- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.921
Canim iyiym cok şükür sen nasilsin? Tetanozun 2.ci asisini bana 20 temmuza gun vermistiler. Sen naptin vuruldun mu? Kontrole gittin mi doktora?
Ayy hadi güzel haberlerle gel tatlm insallah. Sen 2.ciyi vuruldun mu? Erken degilmi tatlm amabende iyim canım perşembe günü vurulduydum pazartesii randevum daha kaldı 1 gün
ben kendimi gelınlık gıyerken görüyordum 2 3 kere görümcemler falanda görmüşler öyle bir kaç kez sonra 3 4 aya kadar hamıle olduğumu öğrenmıştım :))
Ayy hadi güzel haberlerle gel tatlm insallah. Sen 2.ciyi vuruldun mu? Erken degilmi tatlm ama
Aaah ahh keşke benm de öyle olsa canm
Kizlar cumleten selamun aleykum gorusmeyeli herkes iyidir umarim. Bisey soracaktm ben. Bebeginkalp atislari ne kadarlik oldugunda duyuluyo? Doktora gore bugun 4+6yiz bugun perwembeye kontrolum var. Baslamaz dmi o gune kadar?
Şimdi de ben yiyorum pekmezi :)
Evt tatlm birinciyi vuruldum 2.ci 20 temmuzda. Acidi mi peki tatlm 2.ci acitiyormus diyorlarınsallah canım yok değil galibabebeem de vuruldu gecende sen daha brinciyi mi vurunduydun ?
Renksizde kemigi de gorteriyor ya karışıyor biririne anlasilmiyor :) yine bir sali geliyor 29dan gün alcam yumurta kapiya dayandi dayancakBakalm naspse bnde 22-24hfta arasnda gtcm baya belli olr sanirm o zmn :) insan merk edio ya ama tbi kme benzedgi fln belli olmuo ole. Sis puruzlu gozukuo bnm bi arkadas cektrdide ama ynede belli oluo yuzu :)
Bak hele daha neler duyacaz. Kaynanam da keçiboynuzu tozu verdi bugün bir de onu ogrendim birşeylere karistirilip yeniyormus ilginç bi tat.Bende şimdilik bi etki yapmadi canım zaten kadinlarda hormonal bozukluklara iyi geliyomus. Erkekte sperm sayısını ve kalitesini artiriyomus. Icinde 8 cesit aminoasit varmış. Valla yakinda saracoglunun yanina gidicem asistan olmak icin yari aktar oldum nerdeysebu bitki perudan geliyomus canim TUrkiyede yok.
Arkadaşin sezaryan da normal de 1000 tl demis doktoru olur da sezeryan olursam onun doktoruna gideceğim nasipse herkes memnun ondan ayrıca iki kati ne be piiiii.. günah kiz evde dogur daha iyi.fark mark veremem valla bende normal 1500 sezeryan 1750 isitıyo gıttığım hastane eğer acıbademe gıtseydım 2 katıydı bunların sanki altın doğuruyoz yarabbimmm
Aksine ikincisi bi yarim saat falan ağrıdı ilki üç gün sürdü. Hangi kolunu az kullanıyorsan ona vurdur hem.Evt tatlm birinciyi vuruldum 2.ci 20 temmuzda. Acidi mi peki tatlm 2.ci acitiyormus diyorlar
Camim normalde adetin üçüncü gunu hormonlara bakılıyor bi ona baksın. Ayrıca evlilik sonrasi falan döngü değişebiliyor veya korunmayi birakma sonrasi ilac tedavisi dediği klomen verip yumurta takibi yapacaktir sıkıntı yapma ben ilacin ilk ayinda hamile kaldım.Merhaba arkadaşlar uzun süredir sadece okuyucu olarak takip ediyordum ama artık fikirlerinize ihtiyacım var.
1 senelik evliyim çocuk istiyoruz ve 5 aydır da korunmuyoruz ancak normal yollardan hamile kalamadım.İki aydır adetim erken geldiği için hastaneye gittim biraz panikledim açıkçası çünkü adet döngüm çok düzenliydi öncesinde.
doktor baktı ve yumurtlaman iyi değil dedi (muayeneye gittiğimde adetimin bitmesinin üzerinden 2 gün geçmişti yani 8.günümde gittim) normal takvime göre (26 günlük döngüme göre) 13.gün gel dedi ki o da bugündü,gittiğimde istediğim gibi bir yumurta göremiyorum dedi,önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlayacağız,bu durum beni oldukça endişelendiriyor
kısa zamanda olur mu olur tatlım
JHmm tesekkur ederim :)5 6 haftalıkken keseyi 7.haftada kalp atışını duyarsın
Bnm tosunun ayak kemiklri fln belliydi hp parmklrida ole :) dayams karnma ohh rahtti :) yaa bnm dayanmasna ck vr dha yeterki bnmde dayansnRenksizde kemigi de gorteriyor ya karışıyor biririne anlasilmiyor :) yine bir sali geliyor 29dan gün alcam yumurta kapiya dayandi dayancak
Evet evet bendiiiim 45 yaziyodu testin yaninda hayrolsun insallah...bekliyoruz bakalim 45gunu
Esinle bize gelmistin...bizde esimle hazirlik yapiyoruz yemek icin falan...sen cok sicakliyosun...aksamdi...pencereyi actin...gobisin sismis boyle....ayyy yirim seni ya keske gercek olsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?