Gebe kalamayanlar buraya.....

aramıza hoş geldin. peki eşine bakıldı mı? doktorun başka neler dedi takip görüyor musun

Hoşgeldin. Doktor başka bi şey yaptı mı

Hoşgeldin

İyi geceler hanımlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??

Doktorumu değiştirdim, ramazandan sonra giderim diyordum
ama annem boşuna bekleme dedi, inşallah güzel haberlerle gelirim..

:/

İyi geceler hanımlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??

Doktorumu değiştirdim, ramazandan sonra giderim diyordum
ama annem boşuna bekleme dedi, inşallah güzel haberlerle gelirim..

:/

Oylemiii wala hic demion enyaa hanim hee karar werdinmi doktora

Yok ya buluyorlar birseyler saglik ocagindaki bile som agizli kaybin var da kaybin var her dediginizde icim acıyor midem bulanıyor bi susun demi ama yok
Devmli hatrlatiolr insanin ici ciz edio koz gbi yanio. İkidebr dha once siknti yasadn sunada bkalm bunada bakalm snki Allah korusn durp dururkn kybttm cok cok saglklydi yavrm hmde ama nasp iste

Sunu da yaptim bunu da yaptim sil süpür toz al çamaşır da yikadim arada mutfagi banyoyu temizledim sanki gelen teftişe geliyo :-/
Dmi :) misafr gleckse evn her kosesi temzlenio sanki her odaya bakcklrms gbi :) bde bzm iftar daveti vr cumartsi gnu kuranli alt kata bayanlari koyuorz bnm katada erkeklri dnyaca ism vr napcm blmiom

slm arkadaşlar benm hormon değerlerim
tsh 1.880
e2 169,38
progesteron 6.45
fsh 2,96
lh 10.17
prolaktin 34.84
dhea-s 176
testesteron 1.70
çok mu kötü sonuçlarım doktor sadece süt hormonun yüksek dedi onun için ilaç yazdı. yalnız bu sonuçlardan üç gün sonra adet oldum.

Evet prolaktin yuksek cikmis dostinex verdiyse onunla duzelir ama hormon tahlilleri adetin 3.gunu yaptirilir...sabah saat 10a kadar diye biliyorum siz adet olmadan baktrmissiniz?diger hormon normal degerlerini bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…