Gebe kalamayanlar buraya.....

Klomen vrip yumurtlama takibi yaparlar kanımca. Paniklik bi durum yok sakin :)

Iyi çok şükür canm idare ediyorum ne olsun. Akşama annemleri ablamları falan davet ettik iftara iş güç yemek derken yorulduk vala zorladı biraz oruç beni :) öyle yani sizin ufaklık napıyo :)

hamurlarıyla oynuyor, iftara yemekleri o yapıyor havalar serin olduğu için pek zorlamıyor ama biraz iş yapınca acıkıyorum el ayak başlıyor titremeye bende bu hafta iftar davetlerine başlarım benim 1 haftalık oruç molası başladı da

Evet canm benmde öyle oluyo işte fenalaşıyorum eşim kızıyo arıyo hep nasılsın nasıl geçiyo diye kıyamam telefon çalınca korkuyorum aha fenalaştı bayıldı diye korkarak açıyorum diyo tutma parasını veririz diyo da napayım içime sinmiyo yeterince günahım var hem olcak o kadar da artk demi :)

ben 2 sene önce çok fena olmuştum ama yine de tuttum sonuçta belli bir hastalık değil sadece bazen vucüdumuz dirençsiz oluyor e açken halsiz düşmemizde normal geçen sene de tam tersi o kadar rahat tuttum ki normalde yapmadığım işleri bile yaptıydım.. bu sene de çok şükür çok yorulmadığım sürece zorlamıyor verdiği huzur çok güzel.. sen kendini yormadan tutmaya çalış 1 ay evde ki işler beklesin

merhaba kızlar öncelikle merhaba bir zamanlar bende buraya yazıyordum vede dört senelik evliyim bir yıldır çocuk istiyorduk fakat olmuyordu hiçbir sorunda yoktu vede hiçbir ilaç kullanmadım ve sadece ilişkiye biraz ara verdik vede mübarak ramazan ayı adetim gecikti ve bir kaç gün geçtikten sonra test yaptım vede sonuç pozitif pazartesi de doktora gidiyoruz darısı hepinizin başına inşl ..

Aksine ikincisi bi yarim saat falan ağrıdı ilki üç gün sürdü. Hangi kolunu az kullanıyorsan ona vurdur hem.
Hadi yaa canim iyiymis. Benim ilkinde bile pek aci hissetmedim cnm sadece vurdugu an hissettim hafif bi sekilde 1 gün sadece cektim agrisini o da oyle cok buyutulecek derecede degildi :))

Ayy evet yaa çok değişik bi duygu bende çok huzurlu hissediyorum bi amaç var bide ya ondan sanırım :) güzel ya iyiki rabbim nasip etti bu yıl da bizlere çok şükür. Benm şuan başım çok ağrıyo çorbayla pilavı yaptım da bi an nohuttan istem dışı alıvercektim bitane de DANNK etti sende dikkat et kuzum ne olur ne olmaz. Gerçi hava oldu gene buzz serinledi bi güzel. Allahın işine akıl sır ermiyo vala bak sabrını da verdi çook şükür

Ayy ne güzel yaaaa acaba bende bigün buraya HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİMMMMM diye yazar mıyım?inşallah tez zamanda olur da yazarmmm

Ayy simdiden hamilelik nazlanmasini yasiyorum...2gundur ovi gunum gecmesine ragmen bi sag bi sol tarafim aciyo...bizimki balkona cikarken ustume mont vermekten tut da dikkatli ol diyene kadar nazliyo beni bi de gerck hamile olsam kafasinin ustunden indirmicek anlasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…