Gebe kalamayanlar buraya.....

Nasil birsey o kiz gormedim bak onu :-/ ramazan ramazan ters tepmesin kiz :)))

Esinle bize gelmistin...bizde esimle hazirlik yapiyoruz yemek icin falan...sen cok sicakliyosun...aksamdi...pencereyi actin...gobisin sismis boyle....ayyy yirim seni ya keske gercek olsaaa
Ay ne guzel ya keske gelebilsem ne mutlu olurum :) gobisi sorma aldi basini gidiyor 9. Aya ne olur bilmem :) ay sende hamile kal insallah ya kardes istiyom bennn...

Anladım canım benim 3 sene oldu. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
Pko muydun??
amin canım vallaha ilk gitğin doktor prolaktinin yüksekliği var dedi dostineks verdi en sonunda da polikistik var dedi. sonra başka bi doktora gittim polikist yok dedi. sonra prolaktinime baktı değerim 0.2 çıktı 5 ile 30 arası olması gerekirken kullandığım ilaçtan bayağı düşmüş hemen ilaçı bırak dedi. bi 3 içinde gebelik olur dedi. oluşmazsa gel dedi. bende bayramdfan sonra tıp fakültesinde prof. murat sönmezer varmış ona gitcem bakalım herşeyin hayırlısı önce

Ay ne guzel ya keske gelebilsem ne mutlu olurum :) gobisi sorma aldi basini gidiyor 9. Aya ne olur bilmem :) ay sende hamile kal insallah ya kardes istiyom bennn...
canım napaıyon bir bilsen benim başıma neler geldi şaşa kaldım

Moralini yüksek tut canım üzme kendini, doktorlar bir öyle bir böyle diyo. Bana ilk başta pko bulgusu yok dendi, ama sonradan ileri derece pko cıktım.. Rabbim şifasını versin inşallah. .

Merhaba kızlar benim de bu ay 4. Denemem smear verdim kandidatürleri ile uyumlu fungal organizmalar ile inflamasyon çıktı bu gebeliğe engel mi?? Bebeğim olmayacak diye çok korkuyorum ve maalesef stres yapıyorum

Bakalm naspse bnde 22-24hfta arasnda gtcm baya belli olr sanirm o zmn :) insan merk edio ya ama tbi kme benzedgi fln belli olmuo ole. Sis puruzlu gozukuo bnm bi arkadas cektrdide ama ynede belli oluo yuzu :)

Nasil birsey o kiz gormedim bak onu :-/ ramazan ramazan ters tepmesin kiz :)))
Bende şimdilik bi etki yapmadi canım zaten kadinlarda hormonal bozukluklara iyi geliyomus. Erkekte sperm sayısını ve kalitesini artiriyomus. Icinde 8 cesit aminoasit varmış. Valla yakinda saracoglunun yanina gidicem asistan olmak icin yari aktar oldum nerdeyse bu bitki perudan geliyomus canim TUrkiyede yok.

ben kendimi gelınlık gıyerken görüyordum 2 3 kere görümcemler falanda görmüşler öyle bir kaç kez sonra 3 4 aya kadar hamıle olduğumu öğrenmıştım :))

fark mark veremem valla bende normal 1500 sezeryan 1750 isitıyo gıttığım hastane eğer acıbademe gıtseydım 2 katıydı bunların sanki altın doğuruyoz yarabbimmm

nasılsın canım tetanoz vuruldun mu ikinciye ?

Nasip kismet canim belki de gorusurz bi gunohh massalllah buyusun tosbişi....insallah canim bende arkadas getrmeyi istiyorum ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…