Gebe kalamayanlar buraya.....

akıntın gelmiştir canım ya bişey yoktur erken doğum rıksın mı vardı senin ?
Canim onceki doktora gidisimde bebek asagida oldugu icin vatdi erken dogum riski ama son gidisimde bebek yukari cikmis dedi doktor risk kalkti dedi ortadan. Insallah dedigin gibi akintim olmustur su an bisey yok sadece sabah oldu

Pazartesi günü gideceğim canım. Hastanenin kadın doktoru da var ama araştır bi istersen KK kulübünde sayfalar var aslında en iyi yerler hakkında oradan da bulabilirsin.
Baktim canim...fiyatlarida inceledim...sirada adeti beklemek bu arada doktora hastaneye karar vermek var...sen medipol megaya gidiyodun dimi...ama o bagcilarda bize uzak yaen iyisi sisli tarafina bakmak...oyle olsa bile hwralde bu adetten sonra agustosta olur ha diyince de baslanamiyo ki?

Benim diyet hayal oldu. Eşime biz diyet için yanlış zaman secmisiz gece yiyip yatıyoruz erteleyelim dedim. O da az çakal değil ben bi tartilayim zayıflamadiysam erteleriz diyor :)))
Eee idda ertelendi yani?ben kiloda dustum ama yuruyusu biraktigim icin sıkılasmam durdu!..

Ya ne sıkıntısiymis Allah Allah kazada vefat etti bebegin üçlü teste bile gerek yoktu oldu iki saat yol gider gelirsin doktora bak ya
Hp bole dio 2li testi istrknde demsti dha once sknti yasadgn icn bu testleri gozden kacrmayalm die hdi 3luyude yaptrdm ck skr oda iyi acaba yalan mi soluoki dedm baktm dusk risk yazio yani yaln knsmams o gtcm hastanedki doktrla arasi iyi deilmste orayi ondan tavsiye etmio. Bayrmdan snra gtsm olrmu ddm o zmna gec oluomsda sen siknti yasadgn icn 2kere sokablrlr dio hp mralm bozldu

Agzina kürekle vurmak lazim bunlarin yahu beni o zaman bilime adamalari lazım iki kaybimin da bi aciklamasi bulunamadi hadi kimyasallar spermdendi diyelim icine sinmeyen hicbirseyi yapma be

Hayırlı geceler hanımlar kim var kim yok?
Nasılsınız??

hayırlı akşamlaar kızlaaar dün bat oldu...benden bi sene sonra evlenen kayınımın kızının 2buçuk aylık hamile olduğunu öğrendim çok sevindim ama buruk bi sevinçti benim hala yok çok üzülüyorum ağladım...allahım nolur yalvarıyorum bu ay son olsun bu ay ver diye hep dua ediyorum çoook istiyorum çoooooooooooooooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…