- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.701
Ay kızlar ne olmuşunuz böyle valla depresyona girdim ya
Bi dogsun niler alirim ona beeeennn.. Simdilik rahat yerinde tabi :)Cbk buyuolr ya alnca brz buykce almk lazm aslnda
Adam denese de belli olmaz hem aha da denedim onayladim derimsaraçoğluna asistan verecem ben bu hatunu :)))
Biraz uzun sürüyor evet :-/anaaa test 10 ne mi çıkıyo
Kilo almayla alakali iste birden virt diye sisince demekone kız ılk defa duydum oralara kadar catlıyormuymuş tövbe yarabbimmm
Ama anacim yurek dayanmaz ya :) ayrintiliya girmedim korkudan :)benimki 21ide bısey cıkmadığı halde 3lüde ıstediydi cok pinpirikli anam bızım doktor
Aaaa :) hadi inşallah ya Allah'im nasip etmiştir bu ay.Biraz önce döndüm Dr dedi seni umutlandırmiyim fazla umutlanma da ama gebelik belirtisine benziyor ki bazı hastalarım bu şekilde hamile kaldı sürekli adet sancısı çekiyorum dediler ve o ay hamile kaldılar ama eğer olmasa adetin 2günü gel tedaviye başlayalım artık dedi,,,dua edin nolur Dr lara muhtac olmayaym allah bu RAHMET ve bereket ayında bana evlat versin
inşallah ya.dr ümitliyim dedi ama sonra da dedi sen yine de fazla ümitlenme.inşallah bu ay bu hasret bitecek rabbim verecek inşaallahAaaa :) hadi inşallah ya Allah'im nasip etmiştir bu ay.
evet canım üçüncü gün. bugün yaptırdım işte. ya ben hiç anlamıyorum doktor da olmayınca soramadım.hemen acildeki doktora gösterdim ama bişey demedi o da. inşallah sıkıntı yoktur yaaaTsh-troid canm 0.5 - 4.8 arası normal değer oluyo
FSH- 8-10 arası olmalı
LH- 4.20
progesteron - 10 ve üstü normalmiş
estradiol- 50 nin altında olmalıymış canm. Bu adetin 3. günü yapıldı demi?
Hadi yaa oofffikide neden izin vermiyo ki benm bildiğim genelde aile küser kızlarına görüşmez kaçtığı için ablanda tam tersi olmuş üzüldüm yaa allah kalbine merhamet versin eşinin
Kilo almayla alakali iste birden virt diye sisince demek
Ama anacim yurek dayanmaz ya :) ayrintiliya girmedim korkudan :)
teşekkür ederim canım Allah razı olsun. ama progesteronu düşük gösteriyo tahlilde. bu ne demek oluyo ki. offf yüreğim ağzımda bakıyorum nete sürekliYanlis hatirlamiyorsam degerleri normal tatlım
Kac gun kaldi simdi?inşallah ya.dr ümitliyim dedi ama sonra da dedi sen yine de fazla ümitlenme.inşallah bu ay bu hasret bitecek rabbim verecek inşaallah
Karnimda olmasi güzel hosuma gidiyor da bazen diyorum dogsa da gözümün onunde olsa artık :)valla benimde yüreğim ağzımdaydı allahtan korkutuğum başıma gelmedi :)
Düşünme öyle ya. Progesteron adet oncesi rahim duvari kalinlasirken yukselen adet olunca düşen bi değer korkma emi.teşekkür ederim canım Allah razı olsun. ama progesteronu düşük gösteriyo tahlilde. bu ne demek oluyo ki. offf yüreğim ağzımda bakıyorum nete süreklieşimde sıkıntı var derken bende de çıkarsa bütün hayallerim biter
Amiiiin. Gerçi diyorum bebis muhim ta Kıyamam ona.allah göstermesin bize oralarda cıkmasına :))
Rhtlr ya :) bnmki brz agr kanli olck sanirm babasi gbi :) isine gelnce kimildio :)Bi dogsun niler alirim ona beeeennn.. Simdilik rahat yerinde tabi :)
Bakalm sali gunu alcm snclari canm valla 2lide ck stres ypmstm bnda ypmycm artkhadi atlatıyon hepsini tek tek cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?