Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım üzülme ya aynı durumları 3 sene içerisinde çok yaşadım. Mevlam biliyo doğru zamanı.. Bir vakti vardır elbet.. Sen umudunu yitirme.. Ağlama demem, insan dayanamıyo gözyaşımı içime akıttığım zamanlar o kadar çok oldu ki, o nedenle seni çok iyi anlıyorum.. Rabbim sabrını bekleme gücünü versin inşallah.. Çok bekletmeden de gelsin bebişlerimiz. Ezan okunuyo bak burada, tüm isteyen bekleyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. Bozma moralini, ne kadar oldu düşüneli? Pko musun sende? Ben de pko var...

Agzina kürekle vurmak lazim bunlarin yahu beni o zaman bilime adamalari lazım iki kaybimin da bi aciklamasi bulunamadi hadi kimyasallar spermdendi diyelim icine sinmeyen hicbirseyi yapma be
Aklma suphe dusrdu bayrmdn snra gtcm bn gircm bn detaylya dedm 2kere sokablrlr siknti yasadgn icn deynce bayrmdn snra gec olr dedi aoru isartleri kaldi kafmda

Esimin yengesi ilkinde de bunda da dedesinin ismini koyun diyo İsa ne guzelmis tovbe yarabbim
O zmn o yapsn da koysn valla esnle anlaspta koycn kmseye bakma bosvr Allah dan bzmki polat dmio artk bugra polat diodu karnmi ole seviodu hp geliolrdi bnada deme sole diodm :)

ya benim dayanamamamın sebebi şu yani ilk düğünü yaptık ilişkiye giremedim 9ay vajinismustum ankarada pskolojik tedavi gördüm çok şükür kurtuldum maddi manevi çok yıprandık ((tam oldu artık hamile kalabilcem dedim bu kez de burdan sıkıntı çıktı olmadı daha yeni sayılır 10 aydır ilişki oluyor ama bunu biz biliyoruz çevre akrabalar diyorlar 2 sene dolacak neden daha yok bebek...takmayayım diyorum ama elimde değil onlar ilişkiye giremediğimi bilmiyorlardı sakladık herkesten,şimdi de bebek olmayınca içim sıkılıyor ya diyorum ilişki olmadı daha bi çok işimiz de olmadı ters gitti şimdi de bebek olmuyor çok korkuyorum...dr lar hiç bir sorun yok diyor bana da eşime de...ama geçen bi dr eşimin testine baktı ve çok kötü dedi sperm kalitesinde sorun var dedi ve yavaş dedi ama daha önce 2 dr baktı sorun yok dedi bu dr da kötü deyince korktum

Canim kötüye yorma benden de geliyor bazen usutuyoruz belki de fark etmiyoruz ama devam ederse falan ara doktoru
Canim sabah uyandigimda gördüm olmustu sadece sonra devami gelmedi. Biliyon mu tatlim artık bu gebeliğinm boyunca o kadar kan akinti vs gördüm ya artik bana normal geliyo alistim yani eskisi gibi korkmuyorum umursamaz mi oldum bilemiyorum artik

Korkma canım içini ferah tut. Bir sıkıntı varsa ilacı var tedavisi var.. Sen moralini bozma yeter ki. Bak ben de yumurta tembelliği var, yumurtanın 20 cm olması gerek, çatlaması için. Benim yumurtam ancak 13 ya da 14 cm oluyo. Büyümüyo kendiliğinden. Küçük kaldığı içinde çatlamıyo.. Sebebi bu yani.. İnsanlara açıklama yapmak zorunda değilsin ki. Kendimi hazır hissetmiyorum dersin geçersin, ben de 2 sene hiç söylemedim. D.kontrol içiyorum dedim, 1 senedir biliyo eşimin ailesi çevresi filan. 1 senedir de destek yerine köstek oldular. Bu yolda bir eşim bir ben varız bunu anladık acıda olsa.. Herşeyin hayırlısı arkadaşım..

