- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.941
anca geldim
Ne var ne yok iyi misin :))
Klomen vrip yumurtlama takibi yaparlar kanımca. Paniklik bi durum yok sakin :)Merhaba arkadaşlar uzun süredir sadece okuyucu olarak takip ediyordum ama artık fikirlerinize ihtiyacım var.
1 senelik evliyim çocuk istiyoruz ve 5 aydır da korunmuyoruz ancak normal yollardan hamile kalamadım.İki aydır adetim erken geldiği için hastaneye gittim biraz panikledim açıkçası çünkü adet döngüm çok düzenliydi öncesinde.
doktor baktı ve yumurtlaman iyi değil dedi (muayeneye gittiğimde adetimin bitmesinin üzerinden 2 gün geçmişti yani 8.günümde gittim) normal takvime göre (26 günlük döngüme göre) 13.gün gel dedi ki o da bugündü,gittiğimde istediğim gibi bir yumurta göremiyorum dedi,önümüzdeki ay ilaç tedavisine başlayacağız,bu durum beni oldukça endişelendiriyor
iyiyim kuzum. klasik ev hali sen nasılsın :))
Iyi çok şükür canm idare ediyorum ne olsun. Akşama annemleri ablamları falan davet ettik iftara iş güç yemek derken yorulduk vala zorladı biraz oruç beni :) öyle yani sizin ufaklık napıyo :)
hamurlarıyla oynuyor, iftara yemekleri o yapıyorhavalar serin olduğu için pek zorlamıyor ama biraz iş yapınca acıkıyorum el ayak başlıyor titremeye bende bu hafta iftar davetlerine başlarım benim 1 haftalık oruç molası başladı da
Sırayla çağırıyormusbiz niye yokuz
Cok güzel kiz minnacik ayaklari yumuk elleri :) karnimdaki hali de güzel gerçi tepigi uykusu herseyini ben hissediyorum sadece benim o benimBnm tosunun ayak kemiklri fln belliydi hp parmklrida ole :) dayams karnma ohh rahtti :) yaa bnm dayanmasna ck vr dha yeterki bnmde dayansn
Evet canm benmde öyle oluyo işte fenalaşıyorum eşim kızıyo arıyo hep nasılsın nasıl geçiyo diye kıyamam telefon çalınca korkuyorum aha fenalaştı bayıldı diye korkarak açıyorum diyo tutma parasını veririz diyo da napayım içime sinmiyo yeterince günahım var hem olcak o kadar da artk demi :)
Hadi yaa canim iyiymis. Benim ilkinde bile pek aci hissetmedim cnm sadece vurdugu an hissettim hafif bi sekilde 1 gün sadece cektim agrisini o da oyle cok buyutulecek derecede degildi :))Aksine ikincisi bi yarim saat falan ağrıdı ilki üç gün sürdü. Hangi kolunu az kullanıyorsan ona vurdur hem.
ben 2 sene önce çok fena olmuştum ama yine de tuttum sonuçta belli bir hastalık değil sadece bazen vucüdumuz dirençsiz oluyor e açken halsiz düşmemizde normal geçen sene de tam tersi o kadar rahat tuttum ki normalde yapmadığım işleri bile yaptıydım.. bu sene de çok şükür çok yorulmadığım sürece zorlamıyor verdiği huzur çok güzel.. sen kendini yormadan tutmaya çalış 1 ay evde ki işler beklesin
Ayy ne güzel yaaaa acaba bende bigün buraya HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMM diye yazar mıyım?inşallah tez zamanda olur da yazarmmmmerhaba kızlar öncelikle merhaba bir zamanlar bende buraya yazıyordum vede dört senelik evliyim bir yıldır çocuk istiyorduk fakat olmuyordu hiçbir sorunda yoktu vede hiçbir ilaç kullanmadım ve sadece ilişkiye biraz ara verdik vede mübarak ramazan ayı adetim gecikti ve bir kaç gün geçtikten sonra test yaptım vede sonuç pozitif pazartesi de doktora gidiyoruz darısı hepinizin başına inşl ..
Insallah canim cumlemize hayr getrsin bu ayhayrolsun şekerim dün yoktun ortalıklarda
Oyyy senin tribini yesinler...bi dahakine sizi gorurum nolcakbiz niye yokuz
Ben öyle her rüyaya gelmem o yüzden hiiçç alınmıyorumOyyy senin tribini yesinler...bi dahakine sizi gorurum nolcakbenderuya seruveni bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?