Gebe kalamayanlar buraya.....

yok canım ne rahatlaması öyle deme Allah birdaha yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.. erken ve sorunsuz hamile kalanlara özeniyorum işte..
:asigim:

yok kizzzzzzz cikamadik, yarina erteledik canimiz istemedik cikmayi demistim. pisikolojik olarak evden cikamiyorum affffffffff ne olucak benim durum INSALLAH yarin cikabilirm bilmiyorumkismile:sinifsinif:

kociş kalk diyo kalktım bennnn hem gece yarısı idman yapıcaz üzmeden kalkımmmmŞeniz

gelebilirsem gelirim kociş bırakırsa gelemezsem cümleten ii geceler birbennnnnnnnn alacagın olsunn bugün hiç gelmedin zilli yarın gel emiiiiiii

yok canım ne rahatlaması öyle deme Allah birdaha yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.. erken ve sorunsuz hamile kalanlara özeniyorum işte..
:asigim:

canım benim sağolasın ama ben yine de için rahat olsun diye yazdım 7 ay gerçekten çok erken doktorum bana diyor ki sağlıklı bir kadın ve erkeğin normal şartlar altında bir ayda çocuk sahibi olması ihtimali %20ymiş. o yüzden napıyoruz çocuk fikrini takıntı haline getirmiyoruz gerçekten kafandan atınca hamile kalman kolaylaşıyor ben bizzat yaşadım kaydirigubbakcemile5

zaten o doktorların rahatlığıda beni deli ediyor tabi doğuramayan benim,kendisi diil
klava:

kızlar çok iğrenç bişi ..bugün haberlerde duydum 3 yıl önce ikiz doğurmuş bir kadının ikizlerinden birinin sevgilisinden birinin eşinden olduğu ortaya çıkmış güzel yurdumda..milyonda bir ihtimalmiş..
çocuklardan biri yurda verilmiş...Rabbim hiçbirimizi şeytana uydurmasın :Saruboceq:

gelebilirsem gelirim kociş bırakırsa gelemezsem cümleten ii geceler birbennnnnnnnn alacagın olsunn bugün hiç gelmedin zilli yarın gel emiiiiiii

kiz melikeeeeeeee gitmeeeeeeeeehihoyyyt olur yarin görüsürüz kizz kaydirigubbakcemile3 tabiki idmandan sag salim cikarsan kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile kolay gelsin öpüyorum canim kanakammmmmmm

evet ben de duydum canım ve tüylerim diken diken oldu resmen çok iğrenç bir şey Allah bizi böyle şeylerden korusun

evet bende izledim ikizler ama baska babalara ait misler. bazen bir sey duyuyorum artik hic sasirmiyicam diyorum. bakiyorum baska gün cok daha farkli bir sy duyuyorum agzim acik kaliyor. ALLAHIM bizi utandirmiyicak, hayirli , bebisler nasip et. :Saruboceq:

amiiin :ecrin_bebek:

kiz melikeeee kankiiiiiiiiiiiiiii geri gelllllllllll bu kadar da erken baslanilmazki canim aaaaaaaaaaaaa gecelr uzun sonra bi ara yaparsiniz bebis kizzzzzzzzz hemen teslim olmaaaa biraz naz yaaaappp kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilelülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…