Gebe kalamayanlar buraya.....

Iyi sayilirim elh.bugun agrim oldu...simdi yorgunum eminonundeydik...sen napiyosun?

ayy bugün hava çok sıcaktı eşim bugün izinliydi ufaklıkla top sahsına gittik top aynadık oradan markete sonra benimde ağrım oldu eve geldim uyudum sonra da iftara gittik şimdi de sahuru bekliyorum yemek hazırlıcam

Ne sicagi kiiiiz ben usuyorum su anda da ayaklarim donuyo esime soruyorum hava soguk mu diye eh iste diyo?bende sahuru hazirladim da iftardan kalma yiyesim yok biraz corba biraz doner porsiyon birazda salata yedim ayiptr soylemesi ama midemi tikadi yine deufakligi op yerime:)))

kız şuan benimde üzerimde polar var eşim camları açtırdı karşılıklı ben soğuk dedim adam esmiyor bile aynı yerde mi yaşıyoruz biz diyor iftarla sahur arası kısa olduğu için iftar tıkıyor az yemek lazım öperim ablası

Yok ben usuyorum ama inatla giyinmiyorum kisa kolluyla duruyorum?az yiyorum o da tikadi??

Kızlar merhaba,uzun zamandır kadınlar kulübünü üye olmadan dışardan bir şekilde takip ettim ve gelin görün ki şu an da yavaş yavaş umudunu kaybeden bir kadın olarak üyeliğimi açmış bulunuyorum.
Bundan 7 ay önce jinekologuma gittiğimde prolaktim ölçümü yapmıştık,ilk çıktığında 81lerdeydi.
sonra tedavilerle 21' düştü en son geçen ay ölçtürdüğümde 9'a kadar inmişti.Ayrıca doktorum hafif pko 'im olduğunu söyledi ve bunun için şeker ilacı vermişti ama ben yutmaz zorluğu çektiğim için içmemiştim.
Şimdi daha ufak bir ilaç olan diamicron adlı şeker ilacına başladım hatta bugün :)
Kaç aydır korunmuyoruz bu ay sanki hamileyim dedim ama yine adetimi beklediğim gün oldum.
Tavsiyeleriniz,fikirleriniz varsa bana verebileceğiniz çok memnun olurum.
Bu arada 29 yaşındayım ve 2 senelik evliyim.

bildiğime göre hala silikleşmediyse döllenme olmuş olabilir Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…