- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.381
Kızlar merhaba,uzun zamandır kadınlar kulübünü üye olmadan dışardan bir şekilde takip ettim ve gelin görün ki şu an da yavaş yavaş umudunu kaybeden bir kadın olarak üyeliğimi açmış bulunuyorum.
Bundan 7 ay önce jinekologuma gittiğimde prolaktim ölçümü yapmıştık,ilk çıktığında 81lerdeydi.
sonra tedavilerle 21' düştü en son geçen ay ölçtürdüğümde 9'a kadar inmişti.Ayrıca doktorum hafif pko 'im olduğunu söyledi ve bunun için şeker ilacı vermişti ama ben yutmaz zorluğu çektiğim için içmemiştim.
Şimdi daha ufak bir ilaç olan diamicron adlı şeker ilacına başladım hatta bugün :)
Kaç aydır korunmuyoruz bu ay sanki hamileyim dedim ama yine adetimi beklediğim gün oldum.
Tavsiyeleriniz,fikirleriniz varsa bana verebileceğiniz çok memnun olurum.
Bu arada 29 yaşındayım ve 2 senelik evliyim.
Hoşgeldin. Doktor başka bi şey yaptı mıKızlar merhaba,uzun zamandır kadınlar kulübünü üye olmadan dışardan bir şekilde takip ettim ve gelin görün ki şu an da yavaş yavaş umudunu kaybeden bir kadın olarak üyeliğimi açmış bulunuyorum.
Bundan 7 ay önce jinekologuma gittiğimde prolaktim ölçümü yapmıştık,ilk çıktığında 81lerdeydi.
sonra tedavilerle 21' düştü en son geçen ay ölçtürdüğümde 9'a kadar inmişti.Ayrıca doktorum hafif pko 'im olduğunu söyledi ve bunun için şeker ilacı vermişti ama ben yutmaz zorluğu çektiğim için içmemiştim.
Şimdi daha ufak bir ilaç olan diamicron adlı şeker ilacına başladım hatta bugün :)
Kaç aydır korunmuyoruz bu ay sanki hamileyim dedim ama yine adetimi beklediğim gün oldum.
HoşgeldinKızlar merhaba,uzun zamandır kadınlar kulübünü üye olmadan dışardan bir şekilde takip ettim ve gelin görün ki şu an da yavaş yavaş umudunu kaybeden bir kadın olarak üyeliğimi açmış bulunuyorum.
Geldi mi senin test kitlerinAdete kac gün kala hala çift çizgi var sende.
Ramazan mahmurluğu sanırsamgeçicidir diye ümit ediyorum
Benimde adetim çok düzenli değil ama pco yokmuş offfoffff kadınların çilesi işte RABBİM yüzümüze baksın aratmasın evlt eksikliğini
Ben alalı çok oluyo cnm kasmda almıştıGeldi mi senin test kitlerin
İyi geceler hanımlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??
Doktorumu değiştirdim, ramazandan sonra giderim diyordum
ama annem boşuna bekleme dedi, inşallah güzel haberlerle gelirim..
:/
Devmli hatrlatiolr insanin ici ciz edio koz gbi yanio. İkidebr dha once siknti yasadn sunada bkalm bunada bakalm snki Allah korusn durp dururkn kybttm cok cok saglklydi yavrm hmde ama nasp isteYok ya buluyorlar birseyler saglik ocagindaki bile som agizli kaybin var da kaybin var her dediginizde icim acıyor midem bulanıyor bi susun demi ama yok
Dmi :) misafr gleckse evn her kosesi temzlenio sanki her odaya bakcklrms gbi :) bde bzm iftar daveti vr cumartsi gnu kuranli alt kata bayanlari koyuorz bnm katada erkeklri dnyaca ism vr napcm blmiomSunu da yaptim bunu da yaptim sil süpür toz al çamaşır da yikadim arada mutfagi banyoyu temizledim sanki gelen teftişe geliyo :-/
Evet prolaktin yuksek cikmis dostinex verdiyse onunla duzelir ama hormon tahlilleri adetin 3.gunu yaptirilir...sabah saat 10a kadar diye biliyorum siz adet olmadan baktrmissiniz?diger hormon normal degerlerini bilmiyorum...slm arkadaşlar benm hormon değerlerim
tsh 1.880
e2 169,38
progesteron 6.45
fsh 2,96
lh 10.17
prolaktin 34.84
dhea-s 176
testesteron 1.70
çok mu kötü sonuçlarım doktor sadece süt hormonun yüksek dedi onun için ilaç yazdı. yalnız bu sonuçlardan üç gün sonra adet oldum.
Gunaydin canooooo:)))Gnydn kizlar
Anlamiyorlar ki tatlım ne yapalım imtihan işte.Devmli hatrlatiolr insanin ici ciz edio koz gbi yanio. İkidebr dha once siknti yasadn sunada bkalm bunada bakalm snki Allah korusn durp dururkn kybttm cok cok saglklydi yavrm hmde ama nasp iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?