- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.793
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.221
ayyy bnd o iğneden korkuyorum kımıldama diyolarmış insan ister istemez kımıldar sonrada ağrı kalıyomuşEvet canm biliyorum ablam sezaryan için vuruldu komşumuz da normal doğum için :)) ben çok korkuyorum yaa beni direkt bayıltsınlar komple :))
ayy İNŞALLAH cano yaa bakalım nasıl olucak....korku hep var da çare yokInşaallah güzel rahat ve sağlıklı geçer canm. Benm annem bana hamileyken hiç kusmamış sadece 1 defa sanırım. Doğumu falan da kolay olmuş bi tek kardeşim de biraz zorlandı oda doktor sen doğum sancısını unutmuşsun demiş çünkü kardeşim 12 sene sonra oldu :)) bide içerde fazla kalmıştı kardeşim kordon falan dolanmıştı boynunaaslında ablamın da normal doğumdu bi anda uğraşmamak için kestiler kızcağızı pislikler sizinki kolay olur inşaallah
bzm arkadaşınki de yusuf buğra hem yusuf ismide güzel hz.yusuf çok yakışıklıymış ya ...İnsallah canm ya.. Ogleden snra gtcz esmle iyice bi gerldm sunuda atlatsydm bi ya bn ism bulamiorm bulsmda esm begnmio onun buldgnu bn begnmiorm :) ama iki ismli olck 2ism koycm ilki kesn bugra olckta ikncyi bulamadm
ayyy bnd o iğneden korkuyorum kımıldama diyolarmış insan ister istemez kımıldar sonrada ağrı kalıyomuş
İSTANBUL CERRAHİ MECİDİYEKÖYDE ÖZGE KARAOSMANOĞLU 4800 hastanenin aldığı+210 muayene parası 1 defaya mahsus+1500-2000 arası iğneler+300 embriyo dondurma toplam 7310 tutuyordu.bize 7000 e mal olur dedi.birde ramazan kampanyası vardı.oda 6800 e falan geliyodu yani hastane alacağı olan 4800 den indirim yapıp 4600 e çekiyolar fiyatı.ama ben yararlanamıyorum zaten.benim 2 ay önceden bi ilaç kullanmam lazımmış.Insallah canim...yurgim ferah biraz daha cikis yolu bulamiyorum...annemle konustuk da bi arkada 5 yillik evli surekli kendinde problem var saniyodu kasktan fitik ameliyati oldu vs vs ama bi baktilar ki esinde problem varmis sperm azligi hareketsizligi...tup bebek yapmislar simdi ikizi olucakmis insallah...bu umutlandirdi beni biraz daha sonucta ikimizdede prblem yok elhamdulillah ama olmuyo ve zaman kaybimiz oldu...sirf bi an once nasip olsun diye karar verdim...esimde memelekete gidemicez diye uzuldu ama napalim biseyden fedakarlik yapmamiz lazim simdi tup bebek merkezleri arastiriyorum fiyatlari falan?dua et kuzum bana da
ayy İNŞALLAH cano yaa bakalım nasıl olucak....korku hep var da çare yok
yahu 10 temmuza daha var ne çabuk anladın galiba olucam diye ki zaten gebelik belirtileride adet belirtilerini andırıyor.daha adet vaktin bile gelmediki yorma kafanı bunlara.geleceği varsa göreceği de vardır :)Insallah canim da ben adet olucam gibime geliyo!..bastan asilamyi dusundum esim ugrasmayalim direk tup bebege gecelim dedi...bakalim 10 temmuz gelsin bi de..
hayır söylemedim çünkü ben bıraktım doktora gitmeyi en son 18 mayısta gitmiştim.sonra adet oldum sonra bidaha gitmedim.korunmuyorumda.elimdeki siğil ve mantar içinde doktora gitmiştim gebelikte kullanmazsın dedi.bende aldım ilaçları korunacaktım.onlarıda boşverdim kullanmıyorum.nasılsa ilaçlarım belli ramazan bitsin diye bekliyorum hayırlısıyla.Ay cok geçmiş olsun cnm ya. Peki gebelik tedavisi gördüğünü soyledin mi
inşaallah canım ya :)Geçmiş olsun yaa inşaallah geçer biter çabucak :))
sağol canım benim inşaallah canım ilaçlar iyi gelirde geçer bu sıkıntı.Eneeeem abla hafta sonu neler gelmis basina oyle!..ama en azindan bayram gelmeden temizligin bi kismi bitmis ne guzel...gecmis olsun ablam..midendeki sorun en yakin zamanda gecer insallah...
