Gebe kalamayanlar buraya.....

kız baksana bi neymiş anlamı

kız geçen @uslutuba ymıydı sayılı rüya gördüm diyen ?? ben pek hatırlamam rüyalarımı bakayım dikkat edeyim sayılara diye aklıma yer etmiş geçen rüyamda binli rakamlar gördüm

Canim merhaba nasilsin? Ben arada giriyom cnm misafirim vardi kac gündür onlarla ugrasiyordum yaa

Kiz kocaaaa afiş asmislar sundan bundan ondan %200 fark isteyebiliriz haberiniz olsun diye olllldu dedim yuh yani :-/ bi arkadas yazmisti diger topikte 2700 lira istemisler normal dogumdan benim yerime onlar doğuruyor herhalde öyle olunca o ne be?

Biz dedik demi iyi diye :)) esinde sayi mi az ki tatlım bizde hafif Varikosel var dedi sayi az dedi gel gör ki kimyasallari saymazsak 4. Gebeliğim :-/ yani her an herşey olabilir hazir ol :)

ben de 10 aydır istiyorum yok yoookkk bu ay klomen kullandm ama bugun adet sancım var ... nöbet şekerini rahme koymu kızı her gün bi de yemiş o ay hamşle kalmıs

ben de 10 aydır istiyorum yok yoookkk bu ay klomen kullandm ama bugun adet sancım var ... nöbet şekerini rahme koymu kızı her gün bi de yemiş o ay hamşle kalmıs

bende 1 kürtaj sonrası 5 aydır bekliyorum klomen ve iğne kullandım bu ay. ama bendede adet belirtileri var sanki ..
sıkıldım beklemekten .. rahat olayım diyorum ama atamıyorum ki kafamdan

kız geçen @uslutuba ymıydı sayılı rüya gördüm diyen ?? ben pek hatırlamam rüyalarımı bakayım dikkat edeyim sayılara diye aklıma yer etmiş geçen rüyamda binli rakamlar gördüm
büyük rakamlar güzelmiş okumuştum geçen gün. @uslutubaydı hatta 45 görmüştü 45 te 17 temmuza denk geliyodu :)

bende 1 kürtaj sonrası 5 aydır bekliyorum bende klomen ve iğne kullandım bu ay. ama bendede adet belirtileri var sanki ..
sıkıldım beklemekten .. rahat olayım diyorum ama atamıyorum ki kafamdan
aynen ben sigara da içiyorum bırakcam diyorum bebek stresınden bırakamyrm beraber korunmayı bırkatıgım arkadaslarım dogurdu doguracak ben hala cabalıyrm öff öfffff

Canim merhaba nasilsin? Ben arada giriyom cnm misafirim vardi kac gündür onlarla ugrasiyordum yaa
kız misafirlerin kimler memleketten mi yoksa :) yada iftara arkadaşlarmı :) iyiyim şükürler olsun canım gebelik henüz yok devam sabırla beklemeye.mideden endoskopi olmuştum parça alındıydı sonucunu bekliyorum inşaallah hayırlısıyla temiz çıksın diye dua ediyorum işte.arada yazmadığını farkedince yokluyorum senide napıyosun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…