Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar PRESEED JEL kullanan var mı aranızda. araştırırken onu okudum da. sperm sorunu olan çiftlere öneriyolarmış. yan etkileri varmı acaba bilginiz var mı bu konuda

Arkadaşin sezaryan da normal de 1000 tl demis doktoru olur da sezeryan olursam onun doktoruna gideceğim nasipse herkes memnun ondan ayrıca iki kati ne be piiiii.. günah kiz evde dogur daha iyi.

tabi ya eşim olmaz dedi bede gıtmem oraya zaten ümitte karar kıldık ıste ya 1500 1750 vercez mecbur

kızlar PRESEED JEL kullanan var mı aranızda. araştırırken onu okudum da. sperm sorunu olan çiftlere öneriyolarmış. yan etkileri varmı acaba bilginiz var mı bu konuda. yorumlarını okuyorum ilk denemede birsürü hamile kalan var. memnun olanlar çok

Kuzum cok ayrintili dizi gibi gorursem hatirliyorum valla ohoooo:))))

Kız bu gece kini bende hatırlıyorum kahveden zehirlenmisim rüyamda hemide 2 kere hatta ikinci de içerken diyorum ki kahveden oldu galiba diyorum sonra bayiliyorum ayildigimda kollarim falan benek benek olmuş. İkinci bayilisim diye doktora da goturmemisler uzerimi örtüp bırakmışlar eşime diyorum doktora goturmediniz mi beni diye ben Yoktum diyor maaş almış parayı gösteriyor bana sonra kaynanam geliyor parayı saklamaya çalışırken görüyor bende elinden çekip odaya koşuyorum

Amaaan kuzum dilkat yedigine ictigine ve kaynvalidene...hayir olsun ruyan insallah bolluk berekettir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…