Gebe kalamayanlar buraya.....

Benimki de oyle babasi kilikli ne zaman uyuyup uyanacagi belli dgil pasamizin :)
Ooyy tosnlarmz ya.. :) o minnack ayaklari yerm bn mis kokr mis cennet kokar eltmn bebegni koklrdm eve cknca aglardm hp o kdr gzl bi koku yk Allah im o boynlarinin alti terlio ya bi ter o kdrmi gzl kokar tbi kndi evladinin kokusu dha bambaska olr.. Cbk gecsn zmnda rabbim sag saglm kucagmza almayi nasp etsn

Amin canım ya. Arkadaşin bebegini seviyorum da terledi ter kokuyor dedi dedim bu kadar güzel bir koku mu var ya terlerse terlesin mis kokuyor bana :) ya onu bile o kadar seviyorum da kendi evladim Allah'in izniyle dogunca ne yaparim bilmiyorum.

Ayy dertliyiz anacım kederlii sen nasılsın
Nasıl olayım canım eltimle yine kavgalıyız.
Bugün kayınvalide geldi yarın konuşup anlaşın dedi,
yarın gelicekmiş benimle konuşmaya.
Yüzünü bile görmek istemiyorum...
Sen nasılsın*

Bende iyi olmaya çalışıyorum ne olsun işte. Sana noldu niye kavga ettiniz ki
Anlatmıştım sanırım bir ara özelde, sıkıntılı bu ara aramız..
yarın da halletmek için konuşucakmış benimle.
bakalım..

Hım evet canm hatırladım az biraz :) sıkma canını yaa herşey olacağına varır istemiyosan konuşmaz görüşmezsin salla yolla gitsin..

Bi mevzu oldu canım o nedenle aramız açıldı.
Zaten pek aramız yoktu.
Ben babanneme gittim yakınlarda,
arkamdan demiş miras kaldı ona o nedenle gitti diye.
Hatta ve hatta kayınvalidemle kayınpedere beni şikayet etmiş..
Gelininize miras kaldı sizin haberiniz yok diye.
Sonra doğal olarak kayınvalide geldi bana sordu
kızım böyle bir şey var mı diye.
Ben de yok dedim, olsa söylerdim..

Neden böyle yapıyo ki dedim
bir değil iki değil, hep arkadamdan konuşuyo yeter artık
filan.. Özür diliycek benden dedim..

Bugün de kayınvalidem işte yarın oturun konuşun anlaşın dedi,
bu da o ara geldi yarın konuşucaz gerçekler ortaya çıkıcak dedi..
Ben de dedim benim yüzüm ak, gerçekler ortada zaten dedim..

Patladım ama kayınvalideme. Bu ne ya dedim, bir rahat vermiyor.
Huzurum yok. Sen önüne geçemiyosan ben anneme söylicem dedim.
Kaç senedir evliyim anneme hiç bir sıkıntımı anlatmadım, ama bunun yaptığı yetti artık.
Hem suçlu hem güçlü.

Kapıyı çektim çıktım evime.

Sinirden ağladım.

Ay saçmalama yaa bi deli manyak yüzünden ne sıkıyon kendini de ağlıyon allah aşkına :) karşı karşıyayken de yalan söyleyecek hali yok ya. Sende tıkarsın lafı ağzına bş güzel bi daha da konuşamaz öyle arkandan. Hiç ezdirme kendini boşver ses etmedikçe üstüne basıp geçiyolar iyice anladım ben bunu..

aynen ablam durum yok..olsada hemen onu denesem keske.ama iğnelerı alırken bıle zorlandık çok.. Rabbim inş tup bebege wardırmaz..inşallah ablam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…