- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.161
Devamli hareket etmeye calisiyorum ki vucut hamlamasin yoksa top gibi yuvarlanip gideriz artik zor tasiriz :)aynen bunun taa 3 4 katı olcak allahım nasıl taşıcaz ya:))benimkide öyle her hareketini hissediyorum artık :)
Kayinbabam katsima oturdu benimki basladi donmeye :) sal aldim orttum hemen hareket etmesini beklesen etmez :))
Esime diyorum coraba bak anca senin basparmagina olur :))
Ya tamam herkes ayni sekilde dunyaya geliyor falan ama her bir hamilelik ayri mucize ya :) icimde minik bi insan var :)
Devamli hareket etmeye calisiyorum ki vucut hamlamasin yoksa top gibi yuvarlanip gideriz artik zor tasiriz :)
bende öyleyim bugün tartıldım doktorda 2 5 klo almşım 60 kıloyla doğuma gıderım dıyordum ama fazla olcak :)
Yok kiiiz izleme bi tarafa bi de anlasamadigim kus oldugum arkadaslarla yan yana skistikBen bilmem eşim biliri mi izledin gı nettin
Bilmiyorum ki belki de :) biz dogurup bebis derdine dusunce de hatiralari sende yad ederiz insallah :)Vay sıpa dedeyi hissetmiş heralde kızallahım yaa siz anlatıyonuz böyle içim pır pır ediyo sanki benm karnımda :))
Canim artik siliklesmeye baslar...ama adete az gun kala yine yap belki gebelik isareti olur....Bu gün yaptm da silik çktı yumurtlama geceli 6 gün oldu
Sut kokuyorlar ya mis gibi insan doyamiyor ki :)Evet canm hele bide o kokuları. Ablama gidiyoduk daha kapıyı açar açmaz ayy eviniz bebek kokuyo diyodum buram buram geliyodu o koku acayip bişey yaa allahıma şükürler olsun...
2.5 mu kaç? Sen gene iyi benm o hep anlattığım pkolu abla 30 kilo aldı 100 kiloyla doğuma girmiş
Olsun kiz veriliyor kilo hemencecik cogunlukla derdim kilonun dogumu zorlastirmamasi :-/bende öyleyim bugün tartıldım doktorda 2 5 klo almşım 60 kıloyla doğuma gıderım dıyordum ama fazla olcak :)
Olsun kiz veriliyor kilo hemencecik cogunlukla derdim kilonun dogumu zorlastirmamasi :-/
Bilmiyorum ki belki de :) biz dogurup bebis derdine dusunce de hatiralari sende yad ederiz insallah :)
şimdiye kadar toplam 4 kilo aldım canım doğuma kadar da 7 8 kilo alsam hepsi 12 kılo falan yapıyo belkide fazla olur ayy zayıf kız gıttı tombalak bısey cıkcam ya
Verirsin verirsin işin gücün bebiş olcak çünkü hiç durmicanız ki
Kizlar nihayet anneme gidebildik:)))sarjimi almamisim...kac saattir burdan uzak kaldim ozledim siziveeee bi karar aldim...esime de soyledim...
Bu ay adetten sonrs tup bebege gecicez...daha fazla beklemek surekli vucudumu dinlemek yordu beni...sabah gogsumde ucuna dogru agrim oldu...ha bire kendimi avutmaktan yoruldum...tatili ertelicez ve tup bebege baslicaz galiba durumlar uygun olursa tabi...hayrlisiyla insallah...
Ay dmi ya :) dha hashas di ne zmn buyrki diodm tbi hala ne zmn buyrki diodmda insan oglu nankormu oluo ne :) bi cinsiyti belli olsn da o zmna kocamn olr fln diodm :) ogledn snra 3lu taramanin snclrni alcm dua edn bzm icn :\Oy masallah minik Kuşa ya :) daha dun gibi ogrendigimiz vakit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?