk fln bi suru sey almstk naspse 8aylk olmaynca bse almayi dusnmuorm bn cnm yaGecen gördüm esim alamayacağım denizci olmasin oglum dedi nedense :)) iki cift ayakkabı aldim bende beyaz ve gri :) hem kizim olsa masrafim cok olurmus onu fark ettim cesit cok al al doyamaz ki insan iyi böyle iyi
Aynen de öyle canm benm. Nefret ediyorum hepsinden zaten bugüne kadar naptılar bize sanki? Benm eşim nikah gününde bile servis yaptı milleti götürüp getirdi bi baktım o abisi olacak şerefsiz takmış gözüne gözlüğü atmış kolunu arabanın penceresinden dışarı hiiç istifini bozmuyo ama eşim milletin kuaför olayına bile koşuyo aahhh aahh neler var içimde bi bilsen. Bana taktığı bilezik bile 300 liralık (teneke daha doğrusu) oda kendi almamış kv almış vermiş eline mahçup olmasın diye. Allah'a havale ettim hepsini ama hakkım varsa helal etmek istemiyorum. Çok canımızı yaktılar çok ağlattılar dilerim misliyle onlarda yaşar. Bunu söylemek istemiyorum fakat inşaallah evlatlarından görürler çünkü onların benm yaşadıklarımı yaşamaları için vakitleri kalmadı yani bu yollardan geçtiler bende bi ana baba evladıyım benm ailem bana nasıl üzüldüyse onlar daha beter yansın evlatlarına inşaallah...
yok kuzum sen yine de öyle deme Allah'a havale et o en iyi şekilde bilir.. ben düğün denilen hani her kızın hayali olan günü hatırlamak bile istemiyorum , bazen bende diyorum görümcemle yaşıt olduğum için o da yaşasın ki yaşadıklarımı anlasınlar bana neler yaşattıklarını çünkü onlara kalırsa herşeyi onlar yaptı.. insan evladına bir düğün yapamaz mı? eşim balayını ayarladı bende dış çekim ayarladım gerisine karışmadık ama onlarla övünen onlar oldu.. gerisi rezillikti. aman geçtiii bitti dicem ama bitmiyor .. hepimiz bu konuda bir dokun bin ahh işit durumundayız anlıcan
Bitmiyo tabi güzelim biter mi kocaaaa bi yara oluyo içinde her yapılan. Niye demicem ki allah aşkına? Bizde bi ana baba evladı değil miyiz bize kim acıyo acaba? O adi görümcem bana demediğini bırakmadı ama kendi kızı nişanlıyken biri bişey dese kavga çıkarırdı benm canım yok mu peki? Daha 1 günlük evliyken 45 yaşında kaynım çıktı geldi 3 ay kaldı bide, e kayınvalidem de var kabus gibi geçti en güzel günlerim en ufak bi tartışma yaşasak herkes duyardı ortak olurdu. Görümcem bide sanki ben mecburmuşum gibi hallere giriyodu ama kendi kızının görümcesi de biraz eserekliydi hemen el atıyodu kızını korumak için ve ben onun kızından 3 yaş küçüğüm bide bana yazık değil mi günah değil mi hani nerde bunda adalet ???
varda bnm doktor izine çıkacakmış ondan kalır dedi kız bnd erteledim İNŞŞALLAH bişey çıkmazda bnd 3lü yaptırmim o zmnSizin orada 10 gün Kontrol suresi yok mu? Burada randevudan sonraki 10 gün ücretsiz. Testi ben sordum onemli olan ikili demisti eger ikilide birsey cikarsa üçlü istiyorlarmis. Bazi yerler cikmasa da tedbir amaçlı istiyor gerçi. Ben ikili yaptirdim sadece.
Yanlis hatirlamiyorsam degerleri normal tatlımkızlar merhaba bugün hormon tahlili yaptırdım ama doktor prolaktini unutmuş. sonuçlara baktım ama anlamıyorum yorumlayabilir msiniz? burda kadın doğum doktoru yok, gidene kadar meraktan çatlarım :)
LH: 5,68 FSH:7,95 ESTRADİOL: 22,62 PROGESTERON: 0,149 TSH: 1,38 T3: 5,03 T4: 15,96
Zaten laboratuvara kan veriyorsun testte 10 güne ancak çıkıyor doktorun yokken vermen gerekse de sorun olmaz cok. Yaptirma olmadi tatlım zaten her test ayrı sıkıntı.varda bnm doktor izine çıkacakmış ondan kalır dedi kız bnd erteledim İNŞŞALLAH bişey çıkmazda bnd 3lü yaptırmim o zmn
canım elbette bize de yazık bende evlendiğim ilk zaman balayından döndük gece daha bismillah o sabah kv kahvaltı hazırlama kaldırdı evde görümcem kaynım kp 6 kişi yaşadık ev kutu kadar zaten. nereye düştüm dedim gece 3lere kadar yatmazlardı. görümcem 2 iş yapsa kv babası kızıyor iş yapmasın ders çalışsın diyordu. biz annemlere gidecektik görümcem abisi için neler dedi ne adamlığını bıraktı ne de bişi.. ben Allah'a havale ettim .. bu yaşananlar bir kul hakkı ben affetsem bile biliyorum ki bir hesabı var bunun Rabbim soracak hesabını.
Bende 21. Haftayi gecene kadar elim gidip birsey alamadim açıkçasıonceki hamilelgmde annemle carsya gdrdk canm anam neler aldydi minnack elbisesi bile vardi bolerolu aykkabi patk fln bi suru sey almstk naspse 8aylk olmaynca bse almayi dusnmuorm bn cnm ya
13+1de cnm sali gnude 3lu yapldi bdaki ayda renkli ultrasnm vr detyli ultrasn yanican
o sen 2 li tetsi ne zmn yaptırdın kaçıncı haftada
ben kimsenin hevesini kırmak istemem ama doktorlar bile aşılamada başarı%3 ile %7 arası diyor.tutmuyomu tutan oluyor.ama tüp bebek pahalı başarı oranı %50- %60 ben diyecektim sanada durumunun çok iyi değildi benim gibi bişey diyemedimbunların hepsi bir ımtıhan cnm bılıosun dmi? Allah yardımcınız olsun ıns.bak bende asılama oldum sonucu beklerken bugun adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?