Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar merhaba bugün hormon tahlili yaptırdım ama doktor prolaktini unutmuş . sonuçlara baktım ama anlamıyorum yorumlayabilir msiniz? burda kadın doğum doktoru yok, gidene kadar meraktan çatlarım :)
LH: 5,68 FSH:7,95 ESTRADİOL: 22,62 PROGESTERON: 0,149 TSH: 1,38 T3: 5,03 T4: 15,96

Evet yumurtlama gununuz dun yada bugun..

Tsh-troid canm 0.5 - 4.8 arası normal değer oluyo
FSH- 8-10 arası olmalı
LH- 4.20
progesteron - 10 ve üstü normalmiş
estradiol- 50 nin altında olmalıymış canm. Bu adetin 3. günü yapıldı demi?

Aaa sizin bebisiniz var mı. Bn yok diye biliyodum

doğru biliyorsun canım yok. 7 yaşında yeğenim var yaz tatilinde yanımızda kalıyor doğduğundan beri yanımda büyüdüğü için birbirine aşık teyze yeğen hikayesi bizimkisi yanyana olabilmek için okullar tatile girsin diye gün sayıyorduk

Gecen gördüm esim alamayacağım denizci olmasin oglum dedi nedense :)) iki cift ayakkabı aldim bende beyaz ve gri :) hem kizim olsa masrafim cok olurmus onu fark ettim cesit cok al al doyamaz ki insan iyi böyle iyi
onceki hamilelgmde annemle carsya gdrdk canm anam neler aldydi minnack elbisesi bile vardi bolerolu aykkabi patk fln bi suru sey almstk naspse 8aylk olmaynca bse almayi dusnmuorm bn cnm ya

yok kuzum sen yine de öyle deme Allah'a havale et o en iyi şekilde bilir.. ben düğün denilen hani her kızın hayali olan günü hatırlamak bile istemiyorum , bazen bende diyorum görümcemle yaşıt olduğum için o da yaşasın ki yaşadıklarımı anlasınlar bana neler yaşattıklarını çünkü onlara kalırsa herşeyi onlar yaptı.. insan evladına bir düğün yapamaz mı? eşim balayını ayarladı bende dış çekim ayarladım gerisine karışmadık ama onlarla övünen onlar oldu.. gerisi rezillikti. aman geçtiii bitti dicem ama bitmiyor .. hepimiz bu konuda bir dokun bin ahh işit durumundayız anlıcan

Bitmiyo tabi güzelim biter mi kocaaaa bi yara oluyo içinde her yapılan. Niye demicem ki allah aşkına? Bizde bi ana baba evladı değil miyiz bize kim acıyo acaba? O adi görümcem bana demediğini bırakmadı ama kendi kızı nişanlıyken biri bişey dese kavga çıkarırdı benm canım yok mu peki? Daha 1 günlük evliyken 45 yaşında kaynım çıktı geldi 3 ay kaldı bide, e kayınvalidem de var kabus gibi geçti en güzel günlerim en ufak bi tartışma yaşasak herkes duyardı ortak olurdu. Görümcem bide sanki ben mecburmuşum gibi hallere giriyodu ama kendi kızının görümcesi de biraz eserekliydi hemen el atıyodu kızını korumak için ve ben onun kızından 3 yaş küçüğüm bide bana yazık değil mi günah değil mi hani nerde bunda adalet ???

canım elbette bize de yazık bende evlendiğim ilk zaman balayından döndük gece daha bismillah o sabah kv kahvaltı hazırlama kaldırdı evde görümcem kaynım kp 6 kişi yaşadık ev kutu kadar zaten. nereye düştüm dedim gece 3lere kadar yatmazlardı. görümcem 2 iş yapsa kv babası kızıyor iş yapmasın ders çalışsın diyordu. biz annemlere gidecektik görümcem abisi için neler dedi ne adamlığını bıraktı ne de bişi.. ben Allah'a havale ettim .. bu yaşananlar bir kul hakkı ben affetsem bile biliyorum ki bir hesabı var bunun Rabbim soracak hesabını.

varda bnm doktor izine çıkacakmış ondan kalır dedi kız bnd erteledim İNŞŞALLAH bişey çıkmazda bnd 3lü yaptırmim o zmn

Yanlis hatirlamiyorsam degerleri normal tatlım

varda bnm doktor izine çıkacakmış ondan kalır dedi kız bnd erteledim İNŞŞALLAH bişey çıkmazda bnd 3lü yaptırmim o zmn
Zaten laboratuvara kan veriyorsun testte 10 güne ancak çıkıyor doktorun yokken vermen gerekse de sorun olmaz cok. Yaptirma olmadi tatlım zaten her test ayrı sıkıntı.

Heh işte doğru diyorsun canm bende öyle düşünüyorum zaten ama artk sinirden deli oluyorum ne desem az kalırmış gibi geliyo onlara. Ama kesinlikle ve kesinlikle rabbime inanıp güveniyorum kimsenin yanına bırakmicak. Hayır bide hem zarar veriyolar darmadağın edip üzüyolar yetmiyo bide iftira atıyolar. Benm o görümce olayında mesela geldi kapıma gelip rezalet çıkardı benm kullandığım 3 tane cümle var biri abla ne diyon sen dedim biri istemeden terbiyesiz dedim en sonunda da anne kapat kapıyı dedm rezil ettiği için. Eşim arayıp bağırdığında da sen bilmiyosun olanları bana kapıyı kapat dedi demiş düşünebiliyo musun onca şey söyleyip hakaret etti bide eşime ne demiş pislik. Allaha havale ettim hepsini dilerim misliyle çıkarsın bizim haklarımızı onlardan. Çok üzgünüm yaren çok kırgınım içim hiç soğumuyo enkaz altında kalmış gibiyiz bi abi bi abla bunları yapanlar işte...

Son düzenleme:
onceki hamilelgmde annemle carsya gdrdk canm anam neler aldydi minnack elbisesi bile vardi bolerolu aykkabi patk fln bi suru sey almstk naspse 8aylk olmaynca bse almayi dusnmuorm bn cnm ya
Bende 21. Haftayi gecene kadar elim gidip birsey alamadim açıkçası ama aldim yeteceği kadar zaten cok almak istemiyorum cabuk büyüyorlar tospalar :)

bunların hepsi bir ımtıhan cnm bılıosun dmi? Allah yardımcınız olsun ıns.bak bende asılama oldum sonucu beklerken bugun adet oldum
ben kimsenin hevesini kırmak istemem ama doktorlar bile aşılamada başarı%3 ile %7 arası diyor.tutmuyomu tutan oluyor.ama tüp bebek pahalı başarı oranı %50- %60 ben diyecektim sanada durumunun çok iyi değildi benim gibi bişey diyemedim üzülme ama lütfen Allah büyük zamanı gelmemiş canım benim.inşaallah kendiliğinden olurda darlık çekmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…