- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.921
iyiyim kanka sagol sen nasılsın canım dün çok yogundum pek bakamadım size ama aklım hep sizdee opuyorumnanaktan yarın tahlıl yaptırcam iştee heyecanla beklıyorum bilmiyorumkismile
hakkında hayırlısı olsun bidenem mutlaka hayırlı haberlerini bekliyorum benim kankammmmın tahlilleri süper çıkarrrr inşallahhhopuyorumnanaktan
günaydın geleceğin güzel anneleri
günaydın geleceğin güzel anneleri
amin canım sagol inş.bakalım pazar günü yaptırcam p.tesi doktoruma göstericem öglen gibi işde olurum herhalde gelir gelmezde yazarım hemen canım opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız yusuf burcu sen nasılsın
günaydın bitanem bu söz çok hoşuma gitti:kedi:
günaydın canım iiiizz cok şükür sen nasılsın bidenemmmopuyorumnanaktan
ben iyim canım koçişle yeni kahvaltı yaptık bi bakayım dedim kızlar napıyo hafta sonu tembelliği yapıyoz tatlım
ECRİN87 iyiyim canım saol umarım sende iyisindir sizin sayenizde bende iyiyim allahıma şükür tahlil sonuçlarını öğleden sonra alıcam
BU TEMBELİKSE HEP TEMBEL KALALAIM BENCEE benimkide erkenden konferansa gitti sonra göreve gecicek ama yarın izinliyizz:lepi:
kızlar nasılsınız yusuf burcu sen nasılsın
ECRİN87 iyiyim canım saol umarım sende iyisindir sizin sayenizde bende iyiyim allahıma şükür tahlil sonuçlarını öğleden sonra alıcam
mutlaka bekliyom canımmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
evet doğru söyledin canım evde yanlızsın dimi canım zor oluyo evde tek olmak cok sesiz oluyo ev
hangi sonuçları hamilelik testi mi yaptırdın canım hiç haberim yok hayırlısı olsun hakkında bidenemmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?