- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.821
kız baksana bi neymiş anlamı:) Ne güzel canm doğru diyon ama insan huzurla uyanıyo bende bi bu gelinlik bide bebek görünce çok mutlu kalkıyorum. Bide ben hep gelinliğimi görüyorum ve ne tuhaftır ki ablamda ikimizi gelinlikle görmüş ben giyip aynada kendime bakıyomşum yani yeni sayılır onun gördüğü de. Ben ama sürekli gelinlik görüyorum sürrekli anlamadım gitti
:) Ne güzel canm doğru diyon ama insan huzurla uyanıyo bende bi bu gelinlik bide bebek görünce çok mutlu kalkıyorum. Bide ben hep gelinliğimi görüyorum ve ne tuhaftır ki ablamda ikimizi gelinlikle görmüş ben giyip aynada kendime bakıyomşum yani yeni sayılır onun gördüğü de. Ben ama sürekli gelinlik görüyorum sürrekli anlamadım gitti
Canim merhaba nasilsin? Ben arada giriyom cnm misafirim vardi kac gündür onlarla ugrasiyordum yaahayırlı cumalar hanımlar hem ramazan ayı hürmetine hemde cuma günü hürmetine cümlemizin gönlünden istediği her dileği kabul olsun inşaallah.bizelere hayırlısıyla sağlıkla gebe kalmayı sizlerede hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah.
ee şinci napıyosunuz.kinler var kimler yok.sanki @uslutuba veyaren92 yok gibi meydanlarda.bir de B Benbirlaydii dan haberi olan varmıdır acep :)
diğerleriniz alınmasın sakın buralarda olduğunuz biliyorum çünkü yazışmalardan :)
Kiz kocaaaa afiş asmislar sundan bundan ondan %200 fark isteyebiliriz haberiniz olsun diye olllldu dedim yuh yani :-/ bi arkadas yazmisti diger topikte 2700 lira istemisler normal dogumdan benim yerime onlar doğuruyor herhalde öyle olunca o ne be?paralarına kiyamıyor hastane len zaten her gittiğimizde para alıyon 60 tl onca kişi geliyor bı tek muyane parasıyla bıtse onca amelıyattırr carttır curttur herşeye para alıyorlar ama gidip baksan para yok derler hala :))
Biz dedik demi iyi diye :)) esinde sayi mi az ki tatlım bizde hafif Varikosel var dedi sayi az dedi gel gör ki kimyasallari saymazsak 4. Gebeliğim :-/ yani her an herşey olabilir hazir ol :)sorma canım yaa benim kocam 3 kilo yedi 5 ayda. yürüyen atom gibi geziyo ortalıkta :) aile hekimine gittim şimdi tiroidlerinde sıkıntı yok dedi çok şükür :) bide MACA aldık bugün kapsülüne başlıcak eşim, korkuyorum artık onu yiyince ne olacak
Ben onu faranjit oldugumda aldım da o bildiğin şeker ama :-/kızlr nöbet şekerini duydunuz mu bununla gebe kalanlar olmus
kızlr nöbet şekerini duydunuz mu bununla gebe kalanlar olmus
bugun bi tandıgım dedi de kendi kızının bununla olmusBen onu faranjit oldugumda aldım da o bildiğin şeker ama :-/
mide koruyucu ragi kullanıyorum akşam yemeklerinden önce idare ediyorum.patoloji sonuçları çıkınca anca hasekiye göstericem inşaallah temiz çıkarda dua et canımEvet ttlm bu gün seminerin son günüydü. Artık evdeyiz dinlenme evresindeyiz sen nasılsn miden nasıl
Allah iyiliğini versin seninYine de alıncam iste beni de yaz bebişim hep yaz
ben de 10 aydır istiyorum yok yoookkk bu ay klomen kullandm ama bugun adet sancım var ... nöbet şekerini rahme koymu kızı her gün bi de yemiş o ay hamşle kalmıs
büyük rakamlar güzelmiş okumuştum geçen gün. @uslutubaydı hatta 45 görmüştü 45 te 17 temmuza denk geliyodu :)kız geçen @uslutuba ymıydı sayılı rüya gördüm diyen ?? ben pek hatırlamam rüyalarımı bakayım dikkat edeyim sayılara diye aklıma yer etmiş geçen rüyamda binli rakamlar gördüm
Neye faydasi olmus olabilir ki? Gordun mü bilmiyorum ama bildiğin kristal şekerbugun bi tandıgım dedi de kendi kızının bununla olmus
aynen ben sigara da içiyorum bırakcam diyorum bebek stresınden bırakamyrm beraber korunmayı bırkatıgım arkadaslarım dogurdu doguracak ben hala cabalıyrm öff öfffffbende 1 kürtaj sonrası 5 aydır bekliyorumbende klomen ve iğne kullandım bu ay. ama bendede adet belirtileri var sanki ..
sıkıldım beklemekten .. rahat olayım diyorum ama atamıyorum ki kafamdan
kız misafirlerin kimler memleketten mi yoksa :) yada iftara arkadaşlarmı :) iyiyim şükürler olsun canım gebelik henüz yok devam sabırla beklemeye.mideden endoskopi olmuştum parça alındıydı sonucunu bekliyorum inşaallah hayırlısıyla temiz çıksın diye dua ediyorum işte.arada yazmadığını farkedince yokluyorum senide napıyosun diye :)Canim merhaba nasilsin? Ben arada giriyom cnm misafirim vardi kac gündür onlarla ugrasiyordum yaa
aynen ben sigara da içiyorum bırakcam diyorum bebek stresınden bırakamyrm beraber korunmayı bırkatıgım arkadaslarım dogurdu doguracak ben hala cabalıyrm öff öfffff
amin canm bugun adet tarıhım en gec yarın olurumAllah çok bekletmesin inşallah adet tarihin ne zaman
amin canm bugun adet tarıhım en gec yarın olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?