- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.301
Benim bir damla geliyodu hep bu ara gelmiyo Allah'tan hamilelik takviminde dis ve burun kanamalari olabilir yazıyordu neden bilemedim :-/
Yaa canim sorma valla cidden olgunlastigimi hissedebiliyorum cok tuhaf biseymis bu hamilelik yahuBenden de geliyo bazen birseyler akinti gibi sıkıntı yapma o normalde de geliyomus sanırim anne oluyorsun kuzum olgunlasiyorsun hem :)
Insallah tatlm yaa devami gelmedi daha diyorum hani acaba ruyamda biseymi gördüm de sabah kalkinca oyle islanmisim tuhaf tuhaf dusunmeye basladim simdi bakakıntındır canım yada terlemişsindir oda sana öyle gelmiştir allahın izniyle bişey olmaz
Insallah tatlm yaa devami gelmedi daha diyorum hani acaba ruyamda biseymi gördüm de sabah kalkinca oyle islanmisim tuhaf tuhaf dusunmeye basladim simdi bak
Canim valla aklima geldi birdenallah seni kızzzterdir o ter
Canim valla aklima geldi birden
Aman Allah korusun kizşeytan dürtmüştür belkide tövbe tövbe
Aman Allah korusun kiz
Biliyom yaa canmşaka manasında dedim canım :)
Daha dur bi doguralim o zaman gor :))Yaa canim sorma valla cidden olgunlastigimi hissedebiliyorum cok tuhaf biseymis bu hamilelik yahu
Bakalim canim bende once en az 1 kez asilama olsun diyorum da esimi ikna edersem...bu adet doneminde giderim diye de dusunurum bagcilarda olsa...bakim bi insallah gerek kalmazhastane tem yolu üzerinde olduğu için aslında ulaşımı kolay. ayrıca sen tüp diyorsun ama belki doktor gerek bile görmeyecek.
Aynen canim bnde donucem sahalara bacaklarim cok agriyo yaertelendi şimdilik yürüyemiyorum ki ben. ramazandan sonra döneriz sahalara
Ayy tatlm sorma yaa kendimize bakamiyacaz belki de hic paspal paspal gezicaz belkide ortalikta :))Daha dur bi doguralim o zaman gor :))
Ya gecn hfta gttm ultrasona grdm gayt olmlu knstu bebek saglkli isteniln gbi gdio hersy suan sorn yk saglkli bi gebelk dedi bugn sanki ultrasona grmsm gbi sinr etti bni ilk bas ck guzl davrndi snclara bakti evett cok guzl buda temz ckms dudk risk hpsi dedi sevndm arkasndn bile deynce mralm bozldu. Ama ck sukr testlerm iyi ckti ya. Ztn degstrmk bnmde aklmda cnm kndi kafasna gore is yapio bsey sorlmuoYa bosver be evhamliyiz zaten biz biliyorsun iki kere girmenin anlami ne birşey olmadığı sürece baska doktora danis olmadi hatta birak su doktoru
inşallah canım.sık sık çalışın :)
ve hemen kalkma.gerekirse altına yastık koy.
Olsun anneligin verdigi guzellik yeterAyy tatlm sorma yaa kendimize bakamiyacaz belki de hic paspal paspal gezicaz belkide ortalikta :))
Benimki gibi hersey saglikli cok guzel ama bir bobregi buyuk ama saglikli cinsiyeti ne peki su an bobrekler daha onemli sonucu iyi olmayabilir. Bi inceki deli eden durum da su bebek koseye yerlesmis ee ne olur orada olursa hep iyi olmaz yani ne olur cok kotu olur ya dedim ne olur ölür muyum o kadar kotu olsa eve gondermem seni. Boyle bi manyakti isteYa gecn hfta gttm ultrasona grdm gayt olmlu knstu bebek saglkli isteniln gbi gdio hersy suan sorn yk saglkli bi gebelk dedi bugn sanki ultrasona grmsm gbi sinr etti bni ilk bas ck guzl davrndi snclara bakti evett cok guzl buda temz ckms dudk risk hpsi dedi sevndm arkasndn bile deynce mralm bozldu. Ama ck sukr testlerm iyi ckti ya. Ztn degstrmk bnmde aklmda cnm kndi kafasna gore is yapio bsey sorlmuo
bn çağırdığımda tava pilav cacık mantı yaparım dye düşünüyorum bakalım haftaya...daha şunu canım çekti olayı olmadı bnd yaa 7+1 olduk ama tık yok bakalım ne zmn başlıcakbende temizlik yapıyorum akşamları yavaş yavaş haftasonu kayınvalidemler görümcemler gelecek nasipse.bende düşünüyorum ne yemek yapsam diye.dikkat etmen lazım sende yediklerine
yani sana nye oraya gittin diyemez ama der sende verirsin cvbı artıkNe derse desn banane o doktrla kotyse bn napaym zongldagami gdeym kndi sornlari
ALLAH BÜYÜKTÜR CANIM KUZENİME DE ÖYLE DEDİLER SOĞAN SUYU İÇTİ ALLAHIN YARDIMIYLA HAMİLE KALDI VE İNCİR SUYU İÇTİ BAZEN TİKSİNDİĞİNDE KAYNATMADAN GÜNDE 4 5 TANE YEDİİnşallah canım benim herkesin derdi farklı işte benimki de yavaş çalışıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?