anne yemeği varken diyette neymiş pehhhh :))Bizde pazar gunu gezmeye gidicez dedik ama olmadi annecigimn yanina dun gidebildik...yedik de yedik abla bi gorsen...1aylik diyeti bi gunde bozdum:))))
iyiyim şükürler olsun sen nasılsın canımSelamlar hanımlar nasılsınız??
boşver sen onu yaa hepsi para ve zaman demek sanki ortada sorun var testte iyi çıkmış işte sen bildiğini yap boşverKizlar doktrdn gldm ck skr 3lu taramanin snclrda iyi ckti. Fakat doktr sinirmi bozdu detayli ultrasn istio ozelde yaptrcm 2tane ozel var brindeki doktrla bnm doktrn arasi iyi deilms bni oraya gndrmio gtme dio dier ozel hastaneye gttm randevu almaya. Ordaki doktrda bayrmdan snra izne ckioms dogm yapckms. Bdada yerine bska dktr glmyckms bnm dokrrmda dioki o zmn sni zonguldaga sevk edeym orasida nrdyse 2saate yakn suruo ayrca ztn 20hfta olmadn bakmiolrms detyli ultrasnda. Bnde o kdr yolu gidemem dier ozele gtcm burdaki artk doktr ne derse desn ya bde dio sn dha onceden sikinti yasadgn icn seni 2kere sokmk isteyeblrlr dio ne sikntsi yasadm blmiom bn hp mralmi bozdu
Insallah canim...yurgim ferah biraz daha cikis yolu bulamiyorum...annemle konustuk da bi arkada 5 yillik evli surekli kendinde problem var saniyodu kasktan fitik ameliyati oldu vs vs ama bi baktilar ki esinde problem varmis sperm azligi hareketsizligi...tup bebek yapmislar simdi ikizi olucakmis insallah...bu umutlandirdi beni biraz daha sonucta ikimizdede prblem yok elhamdulillah ama olmuyo ve zaman kaybimiz oldu...sirf bi an once nasip olsun diye karar verdim...esimde memelekete gidemicez diye uzuldu ama napalim biseyden fedakarlik yapmamiz lazim simdi tup bebek merkezleri arastiriyorum fiyatlari falan?dua et kuzum bana da
eve gitmeyi bekliyorum 5 te çıkıyrm abla eşiminde vardiyası döndü akşamları bu hafta yok bnd ne yesem dye düşünüyrm normalde makarna çorba tarzı geçiştirirdim de ama artık bebekte var yinede bişey yapasım gelmiyo..... sn napıonselam kızlar ben geldim yine siz gittinizmi naptınız iftara mı hazırlanıyorsunuz :)
Kizlar doktrdn gldm ck skr 3lu taramanin snclrda iyi ckti. Fakat doktr sinirmi bozdu detayli ultrasn istio ozelde yaptrcm 2tane ozel var brindeki doktrla bnm doktrn arasi iyi deilms bni oraya gndrmio gtme dio dier ozel hastaneye gttm randevu almaya. Ordaki doktrda bayrmdan snra izne ckioms dogm yapckms. Bdada yerine bska dktr glmyckms bnm dokrrmda dioki o zmn sni zonguldaga sevk edeym orasida nrdyse 2saate yakn suruo ayrca ztn 20hfta olmadn bakmiolrms detyli ultrasnda. Bnde o kdr yolu gidemem dier ozele gtcm burdaki artk doktr ne derse desn ya bde dio sn dha onceden sikinti yasadgn icn seni 2kere sokmk isteyeblrlr dio ne sikntsi yasadm blmiom bn hp mralmi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?