Aklma suphe dusrdu bayrmdn snra gtcm bn gircm bn detaylya dedm 2kere sokablrlr siknti yasadgn icn deynce bayrmdn snra gec olr dedi aoru isartleri kaldi kafmda
Ya bosver be evhamliyiz zaten biz biliyorsun iki kere girmenin anlami ne birşey olmadığı sürece baska doktora danis olmadi hatta birak su doktoru

amaan ne bilim her kafadan bi ses çıkıyor,onlara dedim zaten daha yeni 2aydır bebek istiyoruz bu kez de diyorlar baaak biz sana dedik korunma yoksa sonra hiç olmaz bilmem falanca kişi korunmuş hala yok bilmem nee uff şişiriyorlar kafamı ya öyle yapmışlar ki artık hiç onların evlerine gitmiyorum eşim de diyo ben seni oraya götürmem onlar seni üzecek şekilde konuşuyor..eşimden allah razı olsun bana sadece eşim ve kendi ailem destek oluyor

Benden de geliyo bazen birseyler akinti gibi sıkıntı yapma o normalde de geliyomus sanırim anne oluyorsun kuzum olgunlasiyorsun hem :)

hastane tem yolu üzerinde olduğu için aslında ulaşımı kolay. ayrıca sen tüp diyorsun ama belki doktor gerek bile görmeyecek.

Aynen canım huzurunu bozanlardan uzak durmak en güzeli..
İnşallah en yakın zamanda nasip olur..
Herşeyin hayırlısını iste.. Bak burada o kadar çok isteyen bekleyen oldu ki..
Çoğu kavuştu bebeklerine. İnşallah bizde onlardan oluruz..

inşallah canım yaa...eee sen bitkisel bişeyler deniyor musun yumurtalar için ...incir ye yada kaynat suyunu iç

inşallah canım yaa...eee sen bitkisel bişeyler deniyor musun yumurtalar için ...incir ye yada kaynat suyunu iç
İncir geçen ay içtim canım bu ay yine içicem..
Sağolasın.. İlaçlar bitkisel kürler hepsi birer vesile.
Önemli olan Rabbimin istemesi...

İncir geçen ay içtim canım bu ay yine içicem..
Sağolasın.. İlaçlar bitkisel kürler hepsi birer vesile.
Önemli olan Rabbimin istemesi...
tabi canım rabbim ol demeden olmayacak bak mesela komşuma dr lar erkeklik hormonun çok yüksek sen tedavi görmeden hamile olamazsın dediler 9 aylık evliydi dedi annem demiş bu ay civan perçemini suda kaynat buharına otur o da 2 ay önce öyle yaptı ve o ay hamile kaldı şimdi 11 aylık evli 2 aylık hamile...demek istediğim rabbim nerden şifayı gönderecek bilemeyiz o yüzden herşeyi denemek lazım bende bu ay o buhara oturcam belkide rabbim şifayı o suya koymuştur

Civanperçemi buharını duymadım canım ama maydonoz süt buharı yaptım ben de.. Çok sevindim, ne güzel.. Doktora gitmeden hamile kalmış.. Rabbim bize de nasip etsin.. Senin yumurtlaman da bir sıkıntı yok di mi??

yok canım valla dr a geçen ısrarla sordum dedi kız yumurtaların canavar gibi çalışıyor :) nasip ya inşallah bu ay olsun inşallah

yok canım valla dr a geçen ısrarla sordum dedi kız yumurtaların canavar gibi çalışıyor :) nasip ya inşallah bu ay olsun inşallah
İnşallah canım benim herkesin derdi farklı işte benimki de yavaş çalışıyo..

Canim onceki doktora gidisimde bebek asagida oldugu icin vatdi erken dogum riski ama son gidisimde bebek yukari cikmis dedi doktor risk kalkti dedi ortadan. Insallah dedigin gibi akintim olmustur su an bisey yok sadece sabah oldu

akıntındır canım yada terlemişsindir oda sana öyle gelmiştir allahın izniyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…