Gebe kalamayanlar buraya.....

akıntındır canım yada terlemişsindir oda sana öyle gelmiştir allahın izniyle bişey olmaz
Insallah tatlm yaa devami gelmedi daha diyorum hani acaba ruyamda biseymi gördüm de sabah kalkinca oyle islanmisim tuhaf tuhaf dusunmeye basladim simdi bak

hastane tem yolu üzerinde olduğu için aslında ulaşımı kolay. ayrıca sen tüp diyorsun ama belki doktor gerek bile görmeyecek.
Bakalim canim bende once en az 1 kez asilama olsun diyorum da esimi ikna edersem...bu adet doneminde giderim diye de dusunurum bagcilarda olsa...bakim bi insallah gerek kalmaz

Ya bosver be evhamliyiz zaten biz biliyorsun iki kere girmenin anlami ne birşey olmadığı sürece baska doktora danis olmadi hatta birak su doktoru
Ya gecn hfta gttm ultrasona grdm gayt olmlu knstu bebek saglkli isteniln gbi gdio hersy suan sorn yk saglkli bi gebelk dedi bugn sanki ultrasona grmsm gbi sinr etti bni ilk bas ck guzl davrndi snclara bakti evett cok guzl buda temz ckms dudk risk hpsi dedi sevndm arkasndn bile deynce mralm bozldu. Ama ck sukr testlerm iyi ckti ya. Ztn degstrmk bnmde aklmda cnm kndi kafasna gore is yapio bsey sorlmuo

inşallah canım.sık sık çalışın :)
ve hemen kalkma.gerekirse altına yastık koy.

Bnim bi cocugum var esimdn ayrildim sevgilimle birlikte yasiyorum ve hergun ama hergun calisiyoz yine de olmuyo adetim bugun bitti bubhfta doktora gitcem artik allahin bildigi mi var da vermiyo yoksa tibbi bi sikinti mi vat gorcez:)

Benimki gibi hersey saglikli cok guzel ama bir bobregi buyuk ama saglikli cinsiyeti ne peki su an bobrekler daha onemli sonucu iyi olmayabilir. Bi inceki deli eden durum da su bebek koseye yerlesmis ee ne olur orada olursa hep iyi olmaz yani ne olur cok kotu olur ya dedim ne olur ölür muyum o kadar kotu olsa eve gondermem seni. Boyle bi manyakti iste

bende temizlik yapıyorum akşamları yavaş yavaş haftasonu kayınvalidemler görümcemler gelecek nasipse.bende düşünüyorum ne yemek yapsam diye.dikkat etmen lazım sende yediklerine
bn çağırdığımda tava pilav cacık mantı yaparım dye düşünüyorum bakalım haftaya...daha şunu canım çekti olayı olmadı bnd yaa 7+1 olduk ama tık yok bakalım ne zmn başlıcak

İnşallah canım benim herkesin derdi farklı işte benimki de yavaş çalışıyo..
ALLAH BÜYÜKTÜR CANIM KUZENİME DE ÖYLE DEDİLER SOĞAN SUYU İÇTİ ALLAHIN YARDIMIYLA HAMİLE KALDI VE İNCİR SUYU İÇTİ BAZEN TİKSİNDİĞİNDE KAYNATMADAN GÜNDE 4 5 TANE YEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…