- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.881
Eczaci sağolsun yanlıs yazmis da alınacak miktarı ne yandim ateşim cikti hep. Ayrıntılısinda var mıdır bilmiyorum ama golcükte gidiyordum ilk bebegimde daha 3.5 aylikti ya yüzünü göremiyoruz ki drdim doktor ekranin yarısında renkli olarak acmisti da görmüştüm yüzünü kapatmisti o zamanda gerci :) burada yok öyle bir şey işte ya.Yazdm aklmn bi kosesne :) bnm agrm olmadiydi hc hap kesti sanirm. Bde demn bzm burda renkli ultrasn yk yazmsnda onu okudm cnm ozeldedemi yk bn bdaki ay grcm renkliye detyli ultrasn diolrms ona bzm devlt hastanesndede yk doktrm ozele gndrdi 150lirayms. Bnde ck heyecnlym bebismi gorcm ilk kez renklide :)
Üniversiteden oda arkadaşm kulakları çınlasın, evlendi memlekete yerleşti. Biz daha nişanlıydık o evrede ne kadar uzak, o kadar iyi demisti. ben de o evrede van da sınır köyündeydim irana 10 dk idi. Daha uzağı yok tc sınırlarnda gelebileceğim en uzak yer burası dediydim de dalga geçtiydikSizi görünce seneye tayin istemeye korkar oldum cnm ya. Allah yardmcınz olsun
kız baksana bi neymiş anlamı
kız geçennurun_ala_nur ymıydı sayılı rüya gördüm diyen ?? ben pek hatırlamam rüyalarımı bakayım dikkat edeyim sayılara diye aklıma yer etmiş geçen rüyamda binli rakamlar gördüm
bi de ben kimle konussam hamile kalıyo kesin sen de kalırsın öyle bi uğurum var ama kendimdeişe yaramıyo
bişey değil tatlım şifa olur inşllah. şu mübarek günlerde kucaklarımız dolsun hepimizin sonra bu topiği terkedelim hep birlikte gecikmeli hamişler topiği açalım
Hakkaten iyi cesaret seninki de yaa. Neyse artk olan olmuş önüne bakcan canm mutlu olmaya çalış tabii o eltini çıkar önce hayatından. Konuşmaya diye gelip sana saygısızlık yaparsa susacak halin yok tabi. Bak ben görümcem olayında sanki ağzım dilim bağlandı hiçbişey diyemedim ama bu benm işime yaradı mesela. Yani kötü olan o oldu arkamdan bişey söyleyemez işte anca mdk da kapıyı kapat dedi der benm için :) bakarsın duruma göre yaa hakaret edip bağırırsa hiç durma ama düzgünce konuşulursa sende usulünce görüşmek istemiyorum de bu kadar basit :)
Evet evet bendiiiim 45 yaziyodu testin yaninda hayrolsun insallah...bekliyoruz bakalim 45gunukız geçennurun_ala_nur ymıydı sayılı rüya gördüm diyen ?? ben pek hatırlamam rüyalarımı bakayım dikkat edeyim sayılara diye aklıma yer etmiş geçen rüyamda binli rakamlar gördüm
Evet bak ablam nasil hatirliyo?büyük rakamlar güzelmiş okumuştum geçen gün. @uslutubaydı hatta 45 görmüştü 45 te 17 temmuza denk geliyodu :)
Canim ben evlendigim ay hamile kaldim kaybettik sonra düşüklerim oldu sonra bir sure hamile kalamadim esimin sayi biraz dusuk ciktiydi iki hafta kür yedi yukseldi o ay hamile kaldım şükür
evet tatlım yaa eşimin 35 milyon çıkış var ama %75 hareketsiz. niye ölüyolar anlamıyorumvarikoselden ameliyat olalı 9 yıl oluyo. tekrar ultrason yaptırdık tekrarlamamış dedi doktor. burdaki tesellim sensin biliyo musun. seni gördükçe inan umudum artıyo :)
Şimdi de ben yiyorum pekmezi :)vesıle olmus desene cnm pekmez :)
Aa hayrolsun kiz :)bebeem onceki aksam ruyamda seni gordum:)))
Canim inan Aslında hersey nasip kısmet .bak sen 17 milyonla kalmissin. Benim arkadas 150 milyonla kalamiyo.hicbir sorun yokken.nasibimize ne zaman yazildiysa o zaman olacak da işte duramiyoruzutandım. Bizim 8.8 milyondu iki hafta sonra 17.4 çıktı bebis geldi ki ayrıntıli bakilmadi oyle morfolojiden haberimiz yok yani :) o bebis gelcek inşallah kuzum benim kerata gibi nazli sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?