Gebe kalamayanlar buraya.....

Simdi sira isimde :) biraey cikmaz kuzum hem merak etme
İnsallah canm ya.. Ogleden snra gtcz esmle iyice bi gerldm sunuda atlatsydm bi ya bn ism bulamiorm bulsmda esm begnmio onun buldgnu bn begnmiorm :) ama iki ismli olck 2ism koycm ilki kesn bugra olckta ikncyi bulamadm

Günaydın kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah Ben bugün diş agrisiyla basladim gune inşallah cabucak geçer. .

2 ay cnm izin. Ailelerden de kimse gelemez. Kendi halimize kalırız öylece. Bebis oldu da kimin bakacağı kaldı gerçi ama düşünmek zorundayım bunu da

Ay cok geçmiş olsun cnm ya. Peki gebelik tedavisi gördüğünü soyledin mi

Kizlaaaar nerdesinizzz???
vay anasını ya cuma akşamı işten çıkarken telimi işyerinde unutmuşum şarjla beraber.ne sinir oldum heeeee.ta cumartesi gece 11 de getirdi arkadaş. :) tam olarak cumartesi evdeydim mutfağı indirmiş yağçöz ve domestoslarla zehirlenmeye çalışıyodum :) sonra pazar günü yorgan döşek hasta olduk eşimle beraber pazar sabahı 6 ya kadar sadece mutfağın dış işleirni yaptık.duvarı silindi.dolapların içi dışı yağçözle silindi.balkon camı silindi store perdeyi söktürdüm girdim balkona verdim yağçözü onu yıkadım ne zormuş yaaa.pazar hasta olduk yattık.dün gecede bulaşık makinesi çamaşır makinesi buzdolabını çekip temizledik.dedim bizim beyaz eşyalar meğer griymiş.mutfak aydınlandı temizlik yapınca.bu akşamda inşaallah mutfak alt dolaplarını + erzak dolabımı+buzdolabı içini yerleştirirsem bitecek inşaallah mutfak olayııııııııı.

maca ne kız :) gerçekten ilk defa duydum :)

Sağol bitanem benden de kocaman bi amiiiiin

Evet canm biliyorum ablam sezaryan için vuruldu komşumuz da normal doğum için :)) ben çok korkuyorum yaa beni direkt bayıltsınlar komple :))

Inşaallah güzel rahat ve sağlıklı geçer canm. Benm annem bana hamileyken hiç kusmamış sadece 1 defa sanırım. Doğumu falan da kolay olmuş bi tek kardeşim de biraz zorlandı oda doktor sen doğum sancısını unutmuşsun demiş çünkü kardeşim 12 sene sonra oldu :)) bide içerde fazla kalmıştı kardeşim kordon falan dolanmıştı boynuna aslında ablamın da normal doğumdu bi anda uğraşmamak için kestiler kızcağızı pislikler sizinki kolay olur inşaallah

2 ay cnm izin. Ailelerden de kimse gelemez. Kendi halimize kalırız öylece. Bebis oldu da kimin bakacağı kaldı gerçi ama düşünmek zorundayım bunu da
Tabiki dusunmek gerek canim...memuriyet durumunda 2kez hemde...ama Rabbim verir kolayligini hele bi olsunda...

Eneeeem abla hafta sonu neler gelmis basina oyle!..ama en azindan bayram gelmeden temizligin bi kismi bitmis ne guzel...gecmis olsun ablam..midendeki sorun en yakin zamanda gecer insallah...

Bizde pazar gunu gezmeye gidicez dedik ama olmadi annecigimn yanina dun gidebildik...yedik de yedik abla bi gorsen...1aylik diyeti bi gunde bozdum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…