Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim yaa ne de guzel fark etmisin yoklugumu:)) endoskopi sonucun insallah guzel cikar tatlm Rabbim yarimcin olsun. Misafirler esimin dayisinin kizi ve cocuklariydi istanbulun bi koyunde oturuyorlar. Iftar sahur cocuklar derken hep öyle onlarla ugrastim yaa :))

test yaptın mı? ben pazartesi yaptm negatifti

yook canm beklicem bu defa öyle bi hata yapmam :)
kürtaj sonrası adet düzenim bozuldu normal sartlarda 6 gün var ama kürtajdan sonra hep gecikmeli oldum her ay ümitlendim
inşallah bu defa olacaksa gecikmez de bende bos umutlara kapılmam

bak benim bi uğurum var kimle dertleşsem hamile kalıyo en fazla 2 ay sonra bu uğurum sana da olur inşallah bi tek bende işe yaramıyo

evet yaa kucağımıza alana kadar bekleyiş hep devam edicek cano daha bn çok başındayım sz yine yol aldınız
Bnde ole diodm bi zmn gecsede cinsiyti belli olsa fln diodm ck skr oda oldu. Bk dun 18.hftama grdm 19a gdiorm bi tkme atsa diodm yavrum smdi pit pit edio :) seninde ole olck 7-10-17-20derkn gobs kocamn olms :)

alemsin ya hayırlısı canm ..
inşallah ugurlu gelirsin tabi banada
belki bende sana ugurlu gelirim
ayy hadi inşallahh rabbim tüp bebeğe aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan versin inşallah benim evliliğimde ilk aylarında hep sorun yasıyorduk o yuzden büyük laf ta ettim çocugum olmasın diye şimdi binnn pişmanım allah affeder inşallah

Arkadaş gibi tutmaya calistim göğsümü Tutamıyorum acaba diyorum sonradan tutulacak olur mu simdi cok dolu ondan mi Tutamıyorum. Sütüm olur mu ki emer mi ki ya sütüm olmazsa? Bazen geliyorlar kabul ediyorum :))
O zmn tutarz cnm bebegmz ac kalck die nasl tutarz valla bz ble sasarz :) dolu oldgndan deildr ya ztn emzirenin hp dolu oluo dha hc deneym olmadgndndr hemsireler yardm edio dogmdan snra gosteriolr ama sikiolr gogusu ya bn hastanede yattm ya o zmn yeni dogm ypms bi kadn vardi bebek alamiodu memeyi hemsireler yardm edio ama kadinin gogsuni sut gelsn die sktlr kadn bi bagrdi bnde aboww dedm :) bnada yapmslrdi onu dogm yptktn snra gogslrm ck sut dolmstu hemsire gelp bakmsti aa dolms ble demsti bnmde ck canm yandydi snra keslsn die hap vermslerdi ama ynede keslmedydi hmn

kızlar sizce hamilemi bel ağrı cok varyaa

Eklentiler

• 10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 44
benim de kesilmedi ya hemen bir daha dogururdum dedim bu agriyi cekene kadar. Kara lahanayi sicak suya yumusatip sar dedi bi tanidik yaptim iyi geldi gecen yabanci bi dizidede bahsi gecti sasirdim hatta. Yarin birgün memeden keserken bebisi aklinda bulunsun :)

valla 5 gün var kardeşim ebe erken döllenme olduysa çıkar dedi ama belim çok ağrıyo acaba adetmi olucam testler yanlış çıkma durumu varmıyaa

bak benim bi uğurum var kimle dertleşsem hamile kalıyo en fazla 2 ay sonra bu uğurum sana da olur inşallah bi tek bende işe yaramıyo

kız azıcık benimle de dertleş o zaman gerçi bende kk üye olduğumdan beri girdiğim her topikte herkes hamiş oldu gittiler buraya geldim bebeem hamiş kaldı devamı geldi. bir kaç demiş baş kaldık burada bekleyen

valla 5 gün var kardeşim ebe erken döllenme olduysa çıkar dedi ama belim çok ağrıyo acaba adetmi olucam testler yanlış çıkma durumu varmıyaa
Canim bu kadar test yanilmis olamaz :) bi kan ver sen acilinden bence :) olup cikmama ihtimali var da pozitif cikip negatif olma ihtimali yok iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…