Gebe kalamayanlar buraya.....

iyiyim kanka sagol sen nasılsın canım dün çok yogundum pek bakamadım size ama aklım hep sizdee opuyorumnanaktan yarın tahlıl yaptırcam iştee heyecanla beklıyorum bilmiyorumkismile

hakkında hayırlısı olsun bidenem mutlaka hayırlı haberlerini bekliyorum benim kankammmmın tahlilleri süper çıkarrrr inşallahhhopuyorumnanaktan

hakkında hayırlısı olsun bidenem mutlaka hayırlı haberlerini bekliyorum benim kankammmmın tahlilleri süper çıkarrrr inşallahhhopuyorumnanaktan

amin canım sagol inş.bakalım pazar günü yaptırcam p.tesi doktoruma göstericem öglen gibi işde olurum herhalde gelir gelmezde yazarım hemen canım opuyorumnanaktan

ECRİN87 iyiyim canım saol umarım sende iyisindir sizin sayenizde bende iyiyim allahıma şükür tahlil sonuçlarını öğleden sonra alıcam

ECRİN87 iyiyim canım saol umarım sende iyisindir sizin sayenizde bende iyiyim allahıma şükür tahlil sonuçlarını öğleden sonra alıcam

hangi sonuçları hamilelik testi mi yaptırdın canım hiç haberim yok hayırlısı olsun hakkında bidenemmopuyorumnanaktan

bende iyiyim canım .bende yarın hormon testlerı yaptırcam inş.güzel çıkar.senin içinde dua etcem canım inş.kötü bişey çıkmaz hayırlısı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…