- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.261
Benim de arada bir damla geliyor cok zamandir oluyor normlmis amageçmiş olsun canım benımde burnum kanadı azcık ama nıye oldu anlamadım bi anda geldi
Sagol tatlm aynen benimkide bi anda agri basladi su an biraz daha iyi gibigeçmiş olsun canım benımde burnum kanadı azcık ama nıye oldu anlamadım bi anda geldi
Benim de arada bir damla geliyor cok zamandir oluyor normlmis ama
Sagol tatlm aynen benimkide bi anda agri basladi su an biraz daha iyi gibi
Ayy canim inşallah yaa. Bugun sabah kalktigimda ic camasirimda islaklik gordum cok korktum neden acaba sivi gibi islaklik suyum mi geldi diye cok korktum yaatabi ilaçta kullanamazsın cekicen mecbur ınsallah bıseycık kalmaz
Ayy canim inşallah yaa. Bugun sabah kalktigimda ic camasirimda islaklik gordum cok korktum neden acaba sivi gibi islaklik suyum mi geldi diye cok korktum yaa
Canim onceki doktora gidisimde bebek asagida oldugu icin vatdi erken dogum riski ama son gidisimde bebek yukari cikmis dedi doktor risk kalkti dedi ortadan. Insallah dedigin gibi akintim olmustur su an bisey yok sadece sabah olduakıntın gelmiştir canım ya bişey yoktur erken doğum rıksın mı vardı senin ?
Baktim canim...fiyatlarida inceledim...sirada adeti beklemek bu arada doktora hastaneye karar vermek var...sen medipol megaya gidiyodun dimi...ama o bagcilarda bize uzak yaPazartesi günü gideceğim canım. Hastanenin kadın doktoru da var ama araştır bi istersen KK kulübünde sayfalar var aslında en iyi yerler hakkında oradan da bulabilirsin.
Eee idda ertelendi yani?ben kiloda dustum ama yuruyusu biraktigim icin sıkılasmam durdu!..Benim diyet hayal oldu. Eşime biz diyet için yanlış zaman secmisiz gece yiyip yatıyoruz erteleyelim dedim. O da az çakal değil ben bi tartilayim zayıflamadiysam erteleriz diyor :)))
Hp bole dio 2li testi istrknde demsti dha once sknti yasadgn icn bu testleri gozden kacrmayalm die hdi 3luyude yaptrdm ck skr oda iyi acaba yalan mi soluoki dedm baktm dusk risk yazio yani yaln knsmams o gtcm hastanedki doktrla arasi iyi deilmste orayi ondan tavsiye etmio. Bayrmdan snra gtsm olrmu ddm o zmna gec oluomsda sen siknti yasadgn icn 2kere sokablrlr dio hp mralm bozlduYa ne sıkıntısiymis Allah Allah kazada vefat etti bebegin üçlü teste bile gerek yoktu oldu iki saat yol gider gelirsin doktora bak ya
İstr istemz canm sikldi ya..Sacmalamis senin doktor canım. Bozma sen moralini
Ck gzl ism ya :) esm bgenio onu ama iknci ism bulamiorzYa ben istedim bugra da begenmedi benimkiii...
Ne derse desn banane o doktrla kotyse bn napaym zongldagami gdeym kndi sornlariboşver sen onu yaa hepsi para ve zaman demek sanki ortada sorun var testte iyi çıkmış işte sen bildiğini yap boşver
Benim bir damla geliyodu hep bu ara gelmiyo Allah'tan hamilelik takviminde dis ve burun kanamalari olabilir yazıyordu neden bilemedim :-/ayy iyi hadi gecendede geldi bugünde gelince durup dururken neyden kaynaklanıyor peki ?
Canim kötüye yorma benden de geliyor bazen usutuyoruz belki de fark etmiyoruz ama devam ederse falan ara doktoruAyy canim inşallah yaa. Bugun sabah kalktigimda ic camasirimda islaklik gordum cok korktum neden acaba sivi gibi islaklik suyum mi geldi diye cok korktum yaa
Agzina kürekle vurmak lazim bunlarin yahu beni o zaman bilime adamalari lazım iki kaybimin da bi aciklamasi bulunamadi hadi kimyasallar spermdendi diyelim icine sinmeyen hicbirseyi yapma beHp bole dio 2li testi istrknde demsti dha once sknti yasadgn icn bu testleri gozden kacrmayalm die hdi 3luyude yaptrdm ck skr oda iyi acaba yalan mi soluoki dedm baktm dusk risk yazio yani yaln knsmams o gtcm hastanedki doktrla arasi iyi deilmste orayi ondan tavsiye etmio. Bayrmdan snra gtsm olrmu ddm o zmna gec oluomsda sen siknti yasadgn icn 2kere sokablrlr dio hp mralm bozldu
Esimin yengesi ilkinde de bunda da dedesinin ismini koyun diyo İsa ne guzelmis tovbe yarabbimCk gzl ism ya :) esm bgenio onu ama iknci ism bulamiorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?