- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #89.401
Onceki sene temizledim heryeri yine Allah'tan temizledim evi gezdiydiler merak etmisler yeni evliydik ya :) keske senin evinde yapmasalardi ya cok yorma kendiniDmi :) misafr gleckse evn her kosesi temzlenio sanki her odaya bakcklrms gbi :) bde bzm iftar daveti vr cumartsi gnu kuranli alt kata bayanlari koyuorz bnm katada erkeklri dnyaca ism vr napcm blmiom
Ben bse yapmiorm canm yemkler asada pisio yukari tepsilerle getrylr ymk yendktn snra asaya indrylr bulasgm olmuo bnm bitk cay bardaklrni ckariorm onlr oluo yapck halm yk ki. Ama temzligi var iste yarn nasl ypcm blmiorm gecn annem vardi saolsn o yapivrdiydi yarn hersy bna kalck esmde yk evdeOnceki sene temizledim heryeri yine Allah'tan temizledim evi gezdiydiler merak etmisler yeni evliydik ya :) keske senin evinde yapmasalardi ya cok yorma kendinigerci kadinlar uste geleydi daha kötüydü buna da şükür.
Naslsn canm :)Gunaydin canooooo:)))
Halsizim canim yaNaslsn canm :)
Hayırlı sahurlar canım bu akşam benim de aynen öyle oldu.. Son anda ekleme filan yaptım yemeğe, eşimle kendimize göre ayarlamıştım.. Baskın yaptılar, ama çok güzel geçti..hayırlı sahurlar hatunlar son dakka iftara misafirlerim geldi anca girebildim
Hayırlı sahurlar canım bu akşam benim de aynen öyle oldu.. Son anda ekleme filan yaptım yemeğe, eşimle kendimize göre ayarlamıştım.. Baskın yaptılar, ama çok güzel geçti..
Gelenler çok yakın arkadaşım olduğu içinbana 2 3 saat varken haber verdiler ama markete çıkmam lazımdı o yüzden zaman kısıtlıydı ama yetiştirdim iyi geçti ama
A..selam nasılsın canım?Selam kizlar
Slm kizlar nasilsiniz? Hayirli sahurlar ben midemin agrisindan uyuyamiyorum
Ahh canim cok gecmis olsun dikkat et kendine. Benimki hic gecmek bilmiyo uyutmuyo
A..selam canım aynen ya iki gündür benim de midem ağrıyo
üşüttüm diye sanırım:/
Canim bence catlamis yumurtaKızlar şu ovu testine bir bakarmısınız. Sizce de çift çizgi mi demek bu anlamadım. 6 gündür böyle çıkıyor. Yumurta çatlamamış olabilir mi ki napsın bilemedim
Eki Görüntüle 1573347
Yani ikinci silk miCanim bence catlamis yumurta
Koyuya yakin silik cikmis canim, benimde öyleydi tam koyu olmamakla beraber hafif silik gibiydiYani ikinci silk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?