Gebe kalamayanlar buraya.....

Bizde pazar gunu gezmeye gidicez dedik ama olmadi annecigimn yanina dun gidebildik...yedik de yedik abla bi gorsen...1aylik diyeti bi gunde bozdum:))))

Aman Yarabbim .. Bu gözler bunu da mi duyacakti, bu kulaklar bunu da mi gorecekti ohh yarasin kuzum anne yemeği varken diyette neymiş

Bakiyorum abla bi kac tanesi de 5000falan diyo ama dedgin gjbi o bu derken tas catlasin 7000i bulur o yaa?esim ben ayarlarim diyo da benim icim rahat etmiyo uyguna bulursam niye bosuna o kadar verelim?bi de asilamaya bakiyorum o da kafama yatiyo benimki itiraz edince biaey diyemiyorum...zaten olursa ozelde olucak abla...baska turlusunu dusunmuyoruz?

yahu 10 temmuza daha var ne çabuk anladın galiba olucam diye ki zaten gebelik belirtileride adet belirtilerini andırıyor.daha adet vaktin bile gelmediki yorma kafanı bunlara.geleceği varsa göreceği de vardır :)
Ya abla 10 temmuz 17si derkn vucudumu dinlerken yoruldum...artik kabul etmeye basladim herseyimiz normal ama biz zaman kaybetmemek icin acele ediyoruz diyorum...adete de zati surda 10gunu kaldi

Aman Yarabbim .. Bu gözler bunu da mi duyacakti, bu kulaklar bunu da mi gorecekti ohh yarasin kuzum anne yemeği varken diyette neymiş
Valla her iftrda bi tabak corba bi kactane hurmayla doyan ben dun aksam hepsinden az az baktim...sen naptin diyeti?haaa bu arada bugun itibariyle geri dondum diyete sabah sahur yapamadik ki tokluktan yani birakmadim inadim inat.m

Amin canim evet bende esime dedim dun arkadas bi doktora gidiyo memnunmus da istanbulda dedim doktor kadinmi dedi erkek dedim hic orali olmadi...bilmiyorum bakalim artik insallah ya asilama ya tup olcakta hangisi hayirlisiysa artiksen ne zaman gidiyosun doktora?

Pazartesi günü gideceğim canım. Hastanenin kadın doktoru da var ama araştır bi istersen KK kulübünde sayfalar var aslında en iyi yerler hakkında oradan da bulabilirsin.

bende temizlik yapıyorum akşamları yavaş yavaş haftasonu kayınvalidemler görümcemler gelecek nasipse.bende düşünüyorum ne yemek yapsam diye.dikkat etmen lazım sende yediklerine

Valla her iftrda bi tabak corba bi kactane hurmayla doyan ben dun aksam hepsinden az az baktim...sen naptin diyeti?haaa bu arada bugun itibariyle geri dondum diyete sabah sahur yapamadik ki tokluktan yani birakmadim inadim inat.m

Benim diyet hayal oldu. Eşime biz diyet için yanlış zaman secmisiz gece yiyip yatıyoruz erteleyelim dedim. O da az çakal değil ben bi tartilayim zayıflamadiysam erteleriz diyor :)))

iyiyim abla ben de bazı sorunlar yaşadım ama bugün kafam rahat..
evet okudum hepsini bu kadarla geçmiş olsun tekrar yaşanmaz umarım.sen kendine ve eşine dön bırak kayınvalideni eltini.insanların farklı çıkmasıda seni şoka sokmuş olabilir.dert etme bunları yüreğini hoş tut sen.giden gitsin memlekete kalan kalsın

Hayrlısı cnm ama keşke diyeydin. Ben grip için gittiğimde bile hemen söylüyorum. Kan testi yapıp ona göre ilaç yazıyorlar. Koruncaksan sorun olmaz ama korunmayacaksan bi dokora sor istersen

Ya ne sıkıntısiymis Allah Allah kazada vefat etti bebegin üçlü teste bile gerek yoktu oldu iki saat yol gider gelirsin doktora bak ya

özellerde fiyatlar birbirine çok yakın. genel olarak 7 8 bini buluyor ..

Yok abla k.valide tehdit etmek için öyle diyor giderim filan. Orada doğru düzgün bir düzeni yok öyle kolay gidemez.. Evet benim yanımda sanıyodum, ne biliyim biz öyle gördük. Ezilen biri olduğunda onun elinden tutardık. Fakat burada tam tersi oldu.. Allah'a havale ettim zaten.. Çok şükür eşim yanımda.. Taşınmak istiyor, bakalım ya nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…