Gebe kalamayanlar buraya.....

kizlar günlerdir sizinle yazisiyorum.egik durmaktan 2 gündür boynum agirdi ama nihayet, rahat oturabilicegim sekilde yer yaptim bundan sonra, daha az zorlanicam. boynum agirsda sizden vazgecemiyordummm sekeyleyyyyyyyyy zemuszemusbilmiyorumkismile

kizlar melike, kocis kaldiriyor ddi ama ben cok inanamadim, o 3 günün acisini cikariyorrrrrr, birde kür yapmissa ALLAAAAAAAAAH derim. sabahlar olmasin melike icinnnn kizlarrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileŞenizlülülülülülü

birazdan inşalahhhhhhhhhhhŞenizkaydirigubbakcemile

he hee sen bana soruyonmu ki ben sana sorackmışım pışıkkkkkkkkk birbennnnnnnn:roflol:

ya canım sorma günaydın kankaaa yaa kociş konferansı varmış erkenden gitti bende öle bi actım ama sayfa acılmadı naber kanakaaaaaaopuyorumnanaktan

iyiyim kanka sagol sen nasılsın canım dün çok yogundum pek bakamadım size ama aklım hep sizdee opuyorumnanaktan yarın tahlıl yaptırcam iştee heyecanla beklıyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…