Gebe kalamayanlar buraya.....

Dmi :) misafr gleckse evn her kosesi temzlenio sanki her odaya bakcklrms gbi :) bde bzm iftar daveti vr cumartsi gnu kuranli alt kata bayanlari koyuorz bnm katada erkeklri dnyaca ism vr napcm blmiom
Onceki sene temizledim heryeri yine Allah'tan temizledim evi gezdiydiler merak etmisler yeni evliydik ya :) keske senin evinde yapmasalardi ya cok yorma kendini gerci kadinlar uste geleydi daha kötüydü buna da şükür.

Hz. Mevlana der ki: Dostlarını daima vefa ile hatırla..
Arayan sen ol, bulan sen; tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen.
Kula vefası olmayanın, Hakk'a vefası olmaz... Selam ve dua ile...
***HAYIRLI CUMALAR***

Onceki sene temizledim heryeri yine Allah'tan temizledim evi gezdiydiler merak etmisler yeni evliydik ya :) keske senin evinde yapmasalardi ya cok yorma kendini gerci kadinlar uste geleydi daha kötüydü buna da şükür.
Ben bse yapmiorm canm yemkler asada pisio yukari tepsilerle getrylr ymk yendktn snra asaya indrylr bulasgm olmuo bnm bitk cay bardaklrni ckariorm onlr oluo yapck halm yk ki. Ama temzligi var iste yarn nasl ypcm blmiorm gecn annem vardi saolsn o yapivrdiydi yarn hersy bna kalck esmde yk evde

selam kızlar aranızda çok yeniyim ama buranın enerjisine çok inanıyorum o nedenle vakit buldukça foruma geliyorum ve konuları okuyorum.
iki aydır erken regl olduğum için geçen hafta pzrtsi günü doktora gitmiştim son regl tarihim 15 haziran (19.günümde adet olmuştum ) bu nedenle bebek de istediğim için doktora koştum cumartesi tekrar gel dedi gittim ve yumurtlama göremiyorum dedi muhtemelen yumurtlama günüm geçmişti ya da belki hiç olmadı bilemiyorum psikolojim bozuldu.
bir dahaki reglinin 3.ya da 5. günü gel ilaç vericem dedi klomen tedavisine başlicaz.Dua edin şu mübarek ayda yüzüm gülsün,Rabbim bana da isteyen herkese de hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hayırlı sahurlar hatunlar son dakka iftara misafirlerim geldi anca girebildim
Hayırlı sahurlar canım bu akşam benim de aynen öyle oldu.. Son anda ekleme filan yaptım yemeğe, eşimle kendimize göre ayarlamıştım.. Baskın yaptılar, ama çok güzel geçti..

Hayırlı sahurlar canım bu akşam benim de aynen öyle oldu.. Son anda ekleme filan yaptım yemeğe, eşimle kendimize göre ayarlamıştım.. Baskın yaptılar, ama çok güzel geçti..

bana 2 3 saat varken haber verdiler ama markete çıkmam lazımdı o yüzden zaman kısıtlıydı ama yetiştirdim iyi geçti ama

bana 2 3 saat varken haber verdiler ama markete çıkmam lazımdı o yüzden zaman kısıtlıydı ama yetiştirdim iyi geçti ama
Gelenler çok yakın arkadaşım olduğu için
marketten alıncakları onlara aldırdım Zaten çok bi'şey değildi..
Bana haber geldiğinde saat 5 i geçiyodu sanırım.. Dediğin gibi güzeldi o nedenle sıkıntı yok..

Kızlar şu ovu testine bir bakarmısınız. Sizce de çift çizgi mi demek bu anlamadım. 6 gündür böyle çıkıyor. Yumurta çatlamamış olabilir mi ki napsın bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…