- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.341
Canim gecen hafta degil ondan onceki cuma yaptirmistm
O zaman gittigimde bebegim 24+2 olmuştu cnmbayada olmuş canım şeker yüklemesi 24.aydan ıtıbaren yapılıyormuş aslında seninki erken değilmi peki
O zaman gittigimde bebegim 24+2 olmuştu cnm
Canim benim bebis masallah önden gidiyo sürekli :))tamam o zaman canım :)
Canim benim bebis masallah önden gidiyo sürekli :))
26 haftanim icinde oluyorum usg ye gore ama son reglime gore 25+2 felan oluyorum, senin ne kadar cnmşimdi kaç haftalık tam :)?
26 haftanim icinde oluyorum usg ye gore ama son reglime gore 25+2 felan oluyorum, senin ne kadar cnm
Masallah canim Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah :))bende aynı canım 26 haftaya gırıyorum aradaki 1 hafta vardı ya onuda geçirmiş seninki aynı haftadayız suan masallahhhhbenimki günü gününe büyüyor ıyı beslıyosun dedi doktor :)
Masallah canim Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah :))
Sunu da yaptim bunu da yaptim sil süpür toz al çamaşır da yikadim arada mutfagi banyoyu temizledim sanki gelen teftişe geliyo :-/Yani sadece bugra koyarm dha iyi :) ay bn ck telas yapiorm misafrm gelckse bde hp sunuda yapaym bnuda yapaym derkn kndmi ck yoruyrm ya :)
Yok ya buluyorlar birseyler saglik ocagindaki bile som agizli kaybin var da kaybin var her dediginizde icim acıyor midem bulanıyor bi susun demi ama yokAynen iste bnde o yuzdn degstrmedm naslsa blio bu bni die bska doktra anlatmasi var die bna gttm onceki hamilelgmde ck iyiydi bunda devmli bse olsa dha once siknti yasadgn icn suna bakcz buna bakc demesnden biktm ztn 2li test stresnden snra bde 3lu sikntisna grdm bosuna bundn snra bska bse yk diodm pat die detyli ultrasn ckti
Hayirli sahurlar caaaaan:)hayırlı sahurlar hatunlar
hayırlı sahurlar hatunlar
Kızlar selamun aleyküm. Nasılsınız görüşmeyeli. Benim internet paketim çok çabuk bittiğinden devamlı giremiyorum. Size bişey soracağım bu ay ovu testine başladım, ama bi koyuldu pazar gunu hala koyu devam ediyor. Silikleşmedi, sizce hala yumurta çatlamadı mı acaba
Canım 11. Günü başladım markası ovula ama hala çift çizgi çıkıyor. Anlamadımgitti bu arada daha öncede kullanmıştımBende siparis werdim cnm yarin gelir ins.sen yenimi basldin kullanmaya?adetin kcinci gunu bsladin.hangi marka aldin cnm?GUNDE kac defa yapion
Canım 11. Günü başladım markası ovula ama hala çift çizgi çıkıyor. Anlamadımgitti bu arada daha öncede kullanmıştım
Hayirli sahurlar caaaaan:)
Daha öncekiler laboqıck di ama çift çizgi doğru düzgün yakalayamadımOvulaya pek iyi demiolar cnm.laboquik alaydin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?