Gebe kalamayanlar buraya.....

hangi taraftan öz değil ki cano...sorma bnm kaynanagil bi .eyrek takmadı ne takıldıysa eşim aldı bide görümcem almış kendi takıyo daha liseye gidiyodu düşün bacak kadar ama yapıyo yapıcanı herkes sanmışki onlar aldı

dediğin gibi çok şükür ki eşlerimiz onlara benzemiyor ve bize olduğu kadar eşlerimize de yazık.. zaten kendi ailemizde böyle şeyler görmediğimiz için tuhaf geliyor ama onlar alışmış onlara normal geliyor.. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Canm benm yaa kıyamam doların bir dokun bin ah işit hesabı herkes.. Sende anlatmıştın geçenlerde sanki miras olayı falan yanlış hatırlamıyosam

keşke miras olayı olsa canım kendi ablamla küsüüz eniştem görüşmemize izin vermiyor ne bızımle ne akrabalarımızla 10 sene önce kaçtı evlendi o zamandan beri ara sıra görüşüyoruz ne benım evıme gelebılıyor ne biz onun evıne gıdebılıyoruz anca iş yerınde görüşürüz o da cok sık değil psikopat kocasıda tehditler savuruyor bızlere içimiz kan ağlıyor hiç birşeyınde düzelceği yok demekki daha gecemedık sınavımızı

belki çok kolay değil ama çok zorda değil tubammmm.senin huzurundan önemlimi.eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama başka yerdende bu işini yapabilecekse maddide fazla sıkıntın yoksa sen neden oralarda durup kendini kahrediyorsun anlamadım.gerçi tam detay bilmesemde.tebdili mekanda ferahlık vardır.sen zaten evden yanada mutlu değildin bildiğim kadarıyla.neyse ne ya çıkmak istiyorsan oturun konuşun eşinle elbet birşeyler olur.sen eşinle mutlusun takma anam kimseyi dertmi arıyosun kendine.benim maddi sıkıntım olmasa hiçbirini takmıcam kendi ailem dahil.yardımsa ederim yardımımı ama gerisini Allaha havale ederim.bizlerde evlendik aile olduk.birileride artık bunu kabullensin yani..herkesin sıkıntısı kendine yaaa.herkes kendi sıkıntısıyla uğraşsın nedir bu oğullarıyla gelinleriyle uğraşmalar.millet başka şehirde bile yaşamayı göze alıyor.sen semt değiştir bari ya.mutlu olacağın bir eve çık.biraz ailelerden uzak olun.ben eşime diyorumki zeytinburnuna taşınalım neden ben ucuz diye uzaklarda oturuyorum.senin ailen 1000 tl.kira veriyor ben 550 tl.ye haramiderede oturuyorum diyorum.hatun sana rahat batıyo galiba dedi.biz onlara yakın olsak ya sizinkiler ya bizimkiler bizden çıkmaz ayak uzatamayız.birbirimize güzel kelam edemeyiz.hep birilerini memnun etmekle uğraşırsın otur oturduğun yere diyor.bi düşün..mutlu olacağın yolu seç..

diyorum ya yazsak herkesin anlatacakları var. ama sen o minnakı düşün strese girme bazen diyorum en iyisi bi iğneleri bile olmasın lafta olmasın.. o pıt pıt atan kalp var artık senin yanında

benimki 21ide bısey cıkmadığı halde 3lüde ıstediydi cok pinpirikli anam bızım doktor

Ah ablam cikmayi bende istiyorum ama bi bilsen durumlari bolluk icinde yuzuyoruz ama skntimiz bize...esim ailesiyle ortak is yapiyo!...yani cikip gitseee yapamazsa uzakta geri donmez gururundan...kv sen gidemezsin diyo iyice cesareti kiriliyo esimin...bn kendimi dgil seni dusunuyorum diyo ya planlarimiz tutmazsa diyo yani gidicez diyoz ama kalkip da bavulumuzu alamiyoz ...evimiz 1000tl kira dusun...nerde birikim nerde gelecek?kv zaten bana su antripli ne benim ne esimin tlfnunu acmiyo!...

diyorum ya yazsak herkesin anlatacakları var. ama sen o minnakı düşün strese girme bazen diyorum en iyisi bi iğneleri bile olmasın lafta olmasın.. o pıt pıt atan kalp var artık senin yanında
ayy evet dün bi duyduk dedim yaa mucize işte daha 5 mm yani o kadar küçükki ama kalbi var işte...evet yaa bebiş stres olmasın dye eşimde bu konuları açtırmıyo boşver bebeği düşün dyo zaten bnd bıktım artık daha ramazana bi kaç gün kala komşularla bana mantı dökelim dedik ve kaynanamla görümcemede haber ettim işten geldikten sonra komşlularım geldi beraber hazırladıık başladık yapmaya kaynanamgilde teee 10.30 da geldi zaten iş bitiyodu az bişey kalmıştı boşyere geldiler mantı döken akşamın o saate kalırmı düşün bütün komşular bile anladı herkes lafını ediyo doğum yap bakmaz onlar bz bakarız sana bebeğe diyolar yaa

Canm benm yaa allah razı olsun sende neler çekmiş neler görmüş geçirmişsin. Allah can sağlığı versin. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum eşime çünkü o bunları haketmiyo. 6 yaşında kaybetmiş babasını o zamandan beri de hayat hiç gülmemiş hiç işi rast gitmemiş ama her defasında ayağa kalkmış arkadaşıyla iş yapmış dükkan açmış bi gün bi gittim diyo bilgisayarları bırak masalara kadar çalıp götürmüşler karısıyla. Buraya gelmiş işte abileri 50 binlik krediyi takmışlar sırtına. Benle tanıştığında o borçlarla uğraşıyodu arabasını satmak zorunda kaldı. Evlendik iş yapalım diye aklına girdi abisi sonra ortada bıraktı gitti öteki abisiyle birlik oldu neyse dedi onların yaşı var bişey sahibi olsunlar evlatları var onlara baksınlar ne diyim ki dedi. Oda geçti en son bu yaptıkları işte tamamen bitti ama bu sefer öyle böyle değil. Yine bi borç taktılar şimdi rahat rahat yaşıyolar Bodrum'da. Bide eşimle babam aracı olup araba aldılar taksitleri bile sallıyolar babam kefil olduğu için o ödüyo böyle bişey olamaz yaa biz akıllanmayız malesef. Eşimin cebinde 5 lira bile olsa abisine veriyodu senin evladın var sen büyüksün senin daha çok ihtiyacın var diyodu. Yazıklar olsun hepsine allahım ne seni ne bizi ne yareni ne tubayı nede diğerlerini yalnız bırakmasın. Hepimizin hakkını alsın onlardan inşaallah...

Simdiiii ben evlendigimde bileziklerimi altinlarimi mehir olarak aldim dini nikahta...sonra onlari bozdurup arsa aldim...simdi durumlar karisk bi ise yatirim yapmayi istiyoruz...arsaya ev yaptirsak o parayla ev alirim ama...beklesem o arsa degerlenir ve daha rahat bi planimiz olur...hem acikcasi esime yardim konusunda kararsizim...ailesi mal mulk icinde yuzuyo esime gelince bi ev alinmiyo ben niye ufacik birikimimi harciyayim diyorum esimi de uzgun gormek beni uzuyo bilemiyorum napicagimi?

aynen güzelin sen düşünme bunları zaten değişmiyorlar da. bebeğinle eşinle çekirdek bi ailesiniz tadını çıkar o kadar bekletti ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…