- 13 Kasım 2011
- 47
- 21
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.321
Bakalim canim bende once en az 1 kez asilama olsun diyorum da esimi ikna edersem...bu adet doneminde giderim diye de dusunurum bagcilarda olsa...bakim bi insallah gerek kalmaz
Aa.. Oldrcm bu doktrlari verm ediolr insani ya bak bk dedklrne bak sen! Ck snirleniorm su mubarek gnlerde rabbim sabir versn ztn zor bi donmdn geciorz hassasz korkuorz tedirgnz be serfszler ndn sikntya sokuosnz insaniBenimki gibi hersey saglikli cok guzel ama bir bobregi buyuk ama saglikli cinsiyeti ne peki su an bobrekler daha onemli sonucu iyi olmayabilir. Bi inceki deli eden durum da su bebek koseye yerlesmis ee ne olur orada olursa hep iyi olmaz yani ne olur cok kotu olur ya dedim ne olur ölür muyum o kadar kotu olsa eve gondermem seni. Boyle bi manyakti iste
Baktm bse dio ver kagtlarmi dicm bn doktrmu degstrcm sizn azarlamalrnzi cekemem bn dicm hc umrmda olmz insanin hassas zamaninda bde oraya gtme suraya gt diolr hp geliolr ya. Memlektmde varkn bnm imkanm bn ndn bska byere gdeym sirf o doktrla aralari bozk die 2saat yol mu gtcm bn carsya zor gdiorm onuda saolsn esm yavs yavs gdio hc sarsmadn servslrde takur tukur ederkn sancilnsm nlckyani sana nye oraya gittin diyemez ama der sende verirsin cvbı artık
Amann amann :) polat ne kiz cock dogr dogmz sert oluoms knsmaya baslaynca atarli atarli knusuoms bdeOnun oğlunun adi burak :-/ isim bulamazsaniz bugra polat kalir bak he
ALLAH BÜYÜKTÜR CANIM KUZENİME DE ÖYLE DEDİLER SOĞAN SUYU İÇTİ ALLAHIN YARDIMIYLA HAMİLE KALDI VE İNCİR SUYU İÇTİ BAZEN TİKSİNDİĞİNDE KAYNATMADAN GÜNDE 4 5 TANE YEDİ
Ya hamile kalmıyorum diye gittigimde de hep salladi o zamanlar da dönüp dönüp doktorlara su kaybim var bu kaybim var dememek icin degistirmedim am gina geldi artik biraktimAa.. Oldrcm bu doktrlari verm ediolr insani ya bak bk dedklrne bak sen! Ck snirleniorm su mubarek gnlerde rabbim sabir versn ztn zor bi donmdn geciorz hassasz korkuorz tedirgnz be serfszler ndn sikntya sokuosnz insani
Tek isim kalsin daha iyi canimAmann amann :) polat ne kiz cock dogr dogmz sert oluoms knsmaya baslaynca atarli atarli knusuoms bdeayy yk anacm kalsn :)
Haklisin canim...Rabbim karsimiza cikicak aracilarin zamanini da nasibi de cok iyi biliyo...beklemek...iste sabirr...bize dusen...hepimizin icin hayirli olan nasip olsun insallah...inşallah gerek kalmaz kendiliğinden gelir bebeğin ama belli de olmaz belki ufak bi vesile istiyor gelmek için .. ben başka doktora gitmeseydim şimdiye aşılama yaptırmış olacaktım demek ki hayırlısı buymuş belki tutacak doktorunda dediği gibi erken doğum olacaktı bilemeyiz .. hayırlısı
Canim seker yuklemesi mi yaptirdin?sonuçlar için doktor aramadı hala bekliyorum pffff nabıyorsunuz kızlar
Canim seker yuklemesi mi yaptirdin?
Hmm sen ara canim o zaman, benimki normal cikti sonuclarimpazartesi randevum vardı ya o zaman yaptırdıydım arıcam sızı dedı hala aramadı
Hmm sen ara canim o zaman, benimki normal cikti sonuclarim
Yani sadece bugra koyarm dha iyi :) ay bn ck telas yapiorm misafrm gelckse bde hp sunuda yapaym bnuda yapaym derkn kndmi ck yoruyrm ya :)Tek isim kalsin daha iyi canimaksama misafir gelecekmis oy oy...
Aynen iste bnde o yuzdn degstrmedm naslsa blio bu bni die bska doktra anlatmasi var die bna gttm onceki hamilelgmde ck iyiydi bunda devmli bse olsa dha once siknti yasadgn icn suna bakcz buna bakc demesnden biktm ztn 2li test stresnden snra bde 3lu sikntisna grdm bosuna bundn snra bska bse yk diodm pat die detyli ultrasn cktiYa hamile kalmıyorum diye gittigimde de hep salladi o zamanlar da dönüp dönüp doktorlara su kaybim var bu kaybim var dememek icin degistirmedim am gina geldi artik biraktim
Amin canim evet bende esime dedim dun arkadas bi doktora gidiyo memnunmus da istanbulda dedim doktor kadinmi dedi erkek dedim hic orali olmadi...bilmiyorum bakalim artik insallah ya asilama ya tup olcakta hangisi hayirlisiysa artiksen ne zaman gidiyosun doktora?
Canim gecen hafta degil ondan onceki cuma yaptirmistm6 30 7ye doğru hep arıyordu dün aramadı bugünde beklicem yoksa yarın arıcam artık sen ne zaman yaptırdın ?
Biliyorum abla da buyuk konusma da diyorum...elimde degilki anlatamiyorum?neyse Rabbim hakkimizda hayirli olan doktorla karsilastirsin bizi...güzelim doktorun kadın olsada tek başınamı giriyor sanıyorsun embriyoyu yerine yerleştirmeye.hiç girmese asistan doktorlar giriyor yanında en aşağı 3 kişi oluyorlar.yumurtalarını toplarkende anestezi ile yapıyorlar kimler girdi aldı yumurtalarını haberin bile olmuyor.yine de eşin bilir.benim dış gebeliğimi kadın anlamamıştı.ama patlayınca ameliyatı yapan kadın bir doktora denk gelmiş ama ben ameliyathaneye girdiğimde zaten 2 erkek vardı :) varmı yapacak birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?