- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.721
Benimki de oyle babasi kilikli ne zaman uyuyup uyanacagi belli dgil pasamizin :)Rhtlr ya :) bnmki brz agr kanli olck sanirm babasi gbi :) isine gelnce kimildio :)
evet canım üçüncü gün. bugün yaptırdım işte. ya ben hiç anlamıyorum doktor da olmayınca soramadım.hemen acildeki doktora gösterdim ama bişey demedi o da. inşallah sıkıntı yoktur yaaa
annemler başta affetmedi sonradan barışıldı ama cok sey yasandı tekrardan kötü olundu işte meğersem hıc bir şey değişmemiş işte o insan bile değil ya tövbe yarabbim
Karnimda olmasi güzel hosuma gidiyor da bazen diyorum dogsa da gözümün onunde olsa artık :)
Galiba tiroidlerimde sıkıntı var canım. Netten bakıyorum t4 15 benim yüksekmis. Buda engel dimi hamileligeYoktur canm merak etme
Canm üzülme yaa çok zor bi durum evet ama ablan mutluysa yapacak bişey olmaz malesef
Ooyy tosnlarmz ya.. :) o minnack ayaklari yerm bn mis kokr mis cennet kokar eltmn bebegni koklrdm eve cknca aglardm hp o kdr gzl bi koku yk Allah im o boynlarinin alti terlio ya bi ter o kdrmi gzl kokar tbi kndi evladinin kokusu dha bambaska olr.. Cbk gecsn zmnda rabbim sag saglm kucagmza almayi nasp etsnBenimki de oyle babasi kilikli ne zaman uyuyup uyanacagi belli dgil pasamizin :)
3 aydan düştük ki iki güno günlerde gelcek inşallah bak az kaldı bile 3 ay hemen hemen :)
Amin canım ya. Arkadaşin bebegini seviyorum da terledi ter kokuyor dedi dedim bu kadar güzel bir koku mu var ya terlerse terlesin mis kokuyor bana :) ya onu bile o kadar seviyorum da kendi evladim Allah'in izniyle dogunca ne yaparim bilmiyorum.Ooyy tosnlarmz ya.. :) o minnack ayaklari yerm bn mis kokr mis cennet kokar eltmn bebegni koklrdm eve cknca aglardm hp o kdr gzl bi koku yk Allah im o boynlarinin alti terlio ya bi ter o kdrmi gzl kokar tbi kndi evladinin kokusu dha bambaska olr.. Cbk gecsn zmnda rabbim sag saglm kucagmza almayi nasp etsn
1 temmuz adet günüm işte..ne bilim inşaallah olur bu ay artıkKac gun kaldi simdi?
Nasıl olayım canım eltimle yine kavgalıyız.Ayy dertliyiz anacım kederliisen nasılsın
Nasıl olayım canım eltimle yine kavgalıyız.
Bugün kayınvalide geldi yarın konuşup anlaşın dedi,
yarın gelicekmiş benimle konuşmaya.
Yüzünü bile görmek istemiyorum...
Sen nasılsın*
Galiba tiroidlerimde sıkıntı var canım. Netten bakıyorum t4 15 benim yüksekmis. Buda engel dimi hamilelige
Anlatmıştım sanırım bir ara özelde, sıkıntılı bu ara aramız..Bende iyi olmaya çalışıyorum ne olsun işte. Sana noldu niye kavga ettiniz ki
Anlatmıştım sanırım bir ara özelde, sıkıntılı bu ara aramız..
yarın da halletmek için konuşucakmış benimle.
bakalım..
Hım evet canm hatırladım az biraz :) sıkma canını yaa herşey olacağına varır istemiyosan konuşmaz görüşmezsin salla yolla gitsin..
Bi mevzu oldu canım o nedenle aramız açıldı.
Zaten pek aramız yoktu.
Ben babanneme gittim yakınlarda,
arkamdan demiş miras kaldı ona o nedenle gitti diye.
Hatta ve hatta kayınvalidemle kayınpedere beni şikayet etmiş..
Gelininize miras kaldı sizin haberiniz yok diye.
Sonra doğal olarak kayınvalide geldi bana sordu
kızım böyle bir şey var mı diye.
Ben de yok dedim, olsa söylerdim..
Neden böyle yapıyo ki dedim
bir değil iki değil, hep arkadamdan konuşuyo yeter artık
filan.. Özür diliycek benden dedim..
Bugün de kayınvalidem işte yarın oturun konuşun anlaşın dedi,
bu da o ara geldi yarın konuşucaz gerçekler ortaya çıkıcak dedi..
Ben de dedim benim yüzüm ak, gerçekler ortada zaten dedim..
Patladım ama kayınvalideme. Bu ne ya dedim, bir rahat vermiyor.
Huzurum yok. Sen önüne geçemiyosan ben anneme söylicem dedim.
Kaç senedir evliyim anneme hiç bir sıkıntımı anlatmadım, ama bunun yaptığı yetti artık.
Hem suçlu hem güçlü.
Kapıyı çektim çıktım evime.
Sinirden ağladım.
ben kimsenin hevesini kırmak istemem ama doktorlar bile aşılamada başarı%3 ile %7 arası diyor.tutmuyomu tutan oluyor.ama tüp bebek pahalı başarı oranı %50- %60 ben diyecektim sanada durumunun çok iyi değildi benim gibi bişey diyemedimüzülme ama lütfen Allah büyük zamanı gelmemiş canım benim.inşaallah kendiliğinden olurda darlık çekmezsin
Evde internet çekmiyor canim bi sayfa acana kadar neler çekiyorum bilsen. Ben bir kere yaptim şükür geldi bebis sende hamile kalana kadar yedirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?