- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.741
3 aydan düştük ki iki gün
Yok canim nur topu gibi tiroidim varmis :) hemşire arkadasa sordum cok yuksek dedi. Bi arkadaşıma da doktor demisto tiroid yüksekliği engelengellerdiye.iki yıldır olmuyodu. Meğer tiroiddenmis. Kocam çürük ben çürük bu cocuk nasil olacaksa artik :)Troid gebeliğe engel evet de seninki normal ki :) hatta benmki de 3.95 normal değer de zaten 0.27 - 4.20 arası bence sorun yok ama bilmiyorum yinede
Inşallah canim cok kalmamis :)1 temmuz adet günüm işte..ne bilim inşaallah olur bu ay artık
Ac karnina sabah aksam bir kasikher gün nekadar yıyecek cnm?aç karına mı?tok mu
Evet ya bi goreyim yüzünü artık :)gün sayıyoruz yani :)
Merhaba arkadaşlar;
Bende bugün rahim filmi çektirenler arasına nihayet katıldım. 2-3 yıldır çektirmem gereken, ama korktuğumdan dolayı çektiremediğim, filmi sonun'da güzel bir ekip ile başardım. Echomar CEVAT BAYRAK kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar sizde benim gibi cesaret edemiyorsanız yada korkuyorsanız muhakkak ki Cevat bey'le tanışmalısınız.
Ağrısız, kanamasız rahat bir şekilde olmak istiyorsanız 450tl verip ECHOMAR ŞİŞLİ şubesine gidip, Cevat bey ve ekibiy'le tanışmanızı isterim.
Ac karnina sabah aksam bir kasik
Yok canim nur topu gibi tiroidim varmis :) hemşire arkadasa sordum cok yuksek dedi. Bi arkadaşıma da doktor demisto tiroid yüksekliği engelengellerdiye.iki yıldır olmuyodu. Meğer tiroiddenmis. Kocam çürük ben çürük bu cocuk nasil olacaksa artik :)
canım hipertiroidi varmış bende. tsh düşük ama t4 t3 ikisi almış başını tavan :) çeşit çeşit hastalık işte. sen prolaktin yüksekliği için testerdişli aslanpençesi içsene canım. saraçoğlu sürekli söylüyo. bende troit için kürüne baktım netten. inek gibi dere otu yicem artık sabah akşam :) saksılara balkona boş bulduğum heryere dikicemHay allah senideme öyle kıyamam olur inşallah yaa sabır gerek bak bekliyoruz hepimiz. Ama bana doktor bişey demedi sadece prolaktinim yüksek benm. Troidle ilgili bişi demedi yani çok fark yok ya arada ondan diyorum
Yoktu cok şükür tatlımtmm tatlım saol.sende pko mu wardı?
Yoktu cok şükür tatlım
Canim ben evlendigim ay hamile kaldim kaybettik sonra düşüklerim oldu sonra bir sure hamile kalamadim esimin sayi biraz dusuk ciktiydi iki hafta kür yedi yukseldi o ay hamile kaldım şüküreşinde mıydı cnm senın?
Sinirden ağlıyorum canım ben. Millet bağırır çağırır benim ağlamam geliyor.Ay saçmalama yaa bi deli manyak yüzünden ne sıkıyon kendini de ağlıyon allah aşkına :) karşı karşıyayken de yalan söyleyecek hali yok ya. Sende tıkarsın lafı ağzına bş güzel bi daha da konuşamaz öyle arkandan. Hiç ezdirme kendini boşver ses etmedikçe üstüne basıp geçiyolar iyice anladım ben bunu..
1.5 senedir düşünüyorumGünaydın ne kadar zamandır düşünüyosun ?
canım hipertiroidi varmış bende. tsh düşük ama t4 t3 ikisi almış başını tavan :) çeşit çeşit hastalık işte. sen prolaktin yüksekliği için testerdişli aslanpençesi içsene canım. saraçoğlu sürekli söylüyo. bende troit için kürüne baktım netten. inek gibi dere otu yicem artık sabah akşam :) saksılara balkona boş bulduğum heryere dikicem
Sinirden ağlıyorum canım ben. Millet bağırır çağırır benim ağlamam geliyor.
Bide şu bebek mevzusu beni iyice duygusal yaptı.
Düşün bu eltimin de tedaviyle olmuş, beni anlayacağı yere,
canımı sıkıyor.
Allah'a havale ediyorum.
Şerrinden korkuyorum..
Rabbim ıslah etsin ne diyim..
amin abla hepimize nasip olsunrabbim o eşinede sanada kucağınıza alıp doya doya seyredip huzur bulmanızı nasip etsin inşaalah sağlıkla canım benim
bakıyorum nerde iş bilmez biri var el üstünde tutulur bz herşeyi alttan alırız daha da yaranamayız bnd anlamıyorum niye böyleÖyle olur canm malesef. Niye böyle yaparlar işte orasını da hiç bilmem anlamam. Kötülük içlerine işlemiş nr yazık ki. Canm bu görümcem kaynım dediklerim babadan değil anneden bir olanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?