Gebe kalamayanlar buraya.....

Aaa bilmiyodum onu bak aktarda vardır alayım tadı nasıl acaba yaa :) Sağol canm bu arada. Olsun kız sende ye vala bolca dere otu güzeldir
Canim ya hastanenin değer aralığı biraz farklı. Baksana buraya göre değerlerim normal. Ayy hasta miyim degilmiyim. Nr zormus doktorun olmamasi. Testere dişli aslan pençesi olacak canım ama düz yapraklı olani alma

Eklentiler

• 20150626_024400(0).webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 37
Bnde emzireblrmym ki die dusunuorm :) nasl tutcm ya emmezse fln die dusunuorm Allah im yarabbim telaslar buyuk :)
Arkadaş gibi tutmaya calistim göğsümü Tutamıyorum acaba diyorum sonradan tutulacak olur mu simdi cok dolu ondan mi Tutamıyorum. Sütüm olur mu ki emer mi ki ya sütüm olmazsa? Bazen geliyorlar kabul ediyorum :))

Canim ya hastanenin değer aralığı biraz farklı. Baksana buraya göre değerlerim normal. Ayy hasta miyim degilmiyim. Nr zormus doktorun olmamasi. Testere dişli aslan pençesi olacak canım ama düz yapraklı olani alma
Zorla hasta yapcak kendini ya ths ile serbest olanlar üçü bir değerlendiriliyor zaten hasta degilsin daş gibisin yavrum

Zorla hasta yapcak kendini ya ths ile serbest olanlar üçü bir değerlendiriliyor zaten hasta degilsin daş gibisin yavrum
Ayy sorma canım aksamdan beri dereotu ekecek yer düşünüyorum :) hipertiroid teşhisi koydum kendime :) neyse biz kkeçiboynuzuna devam. Kocayi patlatana kadar

Gerci yüzü falan sis oluyor cok anlamıyorsun ama merak ediyorum be aaaaa.... pazartesi günü göreceksin sen tabi :)

evetttttt yuppii ama kocaman olduğu için artık bölüm bölüm görüyorsun bişey anlamıyorsun soyle elıne vercekleki bişeye benzesin

Ayy sorma canım aksamdan beri dereotu ekecek yer düşünüyorum :) hipertiroid teşhisi koydum kendime :) neyse biz kkeçiboynuzuna devam. Kocayi patlatana kadar
Dereotu kolay ya saksiya ek pirt diye çıkıyor benim balkonda var ama gerek yoksa alma o da prolaktini yükseltiyor :) hem varsa da zaten bi ilac var onu kullanıyorsun onemli olan ths zaten o iyiyse kalani cok da mühim değil diye biliyorum. Benimki yirtti keçiboynuzundan ki valla iyi yedi o kürü ya ilk karistirdigimda kasikta kalani yedim gözlerim tersine döndü

evetttttt yuppii ama kocaman olduğu için artık bölüm bölüm görüyorsun bişey anlamıyorsun soyle elıne vercekleki bişeye benzesin
Aynen ya bak ayagi bak eli ki cogunlukla o el yumruk oluyor bu yüzü bu totosu bu kilosu hop bitttiii... ya üç biyutlu yazıcılar çıktı ne var alsalar dimi :)

Hakkaten iyi cesaret seninki de yaa. Neyse artk olan olmuş önüne bakcan canm mutlu olmaya çalış tabii o eltini çıkar önce hayatından. Konuşmaya diye gelip sana saygısızlık yaparsa susacak halin yok tabi. Bak ben görümcem olayında sanki ağzım dilim bağlandı hiçbişey diyemedim ama bu benm işime yaradı mesela. Yani kötü olan o oldu arkamdan bişey söyleyemez işte anca mdk da kapıyı kapat dedi der benm için :) bakarsın duruma göre yaa hakaret edip bağırırsa hiç durma ama düzgünce konuşulursa sende usulünce görüşmek istemiyorum de bu kadar basit :)

Tamam tatlm Sağol. Vala bilemedim kuzum bi daha ne zaman gitcen ki doktora? O işaretlediklerinde sorun mu varmış

Aynen ya bak ayagi bak eli ki cogunlukla o el yumruk oluyor bu yüzü bu totosu bu kilosu hop bitttiii... ya üç biyutlu yazıcılar çıktı ne var alsalar dimi :)

paralarına kiyamıyor hastane len zaten her gittiğimizde para alıyon 60 tl onca kişi geliyor bı tek muyane parasıyla bıtse onca amelıyattırr carttır curttur herşeye para alıyorlar ama gidip baksan para yok derler hala :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…