- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.941
hayır canım hormon testi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum
yaa kızlar bişey sorcam sıcak su buharını tuttunuzmu kendinizi benim bi arkdasım yapmışş
hımm 1 ay önce bende yaptırmıştım süt çıktı bende baska bi dr.çok mu sinirlisin dedi digeride düşükten kaynaklandıgını söledei anıcan ben bişi anlamdım onun için bi hap verdi küçük bişi ama ikiye kırıp içtigim halde sarhoş etti midem bulandı basım döndü waalla artık uyurken atıyodum tam bi kaç gün sonra çünkü öle gerekti şimdi kulanmıyom zatmnen baya kullandım
canım süt çıktı derken prolaktinden mi bahsediyosun valla ben de çok sinirliyim ben de hap kullandımfisfisfis
süt demek istemiştim yaakaydirigubbakcemile3
canım ya süt derken prolaktini mi kastettin anlamadım
canım ya süt derken prolaktini mi kastettin anlamadım
yok yaa arkadaş anlatmıstı 2-3 kilo sütü bi tencerede kaynatıp sonra bir kovanın içine koyup üstüne oturyormussun.yani süt buharı iyi geliyormusss yumurtalıkları falan çalıstıryormuss.bebiş için denemek lazım bende
yaaaaaaaaaaaa çok komiksin kankaaaa yaaaaaaaa o hormon tesetinden bahsediyoooookaydirigubbakcemile3:roflol:
yok yaa arkadaş anlatmıstı 2-3 kilo sütü bi tencerede kaynatıp sonra bir kovanın içine koyup üstüne oturyormussun.yani süt buharı iyi geliyormusss yumurtalıkları falan çalıstıryormuss.bebiş için denemek lazım bende
hmmm tamam canım anladım yapmakta fayda var
Günaydın canlar,,,, ya inanılmaz yoğun bir hafta geçirdim ve sizleri biraz ihmal ettim farkındayım ama inanın popomun üzerine oturamadım bu hafta hep dışarılarda ve internet erişimi sağlayamayacağım yerlerdeydim.. Bu gün evdeyim Allah'tan.... Yaaaa hadi artık birimizden birinden güzel bir hamile haberi gelsinde sevinelim ve umut olsun diyerlerinde de.... buralardayım ben şimdi bir geri doğru eski mesjları okumaya çalışıyorum kız zilliler amma kaynatmışsınız yokluğumda :teytey:
anladımda ben süt buharından bahsetmiştim kanka off bana sormus bende anlattımkaydirigubbakcemile3heee valla komık kanka ama bende bu sitede bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorumm.hatta bazıları sıcak sütün üstüne oturmuslar yanmıslar sonradan ögrenmıslerkı sütün üstüne değilde kendını buharına tutcakmıssın kanka bende çok gülmüştüm ama böyle yapanlar varmıss kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?