- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.901
Esinle bize gelmistin...bizde esimle hazirlik yapiyoruz yemek icin falan...sen cok sicakliyosun...aksamdi...pencereyi actin...gobisin sismis boyle....ayyy yirim seni ya keske gercek olsaaaAa hayrolsun kiz :)
Napalim beaaa sahur hazirligini yaptim oturcaz birazdan yemege...sen napan?Hayırlı sahurlar kızçeler napanz bea
Bizde ezan okundu bile simdi uyku zamanı :)Napalim beaaa sahur hazirligini yaptim oturcaz birazdan yemege...sen napan?
Bizim yaklask yarim saat var da...rahatizBizde ezan okundu bile simdi uyku zamanı :)
Nasil birsey o kiz gormedim bak onu :-/ ramazan ramazan ters tepmesin kiz :)))Canim inan Aslında hersey nasip kısmet .bak sen 17 milyonla kalmissin. Benim arkadas 150 milyonla kalamiyo.hicbir sorun yokken.nasibimize ne zaman yazildiysa o zaman olacak da işte duramiyoruzbende macayi yedim bakalım bugün kadinlar icin de faydaliymis. Etkileri yazarim burdan kanatlanip ucmazsam tabi
Ay ne guzel ya keske gelebilsem ne mutlu olurum :) gobisi sorma aldi basini gidiyor 9. Aya ne olur bilmem :) ay sende hamile kal insallah ya kardes istiyom bennn...Esinle bize gelmistin...bizde esimle hazirlik yapiyoruz yemek icin falan...sen cok sicakliyosun...aksamdi...pencereyi actin...gobisin sismis boyle....ayyy yirim seni ya keske gercek olsaaa
amin canım vallaha ilk gitğin doktor prolaktinin yüksekliği var dedi dostineks verdi en sonunda da polikistik var dedi. sonra başka bi doktora gittim polikist yok dedi. sonra prolaktinime baktı değerim 0.2 çıktı 5 ile 30 arası olması gerekirken kullandığım ilaçtan bayağı düşmüş hemen ilaçı bırak dedi. bi 3 içinde gebelik olur dedi. oluşmazsa gel dedi. bende bayramdfan sonra tıp fakültesinde prof. murat sönmezer varmış ona gitcem bakalım herşeyin hayırlısı önceAnladım canım benim 3 sene oldu. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
Pko muydun??
Ay ne guzel ya keske gelebilsem ne mutlu olurum :) gobisi sorma aldi basini gidiyor 9. Aya ne olur bilmem :) ay sende hamile kal insallah ya kardes istiyom bennn...
canım napaıyon bir bilsen benim başıma neler geldi şaşa kaldımAy ne guzel ya keske gelebilsem ne mutlu olurum :) gobisi sorma aldi basini gidiyor 9. Aya ne olur bilmem :) ay sende hamile kal insallah ya kardes istiyom bennn...
Konuştuk canım.. Bi' ara anlatırım.
Başım çok ağrıyor şimdi..
Moralini yüksek tut canım üzme kendini, doktorlar bir öyle bir böyle diyo. Bana ilk başta pko bulgusu yok dendi, ama sonradan ileri derece pko cıktım.. Rabbim şifasını versin inşallah. .amin canım vallaha ilk gitğin doktor prolaktinin yüksekliği var dedi dostineks verdi en sonunda da polikistik var dedi. sonra başka bi doktora gittim polikist yok dedi. sonra prolaktinime baktı değerim 0.2 çıktı 5 ile 30 arası olması gerekirken kullandığım ilaçtan bayağı düşmüş hemen ilaçı bırak dedi. bi 3 içinde gebelik olur dedi. oluşmazsa gel dedi. bende bayramdfan sonra tıp fakültesinde prof. murat sönmezer varmış ona gitcem bakalım herşeyin hayırlısı önce
Bakalm naspse bnde 22-24hfta arasnda gtcm baya belli olr sanirm o zmn :) insan merk edio ya ama tbi kme benzedgi fln belli olmuo ole. Sis puruzlu gozukuo bnm bi arkadas cektrdide ama ynede belli oluo yuzu :)Eczaci sağolsun yanlıs yazmis da alınacak miktarı ne yandim ateşim cikti hep. Ayrıntılısinda var mıdır bilmiyorum ama golcükte gidiyordum ilk bebegimde daha 3.5 aylikti ya yüzünü göremiyoruz ki drdim doktor ekranin yarısında renkli olarak acmisti da görmüştüm yüzünü kapatmisti o zamanda gerci :) burada yok öyle bir şey işte ya.
Bende şimdilik bi etki yapmadi canım zaten kadinlarda hormonal bozukluklara iyi geliyomus. Erkekte sperm sayısını ve kalitesini artiriyomus. Icinde 8 cesit aminoasit varmış. Valla yakinda saracoglunun yanina gidicem asistan olmak icin yari aktar oldum nerdeyseNasil birsey o kiz gormedim bak onu :-/ ramazan ramazan ters tepmesin kiz :)))
Kızlar bugün bi rüya gördüm hayr olsun. Gelinlikçi bi arkadaşım var çok severim, onun evindeyim sanırım, benm gelinliğimi dikmiş güya ama kendi gelinliğim yani 2. kez evleniyorum ama yine eşimle. Üzerime giymişim aynadan bakıyorum kendime sonra diyorum ki ayy buna askı da yapalım öncekinde vardı ne olur ne olmaz diye yapın demiştim ama yapıp yakışmadı diye kesmişler bana sormadan (gerçekten de öyle) ama buna dikelim malum oynucam etcem düşmesin diyorum oda tamam şimdi götür iş yerine gidince getirirsin falan diyo böyle kocaman bi karton poşete koyup elime veriyo ayyy sonra tekrar mı getircem nası getireyim ben bunu diyorum öyle uyandım
bnm daha ne olduğum belirsiz yaa tokmuyum açmıyım anlamıyorum öyle özel bişey de canım çekmiyo midem bi değişik aç gibi oluyo
Hayrola kiz?canım napaıyon bir bilsen benim başıma neler geldi şaşa kaldım
Kiz kocaaaa afiş asmislar sundan bundan ondan %200 fark isteyebiliriz haberiniz olsun diye olllldu dedim yuh yani :-/ bi arkadas yazmisti diger topikte 2700 lira istemisler normal dogumdan benim yerime onlar doğuruyor herhalde öyle olunca o ne be?
Canim yaa ne de guzel fark etmisin yoklugumu:)) endoskopi sonucun insallah guzel cikar tatlm Rabbim yarimcin olsun. Misafirler esimin dayisinin kizi ve cocuklariydi istanbulun bi koyunde oturuyorlar. Iftar sahur cocuklar derken hep öyle onlarla ugrastim yaa :))
Nasip kismet canim belki de gorusurz bi gunAy ne guzel ya keske gelebilsem ne mutlu olurum :) gobisi sorma aldi basini gidiyor 9. Aya ne olur bilmem :) ay sende hamile kal insallah ya kardes istiyom bennn...
Canim iyiym cok şükür sen nasilsin? Tetanozun 2.ci asisini bana 20 temmuza gun vermistiler. Sen naptin vuruldun mu? Kontrole gittin mi doktora?nasılsın canım tetanoz vuruldun mu ikinciye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?