- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.201
İnsallah canm ya.. Ogleden snra gtcz esmle iyice bi gerldm sunuda atlatsydm bi ya bn ism bulamiorm bulsmda esm begnmio onun buldgnu bn begnmiorm :) ama iki ismli olck 2ism koycm ilki kesn bugra olckta ikncyi bulamadmSimdi sira isimde :) biraey cikmaz kuzum hem merak etme
2 ay cnm izin. Ailelerden de kimse gelemez. Kendi halimize kalırız öylece. Bebis oldu da kimin bakacağı kaldı gerçi ama düşünmek zorundayım bunu daHayir kuzum ya olmuyo ne dicen?hrsap vermek zorunda degilsin ki?hakkinda hayirli olan sehir hangisiyse neresiyse orasi olsun cano bunaltma kendini...Rabbim kolayligini verir.. ama memurlara dogum ayricaligi daha fazla simdiden soyle boyle diye yorma kendini...olmadi yanina birini cagrirsin...
dün aldım pataloji sonuçlarını.doktor helipak diye 3 lü bi ilaç verdi.sabah akşam içicem aç karnına.yani anlayacağın midede helicebakter denen orta derecede mikrop varmışİnşallah cnm ya. İnşallah temiz çıkar.
Ay cok geçmiş olsun cnm ya. Peki gebelik tedavisi gördüğünü soyledin midün aldım pataloji sonuçlarını.doktor helipak diye 3 lü bi ilaç verdi.sabah akşam içicem aç karnına.yani anlayacağın midede helicebakter denen orta derecede mikrop varmış14 gün düznli kullan dedi eczacı
vay anasını ya cuma akşamı işten çıkarken telimi işyerinde unutmuşum şarjla beraber.ne sinir oldum heeeee.ta cumartesi gece 11 de getirdi arkadaş. :) tam olarak cumartesi evdeydim mutfağı indirmiş yağçöz ve domestoslarla zehirlenmeye çalışıyodum :) sonra pazar günü yorgan döşek hasta olduk eşimle beraber pazar sabahı 6 ya kadar sadece mutfağın dış işleirni yaptık.duvarı silindi.dolapların içi dışı yağçözle silindi.balkon camı silindi store perdeyi söktürdüm girdim balkona verdim yağçözü onu yıkadım ne zormuş yaaa.pazar hasta olduk yattık.dün gecede bulaşık makinesi çamaşır makinesi buzdolabını çekip temizledik.dedim bizim beyaz eşyalar meğer griymiş.mutfak aydınlandı temizlik yapınca.bu akşamda inşaallah mutfak alt dolaplarını + erzak dolabımı+buzdolabı içini yerleştirirsem bitecek inşaallah mutfak olayııııııııı.Kizlaaaar nerdesinizzz???
Canim inan Aslında hersey nasip kısmet .bak sen 17 milyonla kalmissin. Benim arkadas 150 milyonla kalamiyo.hicbir sorun yokken.nasibimize ne zaman yazildiysa o zaman olacak da işte duramiyoruzbende macayi yedim bakalım bugün kadinlar icin de faydaliymis. Etkileri yazarim burdan kanatlanip ucmazsam tabi
Ayyy citlembigim beniimmm sen ne guzel soylemissin benim icin oylesende sizde hepiniz hakediyosunuz mutlu olmayi hayirlisiyla evlada kavusmayi canim benim...Rabbim isteyen umud eden yurgimizin hasretini gorup nasip etsin insallah em yakin zamanda cumlemize...amin dualarina gonuldenn amin...
