Gebe kalamayanlar buraya.....

Eczaci sağolsun yanlıs yazmis da alınacak miktarı ne yandim ateşim cikti hep. Ayrıntılısinda var mıdır bilmiyorum ama golcükte gidiyordum ilk bebegimde daha 3.5 aylikti ya yüzünü göremiyoruz ki drdim doktor ekranin yarısında renkli olarak acmisti da görmüştüm yüzünü kapatmisti o zamanda gerci :) burada yok öyle bir şey işte ya.

Amin tatlm sağol arkadaşın doğru demiş sen ondan da doğru demişsin nerde çokluk orda ... demişler :)) uzak olmak her zaman iyidir ben bunu anladım!

Hay Allah seni olsun o da bi gelişme canm ben hep gelinlik görüyorum bebek görüyorum veya hamile halimi bide deniz :)) sürekli böyle oluyo benm rüyalar

Moralin çok bozuldu dokunsalar agliycak gibiyim off off yine yok yine yemin ediyorum okadar mutsuzumki silik çıkan çizgileri allah kahtetsin

Konuştuk canım.. Bi' ara anlatırım.
Başım çok ağrıyor şimdi..

Evet evet bendiiiim 45 yaziyodu testin yaninda hayrolsun insallah...bekliyoruz bakalim 45gunu

utandım. Bizim 8.8 milyondu iki hafta sonra 17.4 çıktı bebis geldi ki ayrıntıli bakilmadi oyle morfolojiden haberimiz yok yani :) o bebis gelcek inşallah kuzum benim kerata gibi nazli sadece

utandım. Bizim 8.8 milyondu iki hafta sonra 17.4 çıktı bebis geldi ki ayrıntıli bakilmadi oyle morfolojiden haberimiz yok yani :) o bebis gelcek inşallah kuzum benim kerata gibi nazli sadece
Canim inan Aslında hersey nasip kısmet .bak sen 17 milyonla kalmissin. Benim arkadas 150 milyonla kalamiyo.hicbir sorun yokken.nasibimize ne zaman yazildiysa o zaman olacak da işte duramiyoruz bende macayi yedim bakalım bugün kadinlar icin de faydaliymis. Etkileri yazarim burdan kanatlanip ucmazsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…