Gebe kalamayanlar buraya.....

Aaa çok sevindim canm benm yaa hadi hayırlısı olsun bakarsın bu sürede kendiliginden olur kimbilir
Insallah canim...yurgim ferah biraz daha cikis yolu bulamiyorum...annemle konustuk da bi arkada 5 yillik evli surekli kendinde problem var saniyodu kasktan fitik ameliyati oldu vs vs ama bi baktilar ki esinde problem varmis sperm azligi hareketsizligi...tup bebek yapmislar simdi ikizi olucakmis insallah...bu umutlandirdi beni biraz daha sonucta ikimizdede prblem yok elhamdulillah ama olmuyo ve zaman kaybimiz oldu...sirf bi an once nasip olsun diye karar verdim...esimde memelekete gidemicez diye uzuldu ama napalim biseyden fedakarlik yapmamiz lazim simdi tup bebek merkezleri arastiriyorum fiyatlari falan?dua et kuzum bana da

Etmem mi canm benm güzel yüreğine karşılık rabbim işini gücünü rast getirtsin inşaallah. Allahım gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın hemencecik doldursun inşaallah. Sen hakediyosun canm herşeyi dilerim en kısa zamanda kavuşursun yavruna. Nerde varsa isteyen rabbim tez zamanda herkese hepimize nasip eylesin bu mübarek ayın da hatrına...

Hayırlı sabahlar kızlar:)
sahurdan sonra uykum kaçtı.
Kim var kim yok??

Ayyy citlembigim beniimmm sen ne guzel soylemissin benim icin oylesende sizde hepiniz hakediyosunuz mutlu olmayi hayirlisiyla evlada kavusmayi canim benim...Rabbim isteyen umud eden yurgimizin hasretini gorup nasip etsin insallah em yakin zamanda cumlemize...amin dualarina gonuldenn amin...

Hayrolsun ttlm insallah hayrlı olur rüyan. Ay keşke okumayaydm bunu nerden öğrendiysem. Boşa umut edecem gene olmayacak sinir olacam. Bu ay cidden bu habere İhtiyacm var. Yaz tatilinde yine yiyip bitirecekler beni
Yok kiiiz izleme bi tarafa bi de anlasamadigim kus oldugum arkadaslarla yan yana skistik

Canim artik siliklesmeye baslar...ama adete az gun kala yine yap belki gebelik isareti olur....

Ttlm dün arkadşmla konuştum o da tüp bebeğe geç direk dedi. Hic aşılama ile uğraşma boşuna dedi. Bn de seneye mi başlasam yoksa bu sene mi karar veremedim. Burda tüp bebek yok erzuruma gitmem gerek. Erzurumda neresi iyidir onu da bilmiyorum ttlm en doğrusu bu bence de yaptr uğraşma artk.

o iğneyi sezeryan olanada yapılıyo normal doğum yapana da yapılıyo cano normal dediğide prenses doğum diyolar ağrı çekmesin dye ama zaten çekiyo üstünede belden o iğneyi yapıyo sezaryan olan arkadaşta dyo belden yapılmış hangisi olursa olsun heralde o iğneden kaçış yok

kişiden kişiye değişiyo cano bnm eski ev sahibi bn hiç bilmezdim pıt dye doğururdum derdi kızıda öyle maşallah 2. hamile biraz aileden geliyo sanırım ..başka komşumda 2 bacıda arkadaşım ikiside hamilelikleri öyle böyle değil baya zor geçiyo aldırmayı düşünecek kadar zor oluyo diyolar bnm ablalarımda hamilelikleri aşırı zor geçmiyo bakalım bnm ki nasl geçecek

ayy belkide bnm gibi olursun cano napıp edip aşılama yaptıracaktık bekliyoduk ve kırmızılar gelmedi İNŞALLAH seninde öyle olur RABBİM bize öyle bi zamanda verdiki çok şükür

