- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.761
Olma mı. Ama sizinki kadar değil şimdi benmkiNerdeyse herkeste aynı dertler var yaa
beklicez artık napalımBiraz uzun sürüyor evet :-/
ayy bnd yaparım heralde streste yapmamak en iyisi olacağa öleceğe çare yok derlerdeBakalm sali gunu alcm snclari canm valla 2lide ck stres ypmstm bnda ypmycm artk
aaa siz gelin bide bzm evdeki gün sayanı görün..evde büyük takvim vardı asmıyodum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşim astı kalemide astı yanına hergünün üstünü çiziyo doğacağı tarihi flnda kenara not almış ayyy görmeniz lazım adam sevinçten deli oluyogün sayıyoruz yani :)
Sende konuşma boşver mesafeni koru bundan sonra hep. Ay onun için ne kendini üzüyon ağlıyon allah aşkına yaa deli misin sen bak keyfine konuşur konuşur susar senden malzeme çıkmayacağını anladığında
Anladım canım benim 3 sene oldu. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah..1.5 senedir düşünüyorum
Uzerne titrerz hele o dogmdn snra ilk kucaga almk varya hp onun hayalndeym aglarm bn ya :)mink mink o agz burn eller aykllr ne bileym dusncesi ble ck gZlAmin canım ya. Arkadaşin bebegini seviyorum da terledi ter kokuyor dedi dedim bu kadar güzel bir koku mu var ya terlerse terlesin mis kokuyor bana :) ya onu bile o kadar seviyorum da kendi evladim Allah'in izniyle dogunca ne yaparim bilmiyorum.
Aynen ama istr istemz insan kafa takio ya. 2li stresni yasadm bde smdi 3luyu bkliorm ya. Sali gnu alcm onun snclrnidaayy bnd yaparım heralde streste yapmamak en iyisi olacağa öleceğe çare yok derlerde
Onu düşünüyorum gecen bende :))) ya diyorum kucagima verdiklerinde aglarim ya sütüm giderse derdi aldi beniUzerne titrerz hele o dogmdn snra ilk kucaga almk varya hp onun hayalndeym aglarm bn ya :)mink mink o agz burn eller aykllr ne bileym dusncesi ble ck gZl
Evet ya bi goreyim yüzünü artık :)
Uzerne titrerz hele o dogmdn snra ilk kucaga almk varya hp onun hayalndeym aglarm bn ya :)mink mink o agz burn eller aykllr ne bileym dusncesi ble ck gZl
aaa siz gelin bide bzm evdeki gün sayanı görün..evde büyük takvim vardı asmıyodum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşim astı kalemide astı yanına hergünün üstünü çiziyo doğacağı tarihi flnda kenara not almış ayyy görmeniz lazım adam sevinçten deli oluyo
keşke diğer sonuçlar gibi aynı gün çıksa yaa napalım el mahkumAynen ama istr istemz insan kafa takio ya. 2li stresni yasadm bde smdi 3luyu bkliorm ya. Sali gnu alcm onun snclrnida
evet yaaa eşler daha çok heyecanlı oluyo bn kusunca seviniyo yaa deli ediyo bni :)))seninki bizimkinden heyecanlı :))))karnımı seviyo hadi gel oğlum dıyo :)
Dmi en azndan ogleden snraya kdr stres yasardk smdi 1hfta stres yasiorz :)keşke diğer sonuçlar gibi aynı gün çıksa yaa napalım el mahkum
Amn canm.. Bnm dha 5ay var ya zmn gcmio :)ben şimdiden düşününce ağlıyorum hayalını kuruyorum doğumun bana getırırlerken başlıyorum ağlamaya falan ayy az kaldı rabbim hayırlı doğumlar versin hepimize :)
Bnde emzireblrmym ki die dusunuorm :) nasl tutcm ya emmezse fln die dusunuormOnu düşünüyorum gecen bende :))) ya diyorum kucagima verdiklerinde aglarim ya sütüm giderse derdi aldi beni
evet yaaa eşler daha çok heyecanlı oluyo bn kusunca seviniyo yaa deli ediyo bni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?