tam sen bunu sorduğunda ben balkonda mutfağın store perdesini yıkamaya başlamıştım :)))))Hayırlı sahurlar kızçeler napanz bea
o iğneyi sezeryan olanada yapılıyo normal doğum yapana da yapılıyo cano normal dediğide prenses doğum diyolar ağrı çekmesin dye ama zaten çekiyo üstünede belden o iğneyi yapıyo sezaryan olan arkadaşta dyo belden yapılmış hangisi olursa olsun heralde o iğneden kaçış yok
kişiden kişiye değişiyo cano bnm eski ev sahibi bn hiç bilmezdim pıt dye doğururdum derdi kızıda öyle maşallah 2. hamile biraz aileden geliyo sanırım ..başka komşumda 2 bacıda arkadaşım ikiside hamilelikleri öyle böyle değil baya zor geçiyo aldırmayı düşünecek kadar zor oluyo diyolar bnm ablalarımda hamilelikleri aşırı zor geçmiyo bakalım bnm ki nasl geçecek
dün aldım pataloji sonuçlarını.doktor helipak diye 3 lü bi ilaç verdi.sabah akşam içicem aç karnına.yani anlayacağın midede helicebakter denen orta derecede mikrop varmış14 gün düznli kullan dedi eczacı
hayırrrrrrrr ne gezmesiiiiiiiii pazarda azıcık işgüç yaptım sonra iftarda pert oldum yattım aşağı.artık kimyasallardan avuç içlerim açılmıyordu gerginlikten.kol ve bacak eklemlerim tek tek ağrılarını hissediyordummmm :)Canlaaaar nerdesiniz?@zumrutanka A amorevole @yaren92 @bebeem @zeynepsibel @tm26 B Benbirlaydiiumutbitmz ftsch unuttugum varsa k.bakmayin???pazar gezmesindemisiniz???
tek ateşli benmiyim yahu benimde ayaklarımın altı yanıyor bu seneBen geliyorum kizbakiyorum arada...valla benim simdide usudu patikleri gecirdim ayagima...
tuttum bunu rüyanda beni görSahur hazrlığı yaptm ttlm. Bu gün çok uykum geldi eşime erken hazrlasam olur mu dedim tamam dedi. Yedik yatcaz şimdi de. Rüyanda beni gör bebişim iyi geceler
Tabiki dusunmek gerek canim...memuriyet durumunda 2kez hemde...ama Rabbim verir kolayligini hele bi olsunda...2 ay cnm izin. Ailelerden de kimse gelemez. Kendi halimize kalırız öylece. Bebis oldu da kimin bakacağı kaldı gerçi ama düşünmek zorundayım bunu da
Eneeeem abla hafta sonu neler gelmis basina oyle!..ama en azindan bayram gelmeden temizligin bi kismi bitmis ne guzel...gecmis olsun ablam..midendeki sorun en yakin zamanda gecer insallah...vay anasını ya cuma akşamı işten çıkarken telimi işyerinde unutmuşum şarjla beraber.ne sinir oldum heeeee.ta cumartesi gece 11 de getirdi arkadaş. :) tam olarak cumartesi evdeydim mutfağı indirmiş yağçöz ve domestoslarla zehirlenmeye çalışıyodum :) sonra pazar günü yorgan döşek hasta olduk eşimle beraber pazar sabahı 6 ya kadar sadece mutfağın dış işleirni yaptık.duvarı silindi.dolapların içi dışı yağçözle silindi.balkon camı silindi store perdeyi söktürdüm girdim balkona verdim yağçözü onu yıkadım ne zormuş yaaa.pazar hasta olduk yattık.dün gecede bulaşık makinesi çamaşır makinesi buzdolabını çekip temizledik.dedim bizim beyaz eşyalar meğer griymiş.mutfak aydınlandı temizlik yapınca.bu akşamda inşaallah mutfak alt dolaplarını + erzak dolabımı+buzdolabı içini yerleştirirsem bitecek inşaallah mutfak olayııııııııı.
Yok abla ben de senin gibiydim ayaklarim yaniyodu sicaktan duramiyodum bi kac gun icinde usudum simdi yaniyo ama ayaklarimin alti..tek ateşli benmiyim yahu benimde ayaklarımın altı yanıyor bu sene
Bizde pazar gunu gezmeye gidicez dedik ama olmadi annecigimn yanina dun gidebildik...yedik de yedik abla bi gorsen...1aylik diyeti bi gunde bozdum:))))hayırrrrrrrr ne gezmesiiiiiiiii pazarda azıcık işgüç yaptım sonra iftarda pert oldum yattım aşağı.artık kimyasallardan avuç içlerim açılmıyordu gerginlikten.kol ve bacak eklemlerim tek tek ağrılarını hissediyordummmm :)
Perudan geliyo canım bu bitki.erkekte sperm sayısını ve kalitesini artiriyomus. Kadınlarına hormonlarını düzenliyomus. Insan vücudu için gerekli olan 8 tane aminoasit varmış icinde. Bide bunu deneyelim bakalım :)maca ne kız :) gerçekten ilk defa duydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?