Gebe kalamayanlar buraya.....

şimdi hangi sayfada kaldımki acaba diye bir sayfaya tıkladım birde ne göreyim A amorevole
ne diyeceğimi şaşırdım gülüm.bu kazıkların benzerini benim kendi babam yaşadığı için hala adam olamadık yıllardır biz toparlayamadık kendimizi.babam hayata küstü çalışmadı ben kız başıma çalıştım ama giden gitti.babamıda en küçük halamın kocası dolandırdı.tarabya ki evimiz satıldı.büyükçekmecede yazlığımız satıldı.çanakkalede arsamız satıldı.94 te 2 arabamız satıldı.hani diyecek laf bulamıyorum sizinkilerede rabbim inşaallah bu mübarek ramazan ayı hürmetine onların ayağına dolandırsın ne diyeyim..Tuzak kuranların en hayırlısıdır rabbim.Adaleti tez zamanda tecelli etsin inşaallah..Allahım sen bu datlıktan kurtar bu haksız yere dara düşmüş kullarını...

Amin ablacım ağzına sağlık. Zaten benm üzüldüğüm şey de aynı şekilde bu olayları sizinki kadar ağır olmasa da babam da yaşayıp şimdi eşimde yine yaşamak. Yani benm babamın da çok şeyleri gitti annemin 22 tane bileziği vardı hepsi gitti arabalar gitti dükkan gitti şimdi tıngır mıngır götürmeye çalışıyo. Babamın amcasına kadar annemin bileziğine göz koyup alıp geri vermeyenler var. Babamın sülalede parasını yemeyen hakkının geçmediği insan kalmamış mesela. O zamanlar daha küçüktüm tabi tam anlayamıyodum ama şimdi de eşimde bunu yaşamak iyice ağır geldi anlayacağın

canım anlıyorum zzaten şuan çok sinirli olduğun için kullanıyorsun bu kelimeleri. çünkü kızdığımda bende hissediyorum aynı şeyleri ama zaman geçince sinirimde geçince sadece Rabbime havale ediyorum.. insanları maalesef düzeltemiyoruz hele ki eşlerimizin ailelerini hiç.. tanımadığın insanlar bir imzayla akrabaların oluyor.. yaptıklarını unutuyor muyum maalesef unutamıyorum kv bana gülen yüz olsun yeter diyor ama gülecek bişi yok.. bak bu sefer geldi bizim durumu biliyorlar eşim ameliyat parasını kredi kartına taksit yaptı kart full dolu bi de ev kredisi ödüyoruz biz kaynım yanımızda kalıyor ama o da babasının 2 kredisi var onu ödüyor. kv geldiğinde buzdolabı bomboştu oruca kalkacağımız gece geldiydi dediği ne biliyor musun kple görümcem kredi kartını vermemişler sen orada çok para harcarsın demişler. burada ki evlatları değil mi 60 70 liralık pazar yaptı o kadar. o geldikten birgün sonra görümcem mesaj attı bu yeni numaram diye telefon ve yeni hat almışlar.. haksızlık değil mi bu haksızlık ama hesabını elbet sorar yaradan ne yapsam ne desem değişmiyorlar.. eşimi sevmesem bi saniye durmam . evlendim evleni bana hep idare et dendi borç bitsin ama hiç bitmedi borçlar .. nasip olursa 3 seneye ev borcumuz da bitecek belki ondan rahatım gidecek bi evimiz var önceden kapıyı gösteriyordu kv .. ahh kuzum gör hepimizde var bunlardan diğer arkadaşlarda anlatsa eminim onlarında vardır ..

kız sen çağırırsında ben gelmezmiyim beee.senin gidişin beni nasıl üzmüştü çağırcanda ben gelmicem pehhhhh :)

Ah canm ablam beniiiiim en ufak bi sorunum bile olsa direkt aklıma geliyosunuz bide sen yaşca büyük olduğun daha çok tecrübe edindiğin için hemen diyorum sibel ablaya anlatmam lazım diyee

Merhaba arkadaşlar;

Bende bugün rahim filmi çektirenler arasına nihayet katıldım. 2-3 yıldır çektirmem gereken, ama korktuğumdan dolayı çektiremediğim, filmi sonun'da güzel bir ekip ile başardım. Echomar CEVAT BAYRAK kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar sizde benim gibi cesaret edemiyorsanız yada korkuyorsanız muhakkak ki Cevat bey'le tanışmalısınız.
Ağrısız, kanamasız rahat bir şekilde olmak istiyorsanız 450tl verip ECHOMAR ŞİŞLİ şubesine gidip, Cevat bey ve ekibiy'le tanışmanızı isterim.

