Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya tamam herkes ayni sekilde dunyaya geliyor falan ama her bir hamilelik ayri mucize ya :) icimde minik bi insan var :)

Evet canm hele bide o kokuları. Ablama gidiyoduk daha kapıyı açar açmaz ayy eviniz bebek kokuyo diyodum buram buram geliyodu o koku acayip bişey yaa allahıma şükürler olsun...

2.5 mu kaç? Sen gene iyi benm o hep anlattığım pkolu abla 30 kilo aldı 100 kiloyla doğuma girmiş

şimdiye kadar toplam 4 kilo aldım canım doğuma kadar da 7 8 kilo alsam hepsi 12 kılo falan yapıyo belkide fazla olur ayy zayıf kız gıttı tombalak bısey cıkcam ya

Kizlar nihayet anneme gidebildik:)))sarjimi almamisim...kac saattir burdan uzak kaldim ozledim siziveeee bi karar aldim...esime de soyledim...
Bu ay adetten sonrs tup bebege gecicez...daha fazla beklemek surekli vucudumu dinlemek yordu beni...sabah gogsumde ucuna dogru agrim oldu...ha bire kendimi avutmaktan yoruldum...tatili ertelicez ve tup bebege baslicaz galiba durumlar uygun olursa tabi...hayrlisiyla insallah...

Aaa çok sevindim canm benm yaa hadi hayırlısı olsun bakarsın bu sürede kendiliginden olur kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…