- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.361
Saol bebem sanada nber
Daha öncekiler laboqıck di ama çift çizgi doğru düzgün yakalayamadım
Iyi sayilirim elh.bugun agrim oldu...simdi yorgunum eminonundeydik...sen napiyosun?nasılsın balım :))
bugün hiç giremedim bakalım neler olmuş diye kontrole geldim :))
Iyi sayilirim elh.bugun agrim oldu...simdi yorgunum eminonundeydik...sen napiyosun?
Yok cnm. Herşey normal dio doktorum.Ole dio herkes cnm bnde laboquik aldim gtti gdiordan yarin gelir ins.senin sorunun warmi.pko falan
Yok cnm. Herşey normal dio doktorum.
Ne sicagi kiiiiz ben usuyorum su anda da ayaklarim donuyo esime soruyorum hava soguk mu diye eh iste diyo?bende sahuru hazirladim da iftardan kalma yiyesim yok biraz corba biraz doner porsiyon birazda salata yedim ayiptr soylemesi ama midemi tikadi yine deayy bugün hava çok sıcaktıeşim bugün izinliydi ufaklıkla top sahsına gittik top aynadık oradan markete sonra benimde ağrım oldu eve geldim uyudum sonra da iftara gittik şimdi de sahuru bekliyorum yemek hazırlıcam
Ne sicagi kiiiiz ben usuyorum su anda da ayaklarim donuyo esime soruyorum hava soguk mu diye eh iste diyo?bende sahuru hazirladim da iftardan kalma yiyesim yok biraz corba biraz doner porsiyon birazda salata yedim ayiptr soylemesi ama midemi tikadi yine deufakligi op yerime:)))
Yok ben usuyorum ama inatla giyinmiyorum kisa kolluyla duruyorum?az yiyorum o da tikadi??kız şuan benimde üzerimde polar var eşim camları açtırdı karşılıklı ben soğuk dedim adam esmiyor bile aynı yerde mi yaşıyoruz biz diyoriftarla sahur arası kısa olduğu için iftar tıkıyor az yemek lazım öperim ablası
Benimde adetim çok düzenli değil ama pco yokmuş offfoffff kadınların çilesi işte RABBİM yüzümüze baksın aratmasın evlt eksikliğiniBnde pko war cnn.yumurtlama gunumu bilmiom.adetim dzensiz
Adete kac gün kala hala çift çizgi var sende.Canım 11. Günü başladım markası ovula ama hala çift çizgi çıkıyor. Anlamadımgitti bu arada daha öncede kullanmıştım
10-12 gün var. CnmAdete kac gün kala hala çift çizgi var sende.
daha ne istiyorsun maşaallah belkide böyle geçerbn çağırdığımda tava pilav cacık mantı yaparım dye düşünüyorum bakalım haftaya...daha şunu canım çekti olayı olmadı bnd yaa 7+1 olduk ama tık yok bakalım ne zmn başlıcak
bildiğime göre hala silikleşmediyse döllenme olmuş olabilir Allah bilir.Kızlar selamun aleyküm. Nasılsınız görüşmeyeli. Benim internet paketim çok çabuk bittiğinden devamlı giremiyorum. Size bişey soracağım bu ay ovu testine başladım, ama bi koyuldu pazar gunu hala koyu devam ediyor. Silikleşmedi, sizce hala yumurta çatlamadı mı acaba
ahh keşke abla hep böyle geçse bnd daha anlamadım kötü oluyo midem ama tutuyorum kendimi işte bazende yemeği yemekle kusuyorum karmaşık bi durumdayımdaha ne istiyorsun maşaallah belkide böyle geçer
İnşallah öyledir. Yumurta çatlamamış olmasın da.ağzın bal yesinbildiğime göre hala silikleşmediyse döllenme olmuş olabilir Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?