Gebe kalamayanlar buraya.....

hadi bakem dinliyom seni anlat hele

çok anlattım ama du sana da özet geçeyim 3 senelik evliyim yaş 23 evlendikten yaklaşık 5 6 ay sonra korunmayı bıraktım. sonrasında evliliğimizin 1. senesi dolduğunda hamile kaldım ama 16 hafta sürdü gebeliğim meleğimde sağlık sorunu oluştu ve gebeliğim sonlandı.. sonra 4 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra yani geçen sene temmuzda kimyasal gebelik yaşadım.. genetik testlerde kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıktı ama önemli değilmiş ayrıca ilk gebelikte tsh yuksek olduğu için troid ilacı kullanıyorum gebelik öncesi ve gebelikte önemli bir hormon.. kimyasaldan sonra klomenle yumurta takibi gördüm ama bi faydası olmadı tam tersi zararı oldu adetlerim düzensizleşti yumurta fazlalığı yapmış ilaç. son olarakta 1 ay önce histeroskopi oldum rahimde gebeliğin 5 6 ay sonrası için yeterli yer yokmuş.. özeti bu sen anlat bakalım

ayy tatlımm senn yasın daha cookk küçük miniğim ben 27 yasındayım 10 aydır tırmalıyrm heryeri bebiş için bende hiiçç sorun yok eşimde iler hareket %30 biraz az olabılır dendi ama bu kosullarda gebe kalabılrsn dediler soğan suyu böğürtlen kökü denedm yok klomen ve iğne oldum bu ay adet sancılarım var bugun tutmams bugun biri bana nöbet şekeri dedi alttan yapms kızı tutmus bende de olay bu. ne güzel hamile kalabılmssn doğurganlıgın kanıtlanmıs biraz bekle beklerken de bebe asprini iç kan pıhtılasması için

aspirin kullanmıyorum canım değerlerim normal folbiol kullanıyorum bu da değerimi dengeliyor. değerlerim düşük olduğunda hayata geçen bi pıhtılaşma benimkisi.. peki sende bi sorun yok derken neler yapıldı sana.. he benimde eşimin %50 biraz yavaşlık var dendi evicap kullanıyor doktor 6 ay kullanın dedi. keçiboynuzu özü aldıydık ama hız için havuç suyu bi ara içiyorduk ama bıraktık..

adetin 3, günü alttan ve vajınal muayene hormon testi hsg yumurta takibi yapıldı sorun yok dedi doktor. bişey sorcam sana ürülog kocama ileri %30 iyi dedi asılamada calısan arkadasm da %30 az dedi. eşime diyemyrm ben ama gercekten ileri %30 az mı 70 mi sperm var %70 canlı sence nasıl?

eğer ileri hareketli %30sa bu iyi bi değer. mesele bizimki sadece ileri hareketli değil diğer hareketlilerin toplamı %50.. bnm de hsg de sorun yok denmişti ama gittiğim infertilife doktoru farketti.

Yazdm aklmn bi kosesne :) bnm agrm olmadiydi hc hap kesti sanirm. Bde demn bzm burda renkli ultrasn yk yazmsnda onu okudm cnm ozeldedemi yk bn bdaki ay grcm renkliye detyli ultrasn diolrms ona bzm devlt hastanesndede yk doktrm ozele gndrdi 150lirayms. Bnde ck heyecnlym bebismi gorcm ilk kez renklide :)

Biz dedik demi iyi diye :)) esinde sayi mi az ki tatlım bizde hafif Varikosel var dedi sayi az dedi gel gör ki kimyasallari saymazsak 4. Gebeliğim :-/ yani her an herşey olabilir hazir ol :)
evet tatlım yaa eşimin 35 milyon çıkış var ama %75 hareketsiz. niye ölüyolar anlamıyorum varikoselden ameliyat olalı 9 yıl oluyo. tekrar ultrason yaptırdık tekrarlamamış dedi doktor. burdaki tesellim sensin biliyo musun. seni gördükçe inan umudum artıyo :)

bişey değil tatlım şifa olur inşllah. şu mübarek günlerde kucaklarımız dolsun hepimizin sonra bu topiği terkedelim hep birlikte gecikmeli hamişler topiği açalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…