Gebe kalamayanlar buraya.....

Troid gebeliğe engel evet de seninki normal ki :) hatta benmki de 3.95 normal değer de zaten 0.27 - 4.20 arası bence sorun yok ama bilmiyorum yinede
Yok canim nur topu gibi tiroidim varmis :) hemşire arkadasa sordum cok yuksek dedi. Bi arkadaşıma da doktor demisto tiroid yüksekliği engelengellerdiye.iki yıldır olmuyodu. Meğer tiroiddenmis. Kocam çürük ben çürük bu cocuk nasil olacaksa artik :)

anestezısız nasıl oldu cnm canın acımadımı ya??? benım asılamada bile çok yandı cnm ????

Hay allah seni deme öyle kıyamam olur inşallah yaa sabır gerek bak bekliyoruz hepimiz. Ama bana doktor bişey demedi sadece prolaktinim yüksek benm. Troidle ilgili bişi demedi yani çok fark yok ya arada ondan diyorum

Hay allah seni deme öyle kıyamam olur inşallah yaa sabır gerek bak bekliyoruz hepimiz. Ama bana doktor bişey demedi sadece prolaktinim yüksek benm. Troidle ilgili bişi demedi yani çok fark yok ya arada ondan diyorum
canım hipertiroidi varmış bende. tsh düşük ama t4 t3 ikisi almış başını tavan :) çeşit çeşit hastalık işte. sen prolaktin yüksekliği için testerdişli aslanpençesi içsene canım. saraçoğlu sürekli söylüyo. bende troit için kürüne baktım netten. inek gibi dere otu yicem artık sabah akşam :) saksılara balkona boş bulduğum heryere dikicem

Sinirden ağlıyorum canım ben. Millet bağırır çağırır benim ağlamam geliyor.
Bide şu bebek mevzusu beni iyice duygusal yaptı.
Düşün bu eltimin de tedaviyle olmuş, beni anlayacağı yere,
canımı sıkıyor.
Allah'a havale ediyorum.
Şerrinden korkuyorum..
Rabbim ıslah etsin ne diyim..

Aaa bilmiyodum onu bak aktarda vardır alayım tadı nasıl acaba yaa :) Sağol canm bu arada. Olsun kız sende ye vala bolca dere otu güzeldir

Sende konuşma boşver mesafeni koru bundan sonra hep. Ay onun için ne kendini üzüyon ağlıyon allah aşkına yaa deli misin sen bak keyfine konuşur konuşur susar senden malzeme çıkmayacağını anladığında

Öyle olur canm malesef. Niye böyle yaparlar işte orasını da hiç bilmem anlamam. Kötülük içlerine işlemiş nr yazık ki. Canm bu görümcem kaynım dediklerim babadan değil anneden bir olanlar..
bakıyorum nerde iş bilmez biri var el üstünde tutulur bz herşeyi alttan alırız daha da yaranamayız bnd anlamıyorum niye böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…