o kadar iyi anlıyorum ki yaşananları..ben bide hatırlıyorumda geçmişte olanları..kardeşlerim bu konuda daha gevşek bilip görmedikleri için..ama yıllardır içim benimde soğumadı.Babama yapılan haksızlıkları şimdi karısı ve 3 evladı hatta torunları çekiyor..öyle zamanlar oluyorduki rabbim senden başka kimsem yok ne olur bu çark artık tersine dönsün bana sağlık sıhhat ver ki aileme bakabileyim diyodum.Anacığımın evine icra gelmesin diye hayata heba ettim kendimi o üzülürse ben kahrolurum çünkü.ne oldu anne baba o günlerde ayrılma noktalarına geldi.ben varya ben beni aşamadılar deliyimdir.hala biraradalar şükür.ne olursa olsun evlatların başındalar.yoksa bende kardeşlerimde heba olur giderdik.anam eve erzek ister babada yok faturalar ödenecek babada yok.birgün anneme dedimki anne böyle kabul et.parası olmayan adamdan para istenirmi hırsızlık yapmayamı teşvik edicen dedim.işte o zaman anladım ki ben çalışmalıyım ne olursa olsun.yani insanın bu başına gelenler birtek geleni etkilemiyor.anasını babasını karısını evladını..dilerim eşin bu sıkıntılardan rabbimin izniyle tez zamanda kurtulur bunu canı gönülden diliyorum.sen akıllı kadınsın zaten eşini darda bırakmazsın.o yüzden herzaman ki gibi ailenin yanında ol kimseyi güldürtme..onlar delirsin bu bağlılığınız yüzünden.neler yaptık yıkamadık desinler.borç dediğin rabbim izin versin ödenir.ama bazı şeyler geri gelmez.

dediğin yerde, dediğin doktora, dediğin fiyata, dediğin şekilde çektirdim(k) yalnız yazdığın yazı reklam afişi gibi olmuş bende sorulduğunda tavsiye ediyorum ama sorulduğunda

Canm benm yaa kıyamam sana benm kv yana sorunum yok çok şükür ama bana da kaynanalık yapan var işte. Napalım sabrın sonu selamet demişler inşaallah biter bu imtihanlar bizde huzura rahata ereriz. Ben tabi önceden bu olanları kestiremiyodum canm biliyomusun nikahta olanlar falan eve geldikten sonra görümcemin kv benm yatak odama girip altınları paraları bölüşmeleri falan (yani borçlara) görümcem aracı olup bişey alındıysa önce oraya olan borç kapatılsın diye hesap kitaba girmişler bide ben kapıyı çaldım açmıyo içeri almıyo beni sonrada heee sen miydin gel gel dedi. Saygısız köpekler. Inşaallah onun kızı da benm gibi olur hevesi kursağında kalır dilediği gibi olmaz hiçbişeyi.

bunları o an anlamamıştım ama sonradan kötülüklerin kazıkların ardı arkası kesilmeyince bütün taşlar yerine oturdu ne kadar aptalmışım dedm hep kendime. Bana ne takıldı kaç altın vardı kaç para takıldı hiçbişey hatırlamıyorum bide gelenlerin %80 benm akrabam eş dostumdu. Şaka gibi yaa yemin ederim inanamıyorum bu olanlara. Ben ailem de böyle şeyler görmedim gelin görümce kardeştir bizde ne bi kavga ne başka bişey olmadı o yüzden bu aile bana biraz tuhaf geliyo uymuyo. Eşim allahtan onlara hiç benzemiyo. Zaten öz değiller ki amaaan

deminden beri okuyorum yazmamak için zor dayandım zor sırf bebişim etkilenmesin dye ama dayanamadım ki....açsam ağzımı sen yine onların yüzüne iyi bakıyon dersiniz bze etmedikleri kalmadı maddi manevi bz evlerine gitmesek bi kere bile arayan olmaz niye gelmiyonuz dye ...evlendik kendimiz ödedik ev araba hepsi yine bzden daha bi ev hediyesi bile almadılar bebek olucak tek hediyesi de bi tane örgüden yelek yapar budur altını geç bi takım bile almaz ...bugüne kadar ne yiyonuz nasıl geçiniyonuz demedi ve eşimin hastalığını bildiği halde doktoru bıraktık dedik aldırış etmedi çıkarıpta sz gidin bn veririm demediii ahhh ahhh bunları hep içe ata ata huyumda değişti bari bebeğim mutlu olsun dicemde o da bi babananne amca sevgisi doğru düzgün görmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…