Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar cumleten selamun aleykum gorusmeyeli herkes iyidir umarim. Bisey soracaktm ben. Bebeginkalp atislari ne kadarlik oldugunda duyuluyo? Doktora gore bugun 4+6yiz bugun perwembeye kontrolum var. Baslamaz dmi o gune kadar?

Kizlar cumleten selamun aleykum gorusmeyeli herkes iyidir umarim. Bisey soracaktm ben. Bebeginkalp atislari ne kadarlik oldugunda duyuluyo? Doktora gore bugun 4+6yiz bugun perwembeye kontrolum var. Baslamaz dmi o gune kadar?

5 6 haftalıkken keseyi 7.haftada kalp atışını duyarsın

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sadece okuyucu olarak takip ediyordum ama artık fikirlerinize ihtiyacım var.
1 senelik evliyim çocuk istiyoruz ve 5 aydır da korunmuyoruz ancak normal yollardan hamile kalamadım.İki aydır adetim erken geldiği için hastaneye gittim biraz panikledim açıkçası çünkü adet döngüm çok düzenliydi öncesinde.
doktor baktı ve yumurtlaman iyi değil dedi (muayeneye gittiğimde adetimin bitmesinin üzerinden 2 gün geçmişti yani 8.günümde gittim) normal takvime göre (26 günlük döngüme göre) 13.gün gel dedi ki o da bugündü,gittiğimde istediğim gibi bir yumurta göremiyorum dedi,önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlayacağız,bu durum beni oldukça endişelendiriyor

Bakalm naspse bnde 22-24hfta arasnda gtcm baya belli olr sanirm o zmn :) insan merk edio ya ama tbi kme benzedgi fln belli olmuo ole. Sis puruzlu gozukuo bnm bi arkadas cektrdide ama ynede belli oluo yuzu :)
Renksizde kemigi de gorteriyor ya karışıyor biririne anlasilmiyor :) yine bir sali geliyor 29dan gün alcam yumurta kapiya dayandi dayancak

Bak hele daha neler duyacaz. Kaynanam da keçiboynuzu tozu verdi bugün bir de onu ogrendim birşeylere karistirilip yeniyormus ilginç bi tat.

fark mark veremem valla bende normal 1500 sezeryan 1750 isitıyo gıttığım hastane eğer acıbademe gıtseydım 2 katıydı bunların sanki altın doğuruyoz yarabbimmm
Arkadaşin sezaryan da normal de 1000 tl demis doktoru olur da sezeryan olursam onun doktoruna gideceğim nasipse herkes memnun ondan ayrıca iki kati ne be piiiii.. günah kiz evde dogur daha iyi.

Camim normalde adetin üçüncü gunu hormonlara bakılıyor bi ona baksın. Ayrıca evlilik sonrasi falan döngü değişebiliyor veya korunmayi birakma sonrasi ilac tedavisi dediği klomen verip yumurta takibi yapacaktir sıkıntı yapma ben ilacin ilk ayinda hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…