- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.961
Du seni biraz daha goriiim sende gelirsin ruyamaBen öyle her rüyaya gelmem o yüzden hiiçç alınmıyorum
Ya benim saga vurdu acir diye cok düşünmedim ütü temizlik yaptim üç gün ağrıdi :-/Hadi yaa canim iyiymis. Benim ilkinde bile pek aci hissetmedim cnm sadece vurdugu an hissettim hafif bi sekilde 1 gün sadece cektim agrisini o da oyle cok buyutulecek derecede degildi :))
umarım öyledir paniklik bir durum yoktur yani,önümüzdeki ay başlanacak ilaç tedavisine inşallah hayırlı haberlerimi veririm ben de buradaKlomen vrip yumurtlama takibi yaparlar kanımca. Paniklik bi durum yok sakin :)
Insallah canim cumlemize hayr getrsin bu aydun aniden bi misafir geldi iftara elim ayagim karisti...onlarla ilgilendik te...
Oyyy senin tribini yesinler...bi dahakine sizi gorurum nolcakbenderuya seruveni bitmez
Karndaki halleride guzlde naspse kucagmza alnca dha gzl olck insallah :)Cok güzel kiz minnacik ayaklari yumuk elleri :) karnimdaki hali de güzel gerçi tepigi uykusu herseyini ben hissediyorum sadece benim o benim
İnsallah canim ya :) bir iki haftaya kontrolum var napiyo acaba tosunum :)Karndaki halleride guzlde naspse kucagmza alnca dha gzl olck insallah :)
Kuzum cok ayrintili dizi gibi gorursem hatirliyorum valla ohoooo:))))Ben görüyorum da hatırlamıyorum
Evt tatlm birinciyi vuruldum 2.ci 20 temmuzda. Acidi mi peki tatlm 2.ci acitiyormus diyorlar
Iyiymis canim :))yok kız ilki gibi ağrı yapmadı 2 3 saate geçti hemen :)
Arkadaşin sezaryan da normal de 1000 tl demis doktoru olur da sezeryan olursam onun doktoruna gideceğim nasipse herkes memnun ondan ayrıca iki kati ne be piiiii.. günah kiz evde dogur daha iyi.
Canlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka @mdk35yaren92 bebeem zeynepsibel tm26 B Benbirlaydii umutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
Kuzum cok ayrintili dizi gibi gorursem hatirliyorum valla ohoooo:))))
Canlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka @mdk35yaren92 bebeem zeynepsibel tm26 B Benbirlaydii umutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
Kolay gelsim cano bende o hazirlik yok biz gitcez iftara:))))İftara misafir gelecek kuzum temizlik ve yemek yapıyorum
Amaaan kuzum dilkat yedigine ictigine ve kaynvalidene...hayir olsun ruyan insallah bolluk berekettir...Kız bu gece kini bende hatırlıyorumkahveden zehirlenmisim rüyamda hemide 2 kere hatta ikinci de içerken diyorum ki kahveden oldu galiba diyorum sonra bayiliyorum ayildigimda kollarim falan benek benek olmuş. İkinci bayilisim diye doktora da goturmemisler uzerimi örtüp bırakmışlar eşime diyorum doktora goturmediniz mi beni diye ben Yoktum diyor maaş almış parayı gösteriyor bana sonra kaynanam geliyor parayı saklamaya çalışırken görüyor bende elinden çekip odaya koşuyorum
Aynen canim bende tenizlik yapiyorum ara verdim belim kasklarim agridi akntim artti uzandim bende...kolay gelsin sana datemizlik yapıyorum tatlım misafirim gelicek inşallah sen nabıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?