Hayrolsun ttlm insallah hayrlı olur rüyan. Ay keşke okumayaydm bunu nerden öğrendiysem. Boşa umut edecem gene olmayacak sinir olacam. Bu ay cidden bu habere İhtiyacm var. Yaz tatilinde yine yiyip bitirecekler beni
Canim ssn kendini nkye uzuyosun beni yiyip bitircekler diye bunu gercekten istedigin icin yap takma kimseyi!...vende dun gece orum kendime acaba tup bebegi milletin soruaundan biktigim icin mi yapiyorum dedim anneme hiiiic tanimadgim tanidgm insanlar bile sormus ama dedim hayir ben artik yoruldum her ay umud etmekten hersey normal sadece zaman kaybetmek istemedigimiz icin istiyorum dedim...kaldi ki etrafta tup bebek mi sorularina muhatap kalip inkar etme cabasina da girmicem boyle dusun...

ayy belkide bnm gibi olursun cano napıp edip aşılama yaptıracaktık bekliyoduk ve kırmızılar gelmedi İNŞALLAH seninde öyle olur RABBİM bize öyle bi zamanda verdiki çok şükür
Insallah canim da ben adet olucam gibime geliyo!..bastan asilamyi dusundum esim ugrasmayalim direk tup bebege gecelim dedi...bakalim 10 temmuz gelsin bi de..

doktoruna sorsana cano belki aşılama der hani önce aşılama yapılır ya onu denesenmi
Cano bizim doktor karsida burda da daha hiiic bi doktorla gorusmeye baslmadik...asilama benim de kafama yatiyo da esim ugrasmayalim maddiyati ayarliiim tup bebek olsun diyo onada uzuluylrum hem bu siralar duzenimizi semtimizi degistirelim diyoduk...bi de memeleketini ozlemisti tatil diyoduk bu fikir olunca herseyi erteleyelim dedi.

memleketi boşver cano sanki gidince rahatmı edicen anca hani bebek yokmu sorusuyla uğraşıcan ....bu daha önemli özleyen senin yanına gelsin...yinede önce bi aşılamayı sor doktora sorunda yok szde hadi aşılama tutarsa bi araştır bakalım ne fikir verecekler bak eşimde sorun olduğu halde bz önce aşılama dedik hep doktorlar en az 3 kere aşılama sonra tüp dedi internetten az mı doktora mail attım kışın çok sormuştum

İste o yüzden bn de olmuyo diyip kurtulmak istiyorum. Ya daha kötü olur, iyice üzerime gelirler, ya da susarlar bilmiyorum hangisi olur. Sadece konuyu nasl acarm hangi anda derim nasl derim onu bilmiyorum. Bi taraftan bebis olsa tayini ona göre isteyecem seneye. Eğer bebiş olursa eşimin ya da kendi ailemin yanına isticem. Ama olmazsa izmir tarafı yazıp hayatıma bakacam. Onu da düşünüyorum cnm bebegin bakımı için ailelere muhtacız 2 ay doğum izni sadece. O kadar bağlıyo ki bizi rabbim hayrlısı ne ise onu nasib etsin.

Yok kiz benim birini ozledigimden degil ya biz havasini ozledik ondan...amaaan neyse ne ya tatil olmasa da olur...yeterki yavruma kavusayim...asilamayi bende bastan istiyorum da bosa zaman gecirdik diye bizimkinin lafindan kurtulamam artik...neyse bi bakiiim da

Hayir kuzum ya olmuyo ne dicen?hrsap vermek zorunda degilsin ki?hakkinda hayirli olan sehir hangisiyse neresiyse orasi olsun cano bunaltma kendini...Rabbim kolayligini verir.. ama memurlara dogum ayricaligi daha fazla simdiden soyle boyle diye yorma kendini...olmadi yanina birini cagrirsin...

bakbakalım cano sor önce hangisini önerecekler...yaa bzd var ya stresten kurtulduk ya iyi bi gezmeye ihtiyacımız varda işte iş var

Ay dmi ya :) dha hashas di ne zmn buyrki diodm tbi hala ne zmn buyrki diodmda insan oglu nankormu oluo ne :) bi cinsiyti belli olsn da o zmna kocamn olr fln diodm :) ogledn snra 3lu taramanin snclrni alcm dua edn bzm icn :\
Simdi sira isimde :) biraey cikmaz kuzum hem merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…