Gebe kalamayanlar buraya.....

26 haftanim icinde oluyorum usg ye gore ama son reglime gore 25+2 felan oluyorum, senin ne kadar cnm

bende aynı canım 26 haftaya gırıyorum aradaki 1 hafta vardı ya onuda geçirmiş seninki aynı haftadayız suan masallahhhh benimki günü gününe büyüyor ıyı beslıyosun dedi doktor :)

bende aynı canım 26 haftaya gırıyorum aradaki 1 hafta vardı ya onuda geçirmiş seninki aynı haftadayız suan masallahhhh benimki günü gününe büyüyor ıyı beslıyosun dedi doktor :)
Masallah canim Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah :))

Yani sadece bugra koyarm dha iyi :) ay bn ck telas yapiorm misafrm gelckse bde hp sunuda yapaym bnuda yapaym derkn kndmi ck yoruyrm ya :)
Sunu da yaptim bunu da yaptim sil süpür toz al çamaşır da yikadim arada mutfagi banyoyu temizledim sanki gelen teftişe geliyo :-/

Yok ya buluyorlar birseyler saglik ocagindaki bile som agizli kaybin var da kaybin var her dediginizde icim acıyor midem bulanıyor bi susun demi ama yok

Kızlar selamun aleyküm. Nasılsınız görüşmeyeli. Benim internet paketim çok çabuk bittiğinden devamlı giremiyorum. Size bişey soracağım bu ay ovu testine başladım, ama bi koyuldu pazar gunu hala koyu devam ediyor. Silikleşmedi, sizce hala yumurta çatlamadı mı acaba

Bende siparis werdim cnm yarin gelir ins.sen yenimi basldin kullanmaya?adetin kcinci gunu bsladin.hangi marka aldin cnm?GUNDE kac defa yapion

Bende siparis werdim cnm yarin gelir ins.sen yenimi basldin kullanmaya?adetin kcinci gunu bsladin.hangi marka aldin cnm?GUNDE kac defa yapion
Canım 11. Günü başladım markası ovula ama hala çift çizgi çıkıyor. Anlamadımgitti bu arada daha öncede kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…