- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.881
canım o zaman beni duyunca da rahatlarsın 2.5 yıldır evliyim 1.5 yıl bekledim hamile kaldım onda da düşük oldu 8 aydır yine beklemedeyim ama hala tık yok kaydirigubbakcemile3 ama bir an önce muayenelere başlaman senin için çok iyi olmuş spermiogramı önümüzdeki ay halletseniz?
kızlar güllü çocuğunu düşürdü ama üzülmesin yine yaparsırnaşık şey
kızlar hayırlı akşamlar
yok kizzzzzzz cikamadik, yarina erteledik canimiz istemedik cikmayi demistim. pisikolojik olarak evden cikamiyorum affffffffff ne olucak benim durum INSALLAH yarin cikabilirm bilmiyorumkismile:sinifsinif:
yok canım ne rahatlaması öyle deme Allah birdaha yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.. erken ve sorunsuz hamile kalanlara özeniyorum işte..
:asigim:
gelebilirsem gelirim kociş bırakırsa gelemezsem cümleten ii geceler birbennnnnnnnn alacagın olsunn bugün hiç gelmedin zilli yarın gel emiiiiiii
slm kızlar
canım benim sağolasın ama ben yine de için rahat olsun diye yazdım 7 ay gerçekten çok erken doktorum bana diyor ki sağlıklı bir kadın ve erkeğin normal şartlar altında bir ayda çocuk sahibi olması ihtimali %20ymiş. o yüzden napıyoruz çocuk fikrini takıntı haline getirmiyoruz gerçekten kafandan atınca hamile kalman kolaylaşıyor ben bizzat yaşadım kaydirigubbakcemile5
gelebilirsem gelirim kociş bırakırsa gelemezsem cümleten ii geceler birbennnnnnnnn alacagın olsunn bugün hiç gelmedin zilli yarın gel emiiiiiii
kızlar çok iğrenç bişi ..bugün haberlerde duydum 3 yıl önce ikiz doğurmuş bir kadının ikizlerinden birinin sevgilisinden birinin eşinden olduğu ortaya çıkmış güzel yurdumda..milyonda bir ihtimalmiş..
çocuklardan biri yurda verilmiş...Rabbim hiçbirimizi şeytana uydurmasın :Saruboceq:
evet bende izledim ikizler ama baska babalara ait misler. bazen bir sey duyuyorum artik hic sasirmiyicam diyorum. bakiyorum baska gün cok daha farkli bir sy duyuyorum agzim acik kaliyor. ALLAHIM bizi utandirmiyicak, hayirli , bebisler nasip et.:Saruboceq:
ben geeldiiiiiiiiiiiiiiim nabersiniz kızlar
ben geeldiiiiiiiiiiiiiiim nabersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?