Gebe kalamayanlar buraya.....

Aynen ya bak ayagi bak eli ki cogunlukla o el yumruk oluyor bu yüzü bu totosu bu kilosu hop bitttiii... ya üç biyutlu yazıcılar çıktı ne var alsalar dimi :)

Kıız be dicem benm bi kere beta varya 1.20 çıkmıştı kağıtta da şüpheli yazıyodu. Negatif deyince bende dikkat etmedim artk bide o zamanlar bu kadar bilinçli değildim yumurtladığımı bile bilmiyodum
acaba diyorum ben farkında olmadan kimyasal mı geçiriyorum

hayırlı cumalar hanımlar hem ramazan ayı hürmetine hemde cuma günü hürmetine cümlemizin gönlünden istediği her dileği kabul olsun inşaallah.bizelere hayırlısıyla sağlıkla gebe kalmayı sizlerede hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah.

ee şinci napıyosunuz.kinler var kimler yok.sanki @uslutuba ve yaren92 yok gibi meydanlarda.bir de @pembebasliklikiz dan haberi olan varmıdır acep :)

diğerleriniz alınmasın sakın buralarda olduğunuz biliyorum çünkü yazışmalardan :)

Kızlar bugün bi rüya gördüm hayr olsun. Gelinlikçi bi arkadaşım var çok severim, onun evindeyim sanırım, benm gelinliğimi dikmiş güya ama kendi gelinliğim yani 2. kez evleniyorum ama yine eşimle. Üzerime giymişim aynadan bakıyorum kendime sonra diyorum ki ayy buna askı da yapalım öncekinde vardı ne olur ne olmaz diye yapın demiştim ama yapıp yakışmadı diye kesmişler bana sormadan (gerçekten de öyle) ama buna dikelim malum oynucam etcem düşmesin diyorum oda tamam şimdi götür iş yerine gidince getirirsin falan diyo böyle kocaman bi karton poşete koyup elime veriyo ayyy sonra tekrar mı getircem nası getireyim ben bunu diyorum öyle uyandım

sorma canım yaa benim kocam 3 kilo yedi 5 ayda. yürüyen atom gibi geziyo ortalıkta :) aile hekimine gittim şimdi tiroidlerinde sıkıntı yok dedi çok şükür :) bide MACA aldık bugün kapsülüne başlıcak eşim, korkuyorum artık onu yiyince ne olacak

Tamam tatlm Sağol. Vala bilemedim kuzum bi daha ne zaman gitcen ki doktora? O işaretlediklerinde sorun mu varmış
şimdi aile hekimine gittim değer aralıkları farklı olduğu için yanılmışım :) değerler normalmiş çok şükür :) aslanpençesi benim adet ağrılarıma çok iyi geliyo. çok faydalı bi bitki. bide marankinin kürü var. onu da bi dene istersen.
1 tutam hayıt tohumu
1 tutam t.dişli aslanpençeci
1 tutam civanperçemi
1 tutam adaçayı
1 tutam çoban çantası
1 lt kaynayan suya atılıp bir taşım kaynatılacak gün boyu içilecek. 15 gün devam edin diyo. kadınlardaki tüm rahatsızlıklara iyi geliyomuş. bebek için sürekli bunu öneriyo.

Hımm hayır olsun inşallah

üzülüyordu bana bişey yıyemıyorum dıye hep yoğurt corbayla beslendıydım ayy ne zor gunlerdi tam 6 7 hafta sürdü
bnm daha ne olduğum belirsiz yaa tokmuyum açmıyım anlamıyorum öyle özel bişey de canım çekmiyo midem bi değişik aç gibi oluyo

kız bnd buna benzer gördüm eşimle tanışıp aşık oluyoz fln ama bzmki gibi değil bambaşka tanışma fln o kadar mutlu uyandım ki anlatamam içim sıcacıktı çok güzeldi

Yaaa cidden mi alayım o zaman ben bu otları benmde çok sancılı geçiyo ağlatıyo vala öyle oluyo ki mideme vuruyo ağrısı bulantı yapıyo yeni yeni adetler çıkıyo yaşlanıyorum da galiba Sağol tatlım tişkürler bu arada gözün aydın sevindim tahlillerine

kız bnd buna benzer gördüm eşimle tanışıp aşık oluyoz fln ama bzmki gibi değil bambaşka tanışma fln o kadar mutlu uyandım ki anlatamam içim sıcacıktı çok güzeldi

:) Ne güzel canm doğru diyon ama insan huzurla uyanıyo bende bi bu gelinlik bide bebek görünce çok mutlu kalkıyorum. Bide ben hep gelinliğimi görüyorum ve ne tuhaftır ki ablamda ikimizi gelinlikle görmüş ben giyip aynada kendime bakıyomşum yani yeni sayılır onun gördüğü de. Ben ama sürekli gelinlik görüyorum sürrekli anlamadım gitti

yok bişey yok bişey herşey kontrol altında :) geçecek bunlar imtihan onlarda biliyor imtihan olduğunu sabredecekler inşaallah. sen nasılsın hocam neler yapıyorsun.okullar tatil oldu
Evet ttlm bu gün seminerin son günüydü. Artık evdeyiz dinlenme evresindeyiz sen nasılsn miden nasıl

Aman aman olmasın da canm dilini ısır benm kv yana bi sorunum yok beraber oturuyoruz ama bunlarda yetiyo artıyo hatta. Bi tek kv iyi olmak yetmiyomuş malesef çok zormuş bende öğrendim artk..
Üniversiteden oda arkadaşm kulakları çınlasın, evlendi memlekete yerleşti. Biz daha nişanlıydık o evrede ne kadar uzak, o kadar iyi demisti. ben de o evrede van da sınır köyündeydim irana 10 dk idi. Daha uzağı yok tc sınırlarnda gelebileceğim en uzak yer burası dediydim de dalga geçtiydik Sizi görünce seneye tayin istemeye korkar oldum cnm ya. Allah yardmcınz olsun

E bana da cevap hakkı doğdu şimdi artık evde bir ufaklik var ve sahura kadar ayaktayiz sahurdan sonra da ben korkuyorum deyip uyutma fastti var ve dolayısıyla geç kalkiyorum. Kalkınca etrafı toparla falan derken gün ortasını buluyor

Yine de alıncam iste beni de yaz bebişim hep yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…