Gebe kalamayanlar buraya.....

hasbaaamm açmazsa çmasın bide trip atıyorlar ya...tövbe yarabbi..benimde eşim baba ve abilerle.bende çok istiyorum bıraksın o işi kimyasalların içinde çocukluktan beri.geçen görümcemde iftardaydık.dedim eşime senin spermler kimyasallardan kafayı buluyor yumurtayı bulamıyor galiba dedim :))) herkes yarıldı gülmekten benden öyle bir laf beklemiyorlardı.eşim kolay iş değiştiremez çünkü yaş 43 e geldi.bişey merak ettim kayınvalidenin telefonunu açmaması seni üzüyormu?

canım bende mehir olarak aldıydım bılezıklerımı hepsini aldığımız eve verdimm

Allah kalplerdedir..Beyni oluşmadan kalbini yaratıyor yüce Allahım.şükürler olsun rabbime.

aynen güzelin sen düşünme bunları zaten değişmiyorlar da. bebeğinle eşinle çekirdek bi ailesiniz tadını çıkar o kadar bekletti ufaklık
aynen öyle cano bn RABBİME bıraktım onları kaç tane gelini var hiçbiri değiştirememiş ki ....bn bebeğime bakıcam bundan sonra onun için çalışıyrm mutluluktan başka bişey istemiyrm zaten

Allah kalplerdedir..Beyni oluşmadan kalbini yaratıyor yüce Allahım.şükürler olsun rabbime.
öyledir abla telefona kaydettim...bana herkes iyi erken duymuşun dyo kesin erkektir dyolar erkek çabuk gelirşirmiş...eşimin sevinmesini bi görsen o kalp attıkça nasl seviniyo nasıl anlatamam ....bzmde nazarımız değecek dye korkuyorum anne babanın canı çok kaynarsa değer derler ...ama herkese versin bu duyguyu o kadar güzel ki o an ne kadar mutlu olduk

sana abla tavsiyesi sakın olaki rabbim düşürmesin ama çok çok dara düşmeden ev almak için fedakarlık yapma henüz.henüz diyorum bak.eşine zulmet demiyorum.bu arsadan Allah bilir ailelerinde haberi var keşke olmasa.siz ailesiniz herşeyinizi ananız babanızda olsalar doğru söylemeyin yalanda söylemeyin sadece söylemeyin arkadaş.eğer herşeyi halleden bir kadın olursan ilerde herşeyi senden beklerler bunu sakın unutma.tecrübe ile sabit.o arsa değerlenecek yerde ise sakın dokunayım deme.gittiği yere kadar açmısın açıktamısın...

Maşallah ttlm

rabbim o eşinede sanada kucağınıza alıp doya doya seyredip huzur bulmanızı nasip etsin inşaalah sağlıkla canım benim

Ayyy abla niye oyle dedin kirilmazmi esin?dogru benim de esim kucuklugunden beri bu iste...ama simdi senin ne hakkin var diyolar?telefon konusuna gelince tiiiiiin abla vallahi hiiiic uzmuyo bi gun gelip ogluyla iyi olcak ben kotu olcam ama umrumda degil...bundan sonra mesafem daha da artacak...torunu olursa da en son onun haberi olucak...ben kimden ne gormusumki kimi mutlu ediim bundan sonra da farketmez...ayyy abla sinirlerim cikiyo tepeme simdi agzimdan bisey cikacak istemsiz!...

Ben de yaptirmak isemiyorum esim ev yaptirip satalim sonra baskasini alalim diyo da...degerlenicek bi yerde yazlik bolge hemde...ama babasi hergun paralarla oyun oynuyo bize gelince yok bisey ya gelinim sen kabul ettin geldigin gibi kiraya girdin gel satin aldigimiz eve gir diyen yok 2 yildir halimiz bu...bende arayip bunu soyledim kv artik bi cozum olsun oturup konusalim diye ustekik yumusak da soyledim heee kotu ben oldum..babasinin haberi varmis arsadan...ama esim onlari bi yere birakip biz kendimiz yapalim diyo...bi de godip demez bu benim hakkim diye kendi versin ister...

zor bi durum.. zor bi karar.. benimde fazla yoktu takım hatta 12binlira falandı sattığımızda. ev alırken kullandık ama bizim ev almaktan başka çaremiz yoktu değerlenir dersen dursun arsa şimdilik dokunma.. erkekler çabuk bunalıyor biz evlendiğimiz kp parayı eksik verince surat yapıyordu eşimde bana satalım bilezikleri borcu kapatalım ben sana alırım para vermem borcu kapatınca dedi bende üzülüyor diye tamam demiştim ama iyi ki satmamışız çünkü yine isterlerdi eldeki de giderdi.. senin kp arsayı biliyorsa bilerek yapmazlar..

Ben korktum kuzum orami burami yakarsam yumurtaliklara zarar veririm diye!...dun bugun ovi gunumdu ama yapmadim...komsunun sorunu tupleri mi kapaliydi acaba?
Yok Dr bi sorunun yok demişti annesi de dedi anneannem buhara durmuş sonra hamile kalmış o da denicem dedi denedi ve allahın izniyle oldu

Evet bende bi kac tane bilezik almisti esim ilk gunlerde...ama ben ondan para cinsinden geri aldim:)))))))bunalinca vermistim evlendigim ilk gunlerde baktim tikir tikir gidecek alelacele sattim arsa aldim...simdi de bu gidicek diye endise ediyorum...o yuzden kirmak da istemiyorum?sonucta bi cikis bulmus kendine diye gecicek insallah rahata erince unutur bunlari...

Birşey de kalmamis hadi Hayırlisi ile dön inşallah
Biraz önce döndüm Dr dedi seni umutlandırmiyim fazla umutlanma da ama gebelik belirtisine benziyor ki bazı hastalarım bu şekilde hamile kaldı sürekli adet sancısı çekiyorum dediler ve o ay hamile kaldılar ama eğer olmasa adetin 2günü gel tedaviye başlayalım artık dedi,,,dua edin nolur Dr lara muhtac olmayaym allah bu RAHMET ve bereket ayında bana evlat versin

Öyle olur canm malesef. Niye böyle yaparlar işte orasını da hiç bilmem anlamam. Kötülük içlerine işlemiş nr yazık ki. Canm bu görümcem kaynım dediklerim babadan değil anneden bir olanlar..

Hadi yaa oofff ikide neden izin vermiyo ki benm bildiğim genelde aile küser kızlarına görüşmez kaçtığı için ablanda tam tersi olmuş üzüldüm yaa allah kalbine merhamet versin eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